Clinique...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianas

By the way, foloseste cineva tonicul din gama de ingrijire in 3 pasi? Mie mi se pare a fi spirt curat. Asta e un produs in care nu as prea avea incredere, mai ales ca am tenul foarte uscat si spirtul ala ma indoiesc ca ar face bine.

Nu l-am folosit decat vreo doua saptamani. Voi aveti incredere in el?

Eu folosesc acest produs dimineata si seara dupa ce ma spal cu sapun. Sunt foarte multumita, mi-au disparut punctele negre. Initial am vrut sa cumpar varianta fara alcool, dar mi s-a spus ca cea cu alcool e mai buna pentru tenul meu. Eu am un ten mixt si folosesc tip 2. Uneori dupa ce o folosesc imi apar pe frunte mici pete rosii, dar dispar rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:

By the way, foloseste cineva tonicul din gama de ingrijire in 3 pasi? Mie mi se pare a fi spirt curat. Asta e un produs in care nu as prea avea incredere, mai ales ca am tenul foarte uscat si spirtul ala ma indoiesc ca ar face bine.

Nici mie nu mi-a placut tonicul, desi demachiantul lor de ochi (2 in 1)l-am folosit multi ani la rand (dar cu lotiunea tonica de la Lancome sau Dior)

Oricum, si la demachiantul lor 2 in 1 am renuntat de vreo jumatate de an, am gasit unul super la Lancome, e nou (sau in fine, maxim 1 an, ca nu il vazusem inainte) - Eau Micellaire - cred ca e cel mai bun demachiant dintre toate cate le-am incercat pana acum.

Si Avene am incercat, mie mi s-au potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Eu avand tenul sensibil nu am suportat tonicul (era cel mai usor ,nr 1).Am aflat ulterior ca existau chiar 2 tipuri de tonic nr 1 si as fi putut alege un tonic chiar mai lejer .Eu dupa ce il foloseam obssrvam ca mi se irita pielea ,o reactie alergica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarAl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Medeea76

Am doua probleme legate de Clinique...
In primul rand, se ofera sau nu cadou pentru cumparaturi mai mari de 300 lei? Daca da, la orice stand Clinique?
In al doilea rand, am un ten foarte sensibil si, desi pe produse scrie ca sunt testate impotriva iritatiilor, pielea mi s-a inrosit aproape instantaneu si m-am iritat usor pe obraji. E posibil ca in locuri diferite sa existe produse diferite (eventual contrafacute), chiar daca sunt cumparate din stand Clinique (din Mall)?

Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)
www.medeea76.blogspot.com

Salut fetelor,

Am fost fun infocat Clinique, cumparam in nestire cam tot ce se putea, pana m-a iritat f tare o crema de ochi ...pe toate le luam din Unirea, de la parter. Am fost cu crema, noroc ca ma cunosteau fetele de acolo, mi-au schimbat-o si la fel ....in ultimul an din Avene nu ies, pt ca am pielea sensibila si dificila. A trebuit sa renunt la Clinique, dupa o perioada nu isi facea efectul initial, ba din contra incarca tenul ...am renuntat greu ca imi place prezentarea :) si sunt usor snoaba
Promotionale eu am primit de la Clinique, cand cumparam de sume mari ...ideea e sa le si aiba disponibile.

Mi-a mai placut mult un ser de la Estee Lauder de noapte, dar acum mi se pare cam scump ....

Altfel redescopar Gerovital :) cu mult mai putini bani si efecte nu foarte diferite .... de la Avene folosesc in permanenta fondul de ten si crema hidratanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Am inceput de ceva vreme tratamentul 3 in 1. Intradevar mi se pare foarte agresiv. Usuca foarte tare tenul si rezultatele nu sunt tocmai spectaculoase. Trebuie totusi sa recunosc ca nu le-am folosit intocmai cu recomandarile lor. Au fost si seri cand am adormit nedemachiata sau cand am folosit doar sapunul si nu am mai curatat tenul si cu tonicul lor pentru ca ma grabeam sau pentru ca aveam impresia ca e sufient.
Dimineata nici nu se pune problema sa folosesc tonicul, mai ales pe gerul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Am descoperit de curand un rimel de la Clinique cu care ma impac f. bine, se cheama Extension Visible.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Eu Iubesc Clinique-ul... de la 3 pasi pana la rimeluri , creioane de ochi , lipstickuri, creme de ochi, si nam avut nimic de la ele, ba din contra, au disparut punctele negre, totul potrivit tipului vostru de ten.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:

si mie mi se pare tonicul mult prea agresiv desi am ten mixt. am incercat de cateva ori schema in 3 pasi dar nu m-am impacat bine cu produsele. in schimb folosesc pudra si ruj clinique si mi se par foarte bune, nu le-as schimba.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Gata, am schimbat Clinique cu Avene, sunt mult mai multumita. Multumesc inca o data tuturor pentru raspunsuri.
Se pare ca sunt multumite de Clinique mai ales fetele care nu locuiesc in Romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Medeea76

Gata, am schimbat Clinique cu Avene, sunt mult mai multumita. Multumesc inca o data tuturor pentru raspunsuri.
Se pare ca sunt multumite de Clinique mai ales fetele care nu locuiesc in Romania...

Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)
www.medeea76.blogspot.com

Azi m-am imbolnavit pe la reprezentanta Clinique...
independent de asta, ai schimbat bine, eu am folosit Avene pe toata perioada sarcinii si dupa, inca alte cateva luni.
Demachiantul e super bun(mai ales cand ai timp de o curatire ca la carte cu macar un minut de masaj facial)gelul de spalat pe fata curata profund si eficient(bun ptr serile cand iti pica ochii de somn si nu ai chef de demachiere riguroasa) , lasand pielea curata apa termala e inca de baza ptr tenul meu f fitos, cremele de zi cele cu factor mare de protectie mi-au mers f bine(eu le aplicam totusi pe pielea un pic umeda, altfel ramanea pielea f uleioasa), hidrateaza super pielea, ii da un plus de stralucire ...sanatoasa, nu-s cum sa explic.
Ptr vara nu as folosi niciodata alta crema decat Avene, ptr gerul de acum insa..nu ma ajuta deloc.Poate nu stiu eu dar nu am vazut nici o crema la ei ptr vremea rece in special.
Bate aici un vand de te taie la os, simt cum mi se strange piele de pe fata, si asta dupa numai 5 minute de asteptat trenul in statie.
De aceea am revenit la Clinique.
As mai intreba de fonsul de ten de la Clinique...nu am avut timp azi sa-l incerc din motiv de copil superb si urlator, chiar nu era de stat, insa nici daca m-as fi muruit eu un pic acolo, luminile zau ca sunt inselatoare si daca nu ies afara sa ma uit la lumina zilei cum arat, iau o mare teapa, cum mi s-a mai intamplat de ceva ori.
Deci, voi ce spuneti?ati folosit?cum e?
ma intereseaza daca e hidratant, se intinde bine, are putere de acoperire...

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput