Strumfi de iul-aug 2007 (120)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Violeta, am studiat pozele casei tale. Este super si mi se pare foarte mare. Pai trei bai....oauuu, cu siguranta planuiesti sa maresti familia.
Si deja ai dus si ceva mobila. Ati facut ceva investitii...
Cat a costat casa? Cu exterioarele si interioarele?
Sa fiti sanatosi si fericiti in ea!

Noi am construit vara asta casa, dar ne-au ajuns banii doar pentru exterior, adica termosistem si tencuiala decorativa. De interioare o sa ne ocupam treptat, in anii urmatori, daca se vor mari salariile, daca nu, in perioada asta de criza nu ne putem misca deloc, avand deja rata la banca cat salariul meu.
Noi am avut 300 mp de la primarie prin legea 15/2003 si suprafata construita a parterului este de 120 mp, deci ne-a ramas o curte forte mica. O sa am loc de cateva straturi cu flori si cam atat, ca va trebui sa construim si o magazie de lemne.

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata ... o cafea fierbinte, ca e ger afara, am scos doar nasul si e frig rau

Violeta, felicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi ... a noastra e inca in stadiul de ... vis, ne trebuie bani pentru ca nu vrem sa vindem apartamentul in care stam ... pana atunci ne ocupam de gradina, la vara sper ca vom avea trandafiri

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetele cochetele!

Dupa ce ma laudam ieri ca am copil cumnite, Ilinca a luat aseara o cazatura urata, care m-a facut sa inlemnesc. A alergat pe canapea, am dat s-o prind si s-a aruncat pe spate. A plonjat si apoi a dat cu capul. Am crezut ca mor. Nu a facut cui, am urmarit-o daca e somnolenta, nici nu a varsat, dar am un gol in stomac...Am urmarit-o toata noaptea. La un sfert de ora, alerga iar, dar prin casa si radea cand ajungea langa canapea.
Acum doarme linstita, pentru ca aseara a adormit abia la 23 si nu o lasa nici pe Alexia sa doarma. Mergea la ea si o gadila la picioare.

Am uitat sa va spun ca de o luna a invatat sa deschida toate usile. Daca cumva gaseste ceva incuiat si vede ca nu cedeaza dupa cateva incercari, merge si cauta chei, nu conteaza care si se apuca si mestereste cu fiecare in parte. Dupa ce se plictiseste de incercat vine la mine si gesticuleaza si imi povesteste in bebeluseasca ca nu poate deschide usa. Ridica si din umeri a neputinta si are o mimica speciala.

La noi e frig de crapa pietrele.

Aaaaaa, am pus sa fierb fasole. Ne-am saturat de carnuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Si eu o sa fac maine un bors cu fasole. Am frigiderul plin de carne, dar nu mai vrem niciunul sa o vedem.
Ieri am mancat cu Razvan ananas proaspat si pomelo.

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Violeta, cu mutatul nostru...vaiiiiiiii, ce am mai tras. Stateam in apartament de 2 camere si mi se parea mic si ca am lucruri putine. Cand am inceput sa iau tot la mana, am descoperit ca umplu la propriu o casa intreaga. Initial am carat in cutii si apoi am recurs la saci, astfel incat parterul casei se umpluse de saci, saculeti, sacusori.
Sotul zicea ca am scapat usor, ca nu am mutat decat dormitorul, restul mobilei am lasat-o acolo, dar mi s-a parut cumplit. Aveam o burta imensa si ma chinuiam sa sortez haine, sa impachetez farfurii, sa leg carti... Pot sa spun ca am luat fiecare lucru la mana de doua ori, dar si astazi mai avem saci nedesfacuti, care stau in pod. Sper sa le vina randul. Ziceam ca le desfac inainte de sarbatori, pentru ca am niste lenjerii rosii, fete de masa pt sarbatori, niste vesela pe care nu o foloseam decat in ocazii speciale, dar...cine stie cand mi-o veni cheful.

Ca sa-ti fie mai usor incepe de pe acum, ia cutii mari, autocolant si pune in cutii, sigileaza si eticheteaza. Eu am facut asa cu un transport, dar intrand in criza de timp, am renuntat. Sa ma fi vazut ce cautam disperata un lucru care-mi trebuia si mi se parea ca l-am pus in sacul rosu, ba in cel albastru...vai, vai.

Noroc, daca pot spune asa, ca atunci cand m-am imbolnavit, terminasem de aranjat tot parterul, astfel ca |Ilinca a venit in bune conditii acasa. Camera ei nu era inca ok, dar a rezolvat sotul problema cat am stat in spital.

Scuze ca m-am intins ca placinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Mara a rupt patutul , adica s-a descleiat si au iesit si gratiile. Dar nu ea singura l-a rupt, ci cu ajutorul lui David, care dimineata se urca la ea in patut ... acum l-am lipit dar o bara s-a rupt si acum are "spatiu de manevra" printre gratii si iese din patut.
Aseara a incercat sa iasa, dar era in sacul de dormit si a ramas "intepenita" ... m-a strigat David: "mama, scoate-o pe Mara, ca mi-e mila de ea , sta ca un catelus"

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Ioana, m-am uitat in albumul vostru, credeam ca ai pus poze de la ziua voastra. Inca o data iti spun ca David imi pare tare delicat si sensibil, iar Mara tare nastrusnica si pusa pe sotii. Dar amandoi sunt reusiti si frumosi foc. Cred ca stii. Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata,

Ioana multam de , chiar aveam nevoie de una mare si tare ;)
La capitolul nazbatii stam cam prost in comparatie cu voi. Catarina nu face nimic prea grav. Noi am facut casa baby safe asa ca are acces peste tot.

In legatura cu scarile, noi am invatat-o sa urce scarile si sa le coboare. Mie mi-e o frica atunci cand coboara ca imi ingheata sangele. Dar avem si o portita la scari asa ca atunci cand nu sunt atenta la ea o inchid si nu are acces la scari. Cred ca pt linistea noastra trebuie sa ii invatam sa urce si sa coboare si lor li se pare amuzant.

Spalatul pe dinti la noi e o placere. Ne spalam pe dinti amandoua. Eu ii arat ce sa faca si ea mai stangaci incearca sa ma imita. Ne distram la spalaul dintilor dar eu cred ca ii place pasta de dinti. E o pasta speciala pt copii pe care ea o adora. Si apropo eu ii schimb periuta in fiecare luna si pasta de dinti la fel pt ca se poate folosi doar o luna dupa desfacerea tubului.

Ceea ce imi place la ea e pofta de mancare. Adora ciorba. Saptamana trecuta manca ciorba cu furculita in mana stanga si cu lingura in mana dreapta parca se bateau turcii la gura ei. Cand e vorba de mancare e gata sa faca orice. Nu poti sa te atingi de mancarica ei. Ma ajuta sa pun masa si sa o strang, adora sa duca pampersul la gunoi sau rufele murdare la cos.

De vorbit vorbeste pe limba ei dar spune cateva cuvinte in 3 limbi. Si ne arata tot ce vrea. E o lingusitoare cand vrea ceva. Vine si se da bine pe langa mine si apoi imi arata ce vrea. Ma imbratiseaza ma lasa sa o pup, imi da capul sa o pup sau daca se loveste vine sa imi arate si eu ii dau pupici.

Ii place sa faca pe clovnul, sa ne faca sa radem. Se preface ca aluneca si care doar ca sa radem noi

Wow, m-am cam intins

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Schimb capitolul

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune: