Strumfi de iul-aug 2007 (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cafera eu ma laudam ca am copil cuminte dar nu poatre sa stea 10 minute linistit. Iar Andra il copiaza. Sa vezi cum escalateaza tot ce prinde ... cand i-am spus sotului de isprava juniorului m-a intrebat daca l-a vazut Andra. Am avut noroc ca ea era la nani.
de cate ori fac cate o nazdravanie eu ma gandesc la ce e mai rau. Aseara de ex domnisoara s-a catarat pe mobila si s-a rupt un sertar de la mobila cu ea in el. Ea nu a patit nimic. A iesit linistita din sertar si a plecat sa plimbe papusa. sunt curioasa cat o sa mai rezistat in ritmul asta.
Ma bucur ca aveti zapada. La noi s-a topit.

Oana multa sanatate. Sper sa scapati repede de fluturas (noi asa ii spunem, e acceptat mai usor).

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Nico, haios povestesti, dar m-am ingrozit de nazbatiile lui alex; si laurash face o gramada de traznai si o secunda nu sta potolit. Ma astept si la el sa o tina tot asa. De-aia ma gandesc cu groaza si la scari.
Cafera, am pus poze la semnatura cu casa, dar maine le scot, ca parca e prea off-topic rau de tot M-ai distrat cu fetele cum povestesc de Mos Craciun. Dulceeeee Cand imi povestesti peripetziile cu mutatul ca nu mai am rabdare?
Musso, s-a facut! Te contactez pe pm inainte sa venim, poate reusim sa ne vedem macar juma' de ora la o cafea pe undeva, daca o sa ai timp...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
poze casa crevedia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nma, cred ca ai tras o spaima pe cinste.
Si Saby e disperata sa escaladeze tot ce prinde, desi ea nu vede la altcineva. Cum plec de la calculator o gasesc cocotata in picioare pe scaunul meu (rotativ) si eventual pe birou, calare pe tastatura, sau cu piciorusele pe manerul de la scaun (adica in picioare pe maner, cu mana pe spatar si cu scaunul invartindu-se eventual).
La fel la bucatarie, daca nu pun scaunele unul peste altul cand terminam cu ele, o gasim cocotata pe scaune si pe varfuri intinzandu-se sa ia ceva de pe bufet, sau direct pe masa in genunchi. La fel daca nu strangem scaunul ei de masa, se cocoata singura pe el, o gasim in genunchi sau in picioare. Tare mi-e teama de astfel de lucruri pentru ca avem gresie in bucatarie. A cazut o data dar nu s-a lovit tare.

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Violeta, super casa voastra! Sa o stapaniti sanatosi. Cum o sa va deplasati la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Violeta, ce bai mari si ce pereti colorati!!!
Sa o stapaniti sanatosi si sa il impacati pe Laurash cu ea .

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Multumesc mult cafera si carla!
Paila serviciu ajungemcu masinile personale din dotare...adaugam maxim 15 minute in plus la trafic, desi e f posibil sa facem mai putin de acolo decat de aici. Sotul meu sigur. Daca se circula rezonabil pe centura si eu fac mai putin...vedem! Sper sa fie totul ok.

poze Laurash
poze casa crevedia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,cum sa nu,astep pm...problema e ca trebuie sa vin cu copilul,eu n-am unde sa-l las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ce casa mareeee,dar imi pare ca si curtea e pe masura...eu am un of cu curtea mare,moi avem doar 300mp...bine,ne raman cam 200 dupa construirea casei..sper sa fie suficient...s-o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea.

Mergi la inceput

Musso, , da, e mare curtea: 500 mp. Vorbim pe pm cum vom face...

poze Laurash
poze casa crevedia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata fetele,

violeta, sa stapaniti sanatosi casa! e adevarat ca nu se compara casa la curte cu apartamentul la bloc. si noi ne facem casa acum, o sa ne apucam de finisaje la primavara, deocamdata e la rosu. si ma gandesc cu groaza si la partea de finisaje, la alergaturile aferente, la mobila, la mutat si la drumul la serviciu.

carla, asa face si alma. se catara absolut peste tot, pe tot mobilierul. ajunge chiar sa isi ia scaunel ca sa o ajute sa se urce unde vrea ea. iar aia cu scaunul rotativ suna foarte familiar. alma sta in picioare pe scaunul rotativ si da din fund ca sa se invarta pe el. si baga toate steckerele (sau cum s-o scrie in romana, ca de fapt de unde vine asa se scrie) in prize. totusi, la andrele nu a ajuns inca

monica, da, sunt in tara. m-am intors si sper sa nu mai plec prea curand. mi-au ajuns lunile astea cu varf si indesat.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput