Aspirante cu vechime "medie" (19)
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
... si nu percutezi un test...
... eu astept ...
camy, inca nu e prea devreme. Dar ma voi ocupa de acest aspect. Deocamdata e o problema si cu concediul de anul trecut 
ca io mi-am luat 21 de zile in august si defapt nu aveam voie ca cica daca iti iei medical se micsoreaza numarul de zile de concediu la care ai dreptul. Si uite de aici o intreaga nebunie si cearta intre seful meu, firma de conta, eu, tipa care tinea conta la noi etc... si asta ca m-a mancat pe mine undeva
sa cer 5 zile de concediu ca io am dreptu
da defapt tre sa returnez banii pt 4 pe care le-am efectuat in plus... in fine...
bebi, da ce ascunzi in burta? Ca tot am vrut sa te intreb.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
alinutza23 spune:
Anca
asteptam cu nerabdare ![]()
Moni
Doamne ajuta sa fie bine pana la final!
17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
ancadragoman spune:
Nu bag niciun test pana nu imi intarzie cateva zile
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
andruskandu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut iete linku cu poze http://www.flickr.com/photos/23758792@N08/ cu testu. Ce ziceti? POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Visand la o minune ![]() Ticker2 ![]() 3 + |
AI, AI, YUPI, YUPI, AI!
Yupiiii, Monica, felicitaraaaari!
Vai ce ma bucur, rad si plang cu gura pana la urechi! Sarcina usoara cu bebe sanatos!
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
voicu_bebi spune:
moni
hihi sincer nici noi nu stim ce sex are bebe mic ,k luna trecuta cand am fost l-am intrebat pe dr ce sex are bebe si mi-a zis ca nu se vede poate o vedea luna asta hihi la eco lu bebele meu nu prea ii arde lui sa stea cracanici el are alte treburi
o fi pudic hihi
vreau sa-ti zic ca am vazut si eu pozele de la testulete si e bebe si sa stai linistita !pupicei
Anca..

21+
album poze
monica_dicut spune:
Ce frumos 

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Arianna_M spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mai tarziu ne dam cu sania???
va trag eu......![]()
!!!!
cu 2
!!!
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
monica_dicut spune:
Io ma bag

![]()
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta