Aspirante optimiste>20 (383)
Raspunsuri - Pagina 19
noi2 spune:
Hello fetele! Acum am ajuns la serviciu, tot am alergat cu treburi toata ziulica! Acum imi fac un ceai sa ma incalzesc!
Sorina, Amber, fiti optimiste, trebuie sa fie bine!
Eu am doua vesti: una buna si alta rea... Cea buna: ieri am fost cea mai cuminte, nu m-am suparat, nu m-am enervat, nu m-am stresat... si am vazut un pic de albus de ou aseara.. deci se poateeeeeee... numai ca am fost prea obosei sa prestam aseara.. Si cea rea: am fost la dermatolog pentru petele pe care le aveam pe burtica, si mi-a zis ca este o viroza cutanata, cu tratament de claritromicina si un unguent...acum ce ma fac: prestez azi, maine sau pierd si luna asta???? E asa de greu....dar sunt linistita, cum va fi, sa fie bine.... relaxez neuronul.... usssssaaaaaaaaa.... asa o tin de ieri ... relaxez neuronul...ce parere aveti??????????
http://tt.lilypie.com/bYxbp2.png
POZELE NOASTRE
happymum spune:
sorina
. odata si-odata tot va fi BB, o sa vezi. nu accept sa nu fie asa. si atunci vom rade de noi cat ne-am stresat.
of, Doamne!
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
noi2, ai citit prospectul? eu am citit acum pe net si vad ca nu e tocmai "prieten bun" cu sarcina. acum nu stiu ce sa zic despre perioada prestarii. poate ca ar fi mai bine sa te vindeci intai si apoi sa incerci proiectul BB din nou. nu stiu... ce crezi si tu...
important e sa te faci bine repede.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
uve_got_mail spune:
Buna, noi2,
Claritromicina e contraindicata in sarcina - daca se ia nu se intrerupe sarcina, dar se fac investigatii suplimentare. Pentru linistea ta eu zic, ori nu faci tratamentul si ii dai bataie pt bb, ori il faci si faci o pauza luna asta. Parerea mea...
unboticutz spune:
sorina,
. te inteleg perfect, si pe mine ma apuca disperarea in fiecare luna.. pe urma incerc sa ma adun si sa ma gandesc ca din motive necunoscute mine, Domnul a ales sa nu fie in luna respectiva si stie El de ce. Poate mai tarziu vom intelege, poate nu, dar trebuie sa ne pastram SPERANTA si INCREDEREA ca VOM REUSI!
noi2, imi pare rau pentru vestile proaste de la medic. esti sigura ca e un diagnostic corect? ti-a spus medicul ce se poate intampla daca nu tratezi acum? eu as incerca sa aman doua saptamani tratamentul ca poate se prinde bebe dar doar daca as fi sigura ca boala respectiva nu l-ar afecta.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
sa nu-i uitam!
noi2 spune:
Fetele, tocmai am sunat la medicul meu ginecolog si mi-a spus ca pot lua tratamentul, ca nu e nicio problema, i-am spus ca sunt la ovulatie, si a zis sa prestez linistita... parca mi-am mai revenit, sunt asa entuziasmata ca am vazut si albusul de ou de dimineata....ma rog la Doamne Doamne sa fie bine
pentru noi toate!
http://tt.lilypie.com/bYxbp2.png
POZELE NOASTRE
Beatrice1982 spune:
bunaaaaaaaaaaaaa ziua!!!!!!!!!!!!!!
ce faceti?
eu.......m am ajuns azi devreme acasa......si....e bine
mi0e greata...dar mi-e pofta de oua umplute.de mamaliga cu branza si smantana si..de branza cu maioneza si usturoi..........
as ca ma duc sa fac papa.........
azi dimn mi-a urcat temp..........de la 36.28.la 36.63.
???????????????????
sorina te rog sa nu clachezi la capat de drum......pt ca nu e bine
vine februarie si faci fiv.......si o sa ai bebe....sunt sigura de asta fiecare din noi o sa avem.......tre sa crezi......si imagineaza-ti ce va fi prin martie ca AFLI CA ESTI GRAVI...RAMAI AICI CU NOI, NE DUCI PE RAND LA ODISEE si ui asa o sa treaca......fii optimista sii cum zice noi2.......relaxeaza neuronul.................
noi2 da-i bataie si nu face greseala sa zici la sot ca ovulezi!!!!!!!!!!!!!!
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
floricik spune:
Fetele sunt disperata ca nu am net...e calculatorul stricat 

si imi e greu fara voi 
Nu am putut citi nimic din urma...ca sunt la munca si nu am timp ...nu-mi face si mie cineva un rezumat ? ![]()
Eu sunt in ziua 8...astept sa ma pun pe treaba ![]()
CarmenAlbu spune:
Sorina imi pare tare rau draga mea!!!!

Stiu at e de greu, dar ai nevoie de tine si luna ce vine, si, si tu esti la fel de importanta!
Am inteles cate ceva in anii astia de asteptari, eu sunt importanta si trebuie sa duc o viata frumoasa pana se intampla, si sa fac tot ce tine de mine , medical, sa ajut natura sa-mi daruiasca!
Gandeste-te pozitiv, profita de reduceri, cumpara-ti ceva frumos , mergi la coafor, simte-te frumoasa si ia-o de la capat cu curaj! Rusii din pacate se instaleaza asa ca obisnuieste-te incet incet si ai grija de tine, eventual cu un pahar de vin rosu si un sotior din dotare!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png
Beatrice1982 spune:
pai....................
floricik nu e nimic nou......sorina cred ca e ziua 1...........
eu cu simptomeala si cu foamea si cu......de astea
si nimic interesant..............
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?