Clinique...

Clinique... | Autor: Medeea76

Link direct la acest mesaj

Am doua probleme legate de Clinique...
In primul rand, se ofera sau nu cadou pentru cumparaturi mai mari de 300 lei? Daca da, la orice stand Clinique?
In al doilea rand, am un ten foarte sensibil si, desi pe produse scrie ca sunt testate impotriva iritatiilor, pielea mi s-a inrosit aproape instantaneu si m-am iritat usor pe obraji. E posibil ca in locuri diferite sa existe produse diferite (eventual contrafacute), chiar daca sunt cumparate din stand Clinique (din Mall)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Presupun ca din Romania le-ai cumparat...
Sincer, tot ce este posibil sa fie contrafacute. Produsele Clinique pt ingrijirea tenului sunt destinate tenului sensibil, si nu numai. N-ar trebuii ca tenul sa aiba acea reactie la folosirea produselor. Te-ai uitat cand expira, sau au un miros ciudat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am mai patit-o si cu parfunmuri bune, carora nu le rezista mirosul decat f putin timp, ca sa nu mai vorbim de oja de aproape 1 milion care nu statea nici macar o zi de dimineata pana seara. morala e ca sunt contrafacute.

chris + alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Medeea76

Am doua probleme legate de Clinique...
In primul rand, se ofera sau nu cadou pentru cumparaturi mai mari de 300 lei? Daca da, la orice stand Clinique?
In al doilea rand, am un ten foarte sensibil si, desi pe produse scrie ca sunt testate impotriva iritatiilor, pielea mi s-a inrosit aproape instantaneu si m-am iritat usor pe obraji. E posibil ca in locuri diferite sa existe produse diferite (eventual contrafacute), chiar daca sunt cumparate din stand Clinique (din Mall)?

Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)
www.medeea76.blogspot.com

E posibil!Am patit-o eu, aici, acum cativa ani, mi-am cumparat dintr-un magazin o crema Clinique de zi, si imediat cum m-am dat m-am patat si ars toata pe fata, erfectiv aveam pielea arsa, pe alocuri, nu suportam nici aerul sa-mi atinga fata, ma ustura si manca,a fost groaznic.

De atunci si pana acum cateva luni nu m-am mai atins de Clinique.
Cu ceva timp in urma, la insistentele prietenei, fan Clinique mi-am cumparat crema de noapte, care..surpriza este super eficienta.
Acum intentionez sa-mi iau una de zi, si au ei ceva incredibil de bun, un fel de fond te ten cu FPS 40,ce protejeaza tenul de radicalii liberi din aer, fum de tigara, vant, etc...

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croitorualin spune:

Eu am testat fondul de ten Clinique Supermoisture adus de cumnata mea din Austria si era super; se potrivea pielii mele deshidratate, uscate si iritate; e fff gras si avea un miros ciudat, parca de ranced.
M-am hotarat sa-mi cumpar si eu acelasi fond de ten; l-am luat de la un mall din Bucuresti; concluzia e ceva ciudat cu el :
nu e la fel de gras, de onctuos
nu mirosea la fel ca cel adus din Austria (desi acela era in termen)
concluzia : nu e la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

cu foarte mare incredere iti recomand sa folosesti pt tenul sensibil Avene. Toata gama de produse dermatocosmetice este mult mai buna decat cele care le gasesti la orice stand de cosmetice!
Avene este f bun! nu fac reclama fiindca sunt doar un simplu consumator care le-a incercat pe toate si a dat la bani pe ele... De la Clinique parfumurile sunt bune si fardurile eventual dar cremele sunt slabute.

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ba mie mi au mers f bine cremele lor,depinde de fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Ba mie mi au mers f bine cremele lor,depinde de fiecare!

La fel, sunt f.multumita de produsele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Avene am folosit si eu ,crema pt piele sensibila,intoleranta.Este f buna.Am vrut sa schimb la un moment dat si am cumparat cei 3 pasi de la Clinique,nu suportam nici macar crema .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Eu folosesc Clinique de ani de zile si sincera sa fiu nu am avut probleme, insa am auzit la o prietena ca a facut o reactie alergica la un produs de la ei.

Asta nu inseamna ca nu sunt bune, ci ca nu se potrivesc oricarui ten. De asta exista o varietate de produse pe piata, sa-l alegi pe cel care este cel mai potrivit pielii tale.

Chiar daca sunt testate pentru pielea sensibia si nu contin parfum, sa nu uitam totusi ca produsele Clinique, ca oricare produse de ingrijire de altfel, are anumiti ingredienti chimici in componenta, care unora nu le fac bine.

Alte produse pe care le-am mai incercat: Avene - nu mi-a placut; Guinot - foarte bune, dar se gasesc greu; Estee Lauder - mi-au placut dar mai putin decat Clinique; La Roche Posay - bunute; Nivea, Vichy - produse cu rezultate mai mult in plan psihologic decat real

Medeea76, din cate am observat eu la unele standuri Clinique se ofera cadou si pentru cumparaturi mai subtiri de 300 lei (City Platza), pe cand la alte standuri nu primesti nimic (B&B Unirea). Poate nu e regula generala, mi s-o fi intamplat mie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

By the way, foloseste cineva tonicul din gama de ingrijire in 3 pasi? Mie mi se pare a fi spirt curat. Asta e un produs in care nu as prea avea incredere, mai ales ca am tenul foarte uscat si spirtul ala ma indoiesc ca ar face bine.

Nu l-am folosit decat vreo doua saptamani. Voi aveti incredere in el?

Mergi la inceput