Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Bun venit prag sa va traiasca bb Roxana!

Cassie de Daria Ioana! Sa cresti mare si cuminte!

Inais e super Iasmi in poze! Imi pare asa rauca nu trec pe la voi, dar ce sa fac eu cu dusu` asta de sot!

Azi o sa mergem pe la Diana...Abia astept sa-i vad minunile!

Va pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata mamici, mladite si mugurasi!

ieri dupa-amiaza am aterizat si noi la Buc. si incet-incet intram in ritm.
N-am apucat sa citesc ce-ati scris, sper sa recuperez si sa va scriu mai des.

Noi, Annika de fapt, ne chinuim de cateva zile cu o diaree, aparuta nu stiu de la ce, dar care nu vrea deloc sa plece. Nu stiu daca ma ajuta o vizita la doctor? ... Cleo, Olas, o chema pe doct. de la MEdicover, care ti-a placut tie?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor
Bratafel, Danicris.. Mati e tare mobil intr-adevar..Eu la david am avut acelasi tip d escun , dar nici probleme sa se ridice din el n-am avut. Iar acum cind l-am luat am mers pe acelasi principiu...Curelele acelea peste umeri mereu mi s-au parut prea insorsetate pentru un copil, dar uite ca unora asa le trebuie.
Matei se scoala si cind maninca, asta e problema mare, cu o minca il tin de brat si cu alta ii dau sa pape, e nebunie, de multe ori il iau in brate si-i termin papica asa...
Andrada sigur ca banii se vor da cu 1 ian, chiar dc depui pe 15..n-aveai cum sa obtii adev de la sv si sa depui prea repede, la nebunia care e...cred ca pe mine ma tin de la sv mai mult...Ca-s aerieni cu totii...
Lilly , deci pojarel, macar stii de la ce a fost febra..Sanatate multa!
Cleo stii ca uneori conjunctivita se face si cind e teren alergic?? SI David mi-a facut deseori. Of, bine ca ati scapat. Ce i-a dat Tobre?
Magdone, la mine copilasii au fost invers ca la tine dpdv al dezvoltarii..Primul mai imobil, al doilea spirt...
Doloress, ma bucur ca sunteti mai bine!
Ylari, mey eu cred ca ai program de 6 ore pana la 2 ani. Dc esti hotarita la asta intereseaza-te..sigur ai dreptul/
Prag, bine ai venit!Ai 2 copilasi minunati!
Daria, LMA Cassandrei, e o papusica!
Micaela, ma bucu ca Dariuta e mai bine. Sa stapineasca sanatoasa (la propriu) tarcul!Multumim pt lamuriri privind CIC
Nicole, oof, mai , pupam Daviducul... S-a lovit tare?
Kritinik, sanatate multa, speram sa fie ela dintisori febra, daca mai creste deja nu mai pot fi incriminati dintisorii. Ai facut bine ca i-ai dat nurofen.
Sis, asa stiu si eu cu cele 6 ore pana la 2 ani
Inais, superba Iasminuta cu tortuletul ei..Bafta multa la dermatolog!
Mihaser, sa faceti pozici la intilnire, sa va vedem si noi
Adriana, sanatate Anikai! Mergi la dr, multi copilasi au avut rotavirus pe aici!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine capitol nou imediat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Capitolul 61

Mergi la inceput