Puiuti de randunici 2008!! (181)
Raspunsuri - Pagina 12
numeioana spune:
Sal'tare!!
I'm still alive!!
Am intrat repede sa raportez ca prima zi de munca a fost excelenta! Mai greu cu trezirea/spalatul/pieptanatul/aranjatul de dimineata... in rest totul ok. Bine, cu exceptia faptului ca David e racit, mucios si ragusit. Abia maine vine dr sa-l vada. Macar e fara febra...
Am incercat zilele astea sa nu ma gandesc niciun minut la faptul ca ma intorc la munca, ca il las pe David cu bona... si mi-a iesit! Asa ca am fost la gradi, am avut grija de alti copii, m-am jucat cu ei, am ras, am cantat, am colorat, am invatat o poezie si un cantecel in engleza, ne-am povestit lucruri... Si a trecut extrem de repede. Mi-am incarcat bateriile, ma simt plina de viata, parca inainte eram o leguma stand numai in casa.
I-am dat sa pape lui David, l-am culcat si ma duc sa ma hodinesc si eu putin si apoi cand se trezeste sa-l tin in brate, sa ma joc cu el si sa ne pupacim amandoi. Mai nou ma pupa pe obraji de ma umple de bale
Pupici
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
azi e mai calma situatia, insa mi-e teama ca vine seara...
cami, i-am trimis eu sms lianei. iti dau pm cu nr ei.
SOVI SI CLODUTE FELICITARI!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
Clodute spune:
Deci,
Dr la care am fost azi este un MARE dr ...dar e in virsta rau si eu am zis ca la el merg ca sa fiu eu sigura ca e ok cu vaccinul... este nasul unei verisoare de-a mele si ea mai mare ca mine
- cum a vazut cutia de la vaccin ca este din grupa celor inactive ...a zis CLAR nu e nici o problema !!!
Si pt Naty dr meu MINUNAT cu care l-am nascut pe Patrick este Hamid Reza Ayatollahi...
Asa ca acum mincata si linistita incerc sa pun si eu geana pe geana... daca nu se trezeste bebe intre timp...
Va pup mult si va multumesc inca odata de suport.
Clodute
mihatp spune:
Gecko, m-ai terminat, am ras de n-am mai putut…terapie curata dupa o zi de munca
m-as fi socat rau la vederea spaghetelor!
Sovi, mai mai ca-mi faci pofta de gravideala. si nu pleca pe nici o alta crenguta, ca e loc pentru toate trairile aici!
Iulia, da-i pe spate!
Clau, pup sufletica, era saraca prea obosita sa adoarma!
Nicol, ma bucur ca sunteti mai bine…spre tot mai bine!
Ariel
, vad ca te intorci la momentul nasterii cu programul de somn! Sper sa treaca repede!
Mimo
sa treaca
sa treaca
sa treaca
Claudia sunt curioasa cum a mers…poate pana ajung la zi aflu.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
CristinaGoji spune:
Imi aminti Miha despre spaghetti
poate ca voua vi se pare deplasata faza, dar si eu ii dau Dariei spaghetii cu sos facut de mine, asa intregi si e inebunita dupa ele. Da, le mananca singura, cu mana si face o mizerie de numa pe jos, dar sunt obisnuita,, ca Vladut mananca singur de pe la 1 an, ca asa a dorit el si dupa fiecare masa am de spalat pe jos. Asta e. nu-mi pare rau, ca mi-i drag cand vad manifestarile astea a lor de independenta.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
tuchita spune:
helau din nou!
Eu n-am muncit azi, ca n-am unde
, am cheltuit! Nu va pot marturisi cati bani am lasat la Z
, doar ma consolez cu gandul ca altele cumparau muuuuult mai mult!
Pentru fetele care zic ca n-au nevoie de nik recomand cu caldura achizitionarea de body-uri,pentru ca au un bumbac excelent si costa 6 lei bucata!
dupa care m-am oprit in Dika unde am luat o bucata blugi pt mine( as fi luat eu mult mai multe dar m-am abtinut, pentru ca e prima zi de reduceri si ma mai uit si prin alte parti!)
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
pucca spune:
La multi ani, dragele mele randunici!!! Va doresc un an cu multe impliniri si multa liniste sufleteasca!!! Sanatate ca-i mai buna decat toate si multa dragoste in cuibusor!!! Sa fiti sexoase, iubarete si iubite!!! Implinite, indragite, mandre, invidiate si fericite!!!! Puiutii sa creasca mari, frumusei, cumintei si mancaciosi!!!! Sa dea Domnul ca acest an sa fie si mai bun ca cel care a trecut!!!!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
pucca spune:
Si acum pentru SOVI si CLODUTE:
Felicitari dragele mele!!!! Sa aveti o sarcina usoara si carucioare colorate in ce va doriti voi!!! Bebei sanatosi si mancaciosi!!!! Si nu uitati sa ne tineti la curent cu tot ce se intampla.
Minunea mea!
poze
natynic spune:
Tuchi, ce sa zic, bravo! Lucrurile luate sunt bune luate! Sa le purtati cu placere. Si cand te mai gandesti ca n-ai unde merge la munca gandeste-te ca...altora le e groaza sa se intoarca (prietenii stiu de ce)
Bravo Cuscra pt prima zi frumoasa, ma bucur mult pt tine. Cand mai vorbeam noi de beneficiul intoarcerii la serviciu nu prea pricepeam de unde atata entuziasm pe tine, ca eu nu-l impartaseam deloc. Acum m-am luminat: program fix si lejer dupa care nimic nu te poate impiedica sa zbori la David; dar, mai ales, lucrul cu copiii-care sigur ca te implineste si-ti lumineaza viata. La mine situatia e cu totul alta, satisfactiile (alea care sunt) sunt de cu totul alta natura iar partile rele la care trebuie sa inchizi ochii mult mai multe
Fetelor, o intrebare. Eu Iuliei de regula ii dau laptele mai caldut. Cumva in perioade de-astea de eruptie dentara o trebui sa-i dau mai rece?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
pucca spune:
Naty felicitari Iuliei pentru primul dintisor!!!
Kya o sa fie greu cateva zile, dar te vei obisnui!!! De abia astept sa-mi spui cum a fost cand te-ai intors acasa.
Eu de azi am inceput sa lucrez program normal. Asa ca stau la munca pana la 18. Ce sa fac, suntem in plina criza si nu vreau sa dau motive....
Minunea mea!
poze