Puiuti de randunici 2008! (180)
Raspunsuri - Pagina 16
numeioana spune:
Mimo, sa nu care cumva sa mananci peste!!
Cuscra, ce frumosi sunt copiii nostri indragostiti!![]()
Pupici tuturor!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gbutucica spune:
Ajutati-ma Daca faci al doilea copil beneficiezi de indemnizatie? trebuie sa platesti statului impozit sau cum, plz, plz
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
luny spune:
ioana
tat inainte, David! noi stam in picioare fara sprijin mai demultisor, acum sta cat vrea si are chef
..
butu habar nu am..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Am uitat sa o
pe Olgusa pentru complimente 
Si nu sash e cel nepregatit pt intarcare, lui deja i-e paralel daca ii dau san sau lp! Buba la cap e la mine, ca cica vreau sa ii dau anticorpi, desi daca e sa judec dupa ce anticorpi am avut la sarcina trecuta la cat am racit, nu stiu ce o mai ajunge si la el!
Voi stiti de ce la bebei e ok sa le dam iaurt si nu e ok sa le dam lapte normal??
Gecko
multam! Va doresc sevraj usor si tie si bursucului. Tare frumosi mai sunteti!
Si Ecaterina era tot o fecioara virtuoasa :))
Giani, promit sa nu mai simulez burta
, nu am de ce, a ramas reala de vreun an incoa!
Din pacate nu stiu raspunsul la intrebarea ta. Auzisem odata ca se da oricum indemnizatia lui bb2, dar altcineva zicea ca daca nu intri in cic imediat dupa primul, tre sa muncesti 1 an. mie mi se pare absurd.
Mimo, pohta buna, doamna!
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
luny spune:
sovi uite aici http://www.wholesomebabyfood.com/tipYogurt.htm
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
HI
Butucico, eu stiu ca la al doilea copil e la fel ca la primul, se da alocatie + indemnizatie.Chiar daca esti in CIC cu primul.
Gecko, mi-am taiat o vena si mai am cand vad ce vreme aveti acolo si dezbracati sunteti, cred ca le termin pe toate!!

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Clodute spune:
Buna seara,
Gudinde
iti multumesc din suflet pt link am vorbit cu fata si deja am dat mail-uri in stinga si in dreapta MULTUMESC INCA ODATA esti un SUFLET MARE
Gbutucica ...hmmmm... glumesti...mai plingacioasa ca mine nu e nimeni ...deci tre sa ne intilnim sapt viitoare (Sper sa pot sa ajung si eu) si sa ne schimbam din lacrimi poate le corcim si nu mai plingem deloc ce zici ? 
MULTUMESC fetelor si acum fug cu piciul ca deja e calare pe mine...de la atita studiu 
Clodute
Clodute spune:
si tot pt Butucica... da...se da indemnizatie la al doilea si ramii cu alocatiile pentru ambii...deci mergi la al doilea cu aceeasi indemnizatie (ca suma ma refer)ca la primul in continuare... pina la 2 ani ai celui de-al doilea bebe.
Hai ca am dat o egzplicatie 
Daca nu ai inteles mai egzplic odata dar tre sa caut cuvintele ca de cind nu mai dorm nu mai stiu nici cum ma cheama 
Clodute
natynic spune:
Bravo lui Mufa pentru UN pas si ginerelului scump de sine statator!![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!