LMA!!!Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 ( 309)
Raspunsuri - Pagina 9
bumbita spune:
silviiiii!!!! ce faceti voi? ce mai fadce cretulinu' linu'? mai tuseste? de ce ai luat de la semnatura pozele?
miha am vazut-o pe bia ta. f cocheta domnisoara...frumoasa foc!!! si are niste ochi!!!! si mi se pare ffffffffff inalta!!!mai poveste-ne despre ea...a venit sau nu mosu'? mergeti la gradi? spune poeziile?
ali v-am vazut si pe voi, mai frumosilor!!! mai mananca iarina ceapa? arata f bine? cred ca nu ai treaba cu ea cu mancarea? intr-un timp faceam concurenta la biberoanele de lapte? acum cum mai stati? ianis e un scumput....te invidiez, sa stii, ca stai cu amandoi! ce fericita trebuie sa fii!
brrrrr! bianca m-a luat instant ffrigul cand am auzit cate grade aveti voi acolo! distractie frumoasa cu amica si cu finul si sa mai treci pe aici in seara asta, da????
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
cosmi1975 spune:
seara buna.....in sfarsit am tastatura
...dar imi cer scuze fatza de spiridusii care au implinit 3 ani ca nu i am felicitat...asadar...
LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULT NOROC
noi cu musafiri non stop...au plecat rudele...
stefan un scump si un mamos...
non stop numai cu mine langa mine sa nu cumva sa dispar din preajma lui...a facut frumosi bani cu sorcova pe care a invatat o fff repede si o canta non stop.![]()
bianca....vrea sa ia de bani de sorcova adidasi cu role ...m a zapacit tb neaparat 
saptamana viitoare cred ca plecam la predeal..ca doar n am cumparat sanie degeaba
GIOVA iti doresc numai bine
BUMBI...si noi l am dat la grinda pe papan![]()
pup toate fele si noi si vechi

paula2003 spune:
Multumim de toate urarile frumoase.
La multi ani Sebi!
Sa va uitati la poze, avem 3 torturi unul mai frumos ca celalalt.
Biancas spune:
Buna din nou...
Canda, ti-am scris PM . Sa te uiti cand mai intrii.
Cosmi, ce e ala dat cu capul la grinda/? Sa creasca inalt pana la grinda? Parca am mai auzit de obiceiul asta 
Maine incepe scoala 
Ancuta, ai fetita mare si inalta
. Care sunt datele voastre in caz ca intrii sa va bagam in lista.
Giova,. ati ajuns? Cred ca a fost greu drumul...toata lumea e pe drum ca maine incepe munca
.
Eu maine am de facut inventar..of ce nu am chef sa stau sa supraveghez cum se numara 
Voi ati desfacut toate jucariile copiilor? Eu nu...mai are o gramada de desfacut s le-am pus bine. Nici tabla de desen nu am dsfacut-o inca ca nu am loc de ea. Si de ziua lui va primii iar cadouri si bani
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca mai bine ai face inventarul la jucariile nedesfacute
Am zis eu ca ai mutat magazinul la voi in casa
Copiii sa fie sanatosi si sa se joace cu ele 
Nici eu nu stiu de obiceiul cu grinda, cred ca tine de regiune.
intru maine ca acum e jugaru´shukaru ![]()
pupici la toate 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
dat la grinda????e un obicei din oltenia,in prima zi a anului ....la botez papan a avut si mosi(un fel de nasi) iar acesti mosi se pregatesc pe 1 ianuarie ca vin nepotii(papan)si ii cumpara cadouri ii fac un colac de painbe pe care se pun bani,sare,zahar si il pun pe gat il ridica pana la grinda usii si ii ureaza cate ceva,,,, e frumos obiceiul,noi ca nepoti ne ducem cu un fel de plocon(mancare,bautura,fructe,cadouri) si pe urma da i la petrecere![]()
Biancas spune:
Bumbi imi place cand esti activa. Tu cand scrii scrii, si cand faci pauza, faci muuuuulta pauza ![]()
Maraki, lasa-l pe Jugaru` in plata lui ca tot faze expirate face
.
Lasa jucariile mele ca daca vine criza si vreau sa le vand am ce vinde la sfert de pret (oare le cumpara cineva? )
.
E tare frumoasa masuta aia oglinda a Sandrei...cand invat(la ea in camera invat la birou ) ma uit in ea si ma "admir"
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Cosmi...am vazut un filmulet cu datul asta la grinda dar nu mai stiu la cine... Poate la Sebi de Bumbita? Nu mai retin la cine...dar stiu ca am vazut.
Bunicul meu imi aduc aminte ca le spunea nepotilor baieti "sa creasca mari pana sus in grinda" .
Or creste ei pana zic ho ![]()
Merg si eu la nani.
Noapte buna 
Bianca
Giova spune:

am ajuns si noi cu bine, drumul a fost aglomerat, dar nu ne-au stat masinile in cale
.
aici e un frig....am lasat centrala pe 7 grade, asa ca de la ora 18 de cand am ajuns baga ca nebuna. Nu a fost nici baiatul de sub noi acasa, asa ca se simte frigul.
Ne-a fost dor de casuta noastra. chiar si piticului, care a cam plans cand am plecat.
revin.....
_
Gio
12+ si Marco(06.01.2006)
poze