Pestisori... pestisori... (29)
Raspunsuri - Pagina 12
daniela_daneza spune:
Marami cred ca e plekata , cu pluta
( sper sa nu se supere)
eu zic ac e fata ok, de comitet.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Pe plaiuri mioritice intr-un an dat de dumnezeu mai bogat se naste un copil care avea calitati de geniu. Astfel cand s-a nascut spune:
#8722; Tu esti mama, tu tata si asta e nea doctoru'!
Si se apuca sa faca niste ecuatii diferentiale.Parintii ii zic doctorului:
#8722; Domnu' doctor mai taiati-i din creier ca e prea destept!
Taie jumate din creier si cand iese ala de la operatie zice
#8722; Tu esti mama ,tu esti tata si tu esti doctorul!
Si se apuca sa rezolve niste ecuatii de gradul I. Parintii disperati spun:
#8722; Domnu doctor tot e prea destept!Mai taiati-i din creier!
Il baga doctorul in operatie si ii scoate tot creierul.Cand se trezeste asta din anestezie zice:
#8722; Nu te cunosc,nu te cunosc, nu te cunosc! Actele la control!!![]()
![]()
Dany
marami spune:
Bleah...sunt si nu sunt, unde sunt, unde nu sunt, cine stie, daca stie, daca stie ce stie, drak stie

Bey, voi nu m-ati crezut dar eu chiar sufar, daca mai trece inca o saptamana fara sa pun mana pe volan io moooooor, numai poooooot

imi vreau matahala, nu-mi pasa ca ma ingroapa, ca ma duce la faliment, nu-mi pasa, astept sa-l sensibilizez pe husbandul, ori matahala ori imi aduce alta masina, nu-mi pasa de care, ori de care chiar si Dacie, fetelor chiar dau in depresie

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
daniela_daneza spune:
Marami , iubita hai nu mai plange . Uite vii la BUCURESTI si iti dau eu pe " troky" un matiz este el de la job , dar colaboram cumva ![]()
Dany
marami spune:
Nu vreeeeeeeaaau matiz, vreau matahala

pozne-npoze
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Nu vreeeeeeeaaau matiz, vreau matahala ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
Pai , fa doamna , de asta imi esti ?
chiar si Dacie si acuma faci nazuri
ntz.....ntz...nush cum o scot la capat cu tine ............sa ma gandesc , ma duc sa mai maninc o felie de placinta cu mere
facuta de mine , ac tare buna a iesit ....e cu mere di livada proprie 

Dany
marami spune:
A cui sot?![]()

pozne-npoze
serbanica spune:
Marami dar tu chiar suferi dupa masina?Mie nu imi place deloc cind m apun al meu sot sa conduc fac ca toate animalele paduri.Cica scoala de soferi a fost o surpriza eu zic neplacuta,am facut-o si pe asta dar nu imi place deloc mai bine stau in dreapta.
Nu am inceput lucru de tot doar 2 ore care se fac 3 si uite asa ajung tirziu acasa si el are nevoie de mine asa ca nu mai am timp de Dc decit cind doarme si eu sunt dependenta de DC.
Am pus poze noi daca vreti sa il vedeti pe bb meu cel mare.
daniela_daneza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui marami![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
Al tau sau al alteia

Dany