Aspirante optimiste>20 (383)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bea ce bunatati faci tu pe acolo!!!
Nu am mai mancat o mamaliguta de peste un an!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

carmen ce faci>????????????????

eu am facut papa si am mancat acu mi-e si mai greata decat mi-a fost si-s foarte iritata....................

sanii sunt dubluuu si ce-i place la sot...zice da nu raman tot asa de mari?
eu zic.........nu stiu........
asa era de tare cand a zis.........

apoi sunt balonataaaaaaaaa de numa numa si............de doua dimineti ma trezesc din somn si ma duc la baie............apoi fabric simptome ori nu.......dar e ceva foarte interesant...ceea ce simt...poate e ceva nou ce nu am simtit.....oricum trebe sa ma pregatesc pt aparitia rusilor...peste vreo sapt jumae.....sa nu cad in .........cur...........

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bea sunt bine acasa, iesim mai tarziu cu niste prieteni,
Simptome e normal sa ai dupa ovulatie, pentru ca produci mai mult progesteron si corpul se pregateste hormonal pentru o eventuala sarcina! Important este ca ousorul sa se fi fecundat si cand ajunge sa se si implanteze!
Eu zic sa ne pregatim mereu pentru un nou ciclu cu speranta si cand se va intampla sa avem 2 liniute bucuria si surpriza vor fi uriase!
Esti bine cu sotul?

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

pai fa si tu mamaligutza................

inca de aia nu am facut ca cred ca nu imi trebuie..........

sau nu stiu mai vad eu pe seara..........

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

daaaaaaaaaaaa
ffff bine
no problem.nu tine mult la noi.........
a zis ca am trecut peeste atatea probleeme, peste astea nu om putea trece?
si mare dreptatte a avut...........nu?
e bine sa mai aiba el capul pe umeri, cand eu mi-l mai pierd...
in rest ok.......

bine..............

ok carmen sper si eu sa se fi prins ceva......deci eu prea multe esecuri am trait ca sa mai imi pese prea mult de ceea ce va urma, adik sa vina rusii....stii?
stau asa......am grija de mine in caz de sarcina si........ma gandesc la laparo.....
atat.nu mai sunt asa disperata ca si pana acum in ptivinta.............de a ramane gravi.......

si....daca azi a crescut temp arata graficul ca ieri am ovulat......si ultimul contact l-am avut sambata...........asa ca.............in caz ca cealalta nu a fost relevanta..de ieri dimineata............asa ca mare asteptare nu prea am.....si poate si prolactina e mare..............deci mai multe - uri decat + uri........doamne stie ce va fi...........

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

ne uitam la film...........

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

sorinake si amber

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
www.weddingcountdown.com/ticker/kzemg47.png" target="_blank"> nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna seara si de la mineeeee

Am ajuns acasa in sfarsit..si ce sa vezi? Nu am apa calda si nici caldura...ce frig om face la noapte.. Dragoste la 0 grade.... tare de tot...si tre sa si prestam, dar nu-i bai, ne incalzim reciproc

Vreau sa zic ca am o bunatate de sot, face papica in bucatarie, eu butonez aici, mai citesc una alta... m-am gandit sa nu iau inca antibioticul ot bubite, pt ca nu este imperios necesar, am citit ca ar trece de la sine dupa 6-8 saptamani, asa ca mai astept, sa vad daca creste temperatura maine si daca iese ousorul
Bea, barbat-miu e la zi cu stirile: temperatura, mucus.... tot. Acu-l vad ca rasfoieste caietul meu de notite .. se pregateste deja.. ce mult il iubesc...
Fug sa pap.. sunt in zona

http://tt.lilypie.com/bYxbp2.png

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

e super noi2........
si eu am facut asa de cateva ori.ca mergeam sa fac testul de ov in baie si ieseam cu 2 liniutze 4 zile la rand si el deja se dezbraca.......
da se pare ca nu intotdeauna se poate........

ai grija dupa sa respecti instructiunile de rigoare si sa nu te ridici din pat numa dimineata si sa nu te dezvelesti sa racesti..........

spor!!!!!!!!1
sa fie cu noroc..............
se pare ca fetele nu sunt..seara nu e prea mare aglomeratie pe aici.........cred ca ma duc si eu sa fac naniiiiiiiii

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

na bine vad ca in fiecare seara vb cu.........................mine..

sunteti la................facut de copii..sunteti triste......la......plimbare............la restaurant........distractie placuta........................

ne intalnim maine............

spor la toate si aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!

paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput