LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

LA MULTI ANI ZUZELE MELE DRAGI! LA MULTI ANI SI PUIUTILOR VOSTRI!
SA DEA DUMNEZEU SA AVETI PARTE DE UN AN CU MULTE BUCURII ,IMPLINIRI SI MAI ALES SANATATE MAXIMA TUTUROR !
nu am prea citit din urma doar asa pe sarite .sorry! La multi ani puiutilor care au implinit primul anisor,sa fie fericiti si sanatosi!
despre noi ce sa va spun: puiu mic a facut viroza pe 30.12.2008 , dar ii multumesc lui DD ca a fost numai o zi cu febra ca am zis ca o iau razna.dupa vreo 2 zile a inceput sa tuseasca nu f tare dar.. totusi tuse. si revin... totusi acum este binisor. dupa una si alta pe data de 3 a cazut cu fata pe parchet ca m-am speriat f tare ii curgea sange si nu stiam de unde. in fine a trecut si asta . Sper sa nu fie asa tot anul!
hai ca v-am ametit! oricum suntem binisor acum!

va pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Nu suntem la munte, am fost pe 2 la lacul Rausor, din muntii Iezer-Papusa. Si povesteam ca Mariuca a vazut pentru prima oara zapada. As fi vrut sa mai stam, dar am vrut doar sa iesim.

Anita zice "che, che"? Foarte tare! Si Mariuca la fel, dar cam in loc de "ce?". Asta e intonatia vocii. Sa mai pui si tu poze, ca mi-e dor de ei. De-abia astept sa se incalzeasca, sa mai facem niste intalniri in Moghioros!

Iar Luca... un nazdravan, dragul de el! Auzi, s-o vada pe miss!!

Citat:
citat din mesajul lui alina023
Cretulinu' si noi ne-am gandit la voi. Am intrat si pe site-ul lui Dani si am vazut ca are si o poza cu Luca ...strambaretul . Si am admirat si pozele de pe blogul lui. Ai sot talentat, ce mai!
Sunteti la munte... Bravo!!! Sa va bucurati de zapada si pentru noi. Se pare ca anul asta zapada in Bucuresti se lasa asteptata cam mult.

Anita e bine. Merge numai cand vrea ea singurica, e topita dupa bine, dupa animale, bombane toata ziua "che....che..." si arata spre ce vrea sa primeasca, papa bine (painea e preferata ei si trebuie sa o ascundem ca altfel nu mai vrea sa mamance si altceva) si e o scumpa.

Luca...nazdravanul meu, vorbeste non stop; ii turuie gurita tot timpul. Ne face creierii zob! Si topaie si vorbeste iar si iar topaie....
Dimineata l-am dus la gradi si era f incantat ca o va vedea pe miss.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Irinouka, bine-ai revenit !
Asa am fost toate, la inceput: parca eram 'picate din luna'
Cu cine l-ai lasat pe Rares?

Off, Helene ... dak acum e chin, inseamna ca mai incolo, v-alergati prin casa.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

am atata treaba, dar numai la prostii imi sta mintea. adica la d'ale mele. asa ca va intreb: CE PARERE AVETI despre carucioarele sport de la BERTONI si BABY CARE?
caut ceva destul de solid, manevrabil si usor de pliat. de fapt, parta cu pliatul e principalul inconvenient la actualul carutz. care, in plus, e greu de manevrat pt o bunica, pt ca are trei roti iar cea din fata e fixa. am vazut azi ceva interesant la chicco, dar 4,5 milioane e cam mult pt ce mi-am propus. va rog, dati-mi un sfat!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Irinouka, bine-ai revenit !
Asa am fost toate, la inceput: parca eram 'picate din luna'
Cu cine l-ai lasat pe Rares?

Off, Helene ... dak acum e chin, inseamna ca mai incolo, v-alergati prin casa.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

pup, roxana. si mersi pt noul nr. :-)
sunt convinsa ca e normal tot ce simt si ca va trece curand. inclusiv cu ajutorul zuzesc. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinouka

am atata treaba, dar numai la prostii imi sta mintea. adica la d'ale mele. asa ca va intreb: CE PARERE AVETI despre carucioarele sport de la BERTONI si BABY CARE?
caut ceva destul de solid, manevrabil si usor de pliat. de fapt, parta cu pliatul e principalul inconvenient la actualul carutz. care, in plus, e greu de manevrat pt o bunica, pt ca are trei roti iar cea din fata e fixa. am vazut azi ceva interesant la chicco, dar 4,5 milioane e cam mult pt ce mi-am propus. va rog, dati-mi un sfat!

irina de bebe rares (23.01.2008)

ce sa spun eu am de la Bertoni ,bunicel ,usor de manevrat ,usurel el dar nu f solid.

Mergi la inceput

cretz, ellenutz, alinush, everybody, pup!
of, cum o fi la munte acum? teribil invidiez familia cea creatza.
ellenutz, zilele astea facem o pauza de cafea impreuna, daaaaaaa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

Citat:
citat din mesajul lui irinouka

ce sa spun eu am de la Bertoni ,bunicel ,usor de manevrat ,usurel el dar nu f solid.

salut beinazutzul si ii multumesc. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani pe 2009 sa aveti un an bun plin de bucurii , sanatate si fericire !

Ne-am intors si noi acasa din prima parte a concediului , obositi, raciti toti 4 ca a circulat o viroza pacatoasa in cabana noastra si toti copii si adultii din grupul nostru au incasat-o din plin dar fericiti si multumiti de cum am petrecut.
Andrei impreuna cu ceilalti copii si-a dat drumul la mers bine de tot si a inceput sa spuna si cuvintele, a fost rasfatat peste masura, vai de mine acum acasa ...deci un succes deplin.
N-am apucat sa va citesc, sorry, sper ca toata lumea este ok.

La multi ani fericiti puiutilor aniversati in lipsa noastra, va pupam si va dorim tot binele din lume

PS : imi face cineva si mie un rezumat cu ce s-a intamplat in lipsa noastra ? Ca cu doi copii muciosi si plini de tuse nu vad cum apuc sa citesc din urma ...

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irinuk!!!! Bine ai revenit!! Ma bucur ca ne scrii din nou. Sper sa te reacomodezi cat mai repede la job iar Raresutz sa se obisnuiasca fara tine.

Cretulina scuze de confuzie. Credeam ca mai sunteti inca la munte. Cred ca Mariuca a fost tare incantata de zapada. Si eu abia astept sa ne vedem in Moghioros cu picii care de data asta ne vor alerga. Sa vezi atunci distractie.
Da, asa zice si Ana. "Che" intrebator...un fel de "ce".

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput