Pestisori... pestisori... (29)
Raspunsuri - Pagina 13
marami spune:
Al alteia ca a meu nu mai are masina cam de multisor
ma bate narodu la cap sa plec in Germania, am neamuri pe acolo, cica imi da 10 zile libere, preia toate sarcinile, copkii, casa
, is dusa cu capu` de zic NU![]()

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
danuta36 spune:
Marami pai astepti sa te roage? fugi repede,sa scapi si de depresie..![]()
Serbanica tare dulce si ochios puiutul mic
mi-a placut poza in care dormeati amandoi asa frumos...
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Al alteia ca a meu nu mai are masina cam de multisor , is dusa cu capu` de zic NU![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
DA-I BATAIE! Ce mai astepti
vezi ca poate oferta e limitata si atunci ce te faci ....si poate gasesti vreun neamt si ii iei masina 
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
marami spune:
M-am gandit bine
si sa vreau si nu pot pleca. Imaginati-va ca azi aveam un gand de destrabalare, ca de.... sa ma obisnuiesc cu "libertatea" boon, sun dadaca sa mearga sa o ia pe Oana de la gradinita, drept ii ca nu am pronuntat cuvantul gradinita, pe la vreo 5 jumate ma suna educatoarea " Doamna, nu vine nimeni sa o ia pe Oana?" 

nu cred ca mai e necesar sa va explic reactia mea ca presupun ca e identica cu a voastra
O sun pe femeie cand ajung in fata gradinitei, sa vad ce drak so intamplat de a uitat de Oana, ce credeti? De obicei cand nu o duc la gradinita o sun sa coboare dupa Oana sa nu mai urc eu, cauta loc de parcare, pierd timp
ei, eu pentru femeia asta am avut numai cuvinte de lauda, nu pot fi suparata pe ea doar pentru ca nu am fost eu explicita, femeia a coborat in fata blocului si a asteptata, normal c m-am enervat ca de se uita la ceas isi putea da seama ca la ora nu am dus-o niciodata, dar daca eram plecata, la gradinita au numerele mele de telefon
Pfuuui, din fericire mai era o fetita acolo dupa care nu venisera parintii, deci am gasit-o pe fie`mea ok, altfel o luam probabil

pozne-npoze
marami spune:
Danutza si ce ma fac daca dau de gustul autostrazilor de afara
o sa fac cate o iesire pe luna?
Nu! Asta presupune sa ma intorc inapoi cu masina, sa conduc 38 de ore, poate nu as sta pe ganduri, in Austria am o prietena buna deci as avea unde sa ma opresc, dar eu sunt terorizata de defecte neprevazute, una e sa stiu ca e masina mea de enspezile, sa ne cunoastem
Nu, categoric nu! Si ar mai fi o problema, eu numai stiu sa respir in afara copiilor mei, nu as putea sa ma bucur de iesire, ma cunosc prea bine, una e sa fiu plecata cateva ore, alta e sa fiu plecata o saptamana-doua
Serbanica, imi place atat de mult sa conduc, la cate probleme a facut matahala in ultima vreme, zau ca nu mai am oki de ea, dar orice alta masina functionala m-a face happy![]()

pozne-npoze
daniela_daneza spune:
Deci , pentru toata balta TEMA ; CE CADOU II FAC EU LUI IUBI , PE 31.01.2009 CAND FACE NISTE ANI , SCHIMBA PREFIXUL ? 
Astept idei 
Dany
marami spune:
O masina![]()

pozne-npoze
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami O masina ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
HA * HA ....asta vrei tu

Si nu am eu bani de masina , ca daca as avea mi-as lua mie
Hai mai fetelor , serios ce cadou ii fac ?

Dany
marami spune:
Danezo, habar n-am, eu dupa 18 ani am devenit o nesimtita si o insensibila, nici macar nu mai astept sa ma surprinda, pentru prima oara de cand suntem casatoriti am uitat sa-l felicit
am avut cel mai bun maestru
da` no posibil sa dea sensibilitatea peste mine, cred ca am imbatranit, de la revelion incoace suntem ca porumbeii![]()

pozne-npoze
daniela_daneza spune:
Criss , sa inteleg ca ai 18 ani de casnicie! Multi inainte !
Si la cat mai multe " cip cirip cirip ...floare alba de cais ...lasa-ma sa te miros ...ca mirosi frumos ..tra la la la
porumbeilor 
Dany