LMA!!!Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 ( 309)
Raspunsuri - Pagina 10
irinatunza spune:
La multi ani ! Sebi
La multi ani! Paul
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Giova spune:
am bagat si o masina de haine cum am venit. maine mai am vreo 2 masini de spalat, curatenie de facut...macar e clau acasa sapt. asta si am ajutor.
am facut si eu un dus. marco nu doarme, sa vedem cum sew trezeste dim. pt. gradi.
Maraki si eu ma gandisem ca din cauza crizei sunt anticipate reducerile.
Ancuta bine ai revenit. imi amintesc vag de voi, stiam ca sunt 3 mamici din Bv.
Bianca spor pe maine. ma uit maine in lista de pe comp., daca mai am datele Ancutei.
bumbi ma bucur ca ati avut o petrecere faina si reusita.
de ce nu l-ai lasat pe Edi la ai tai? pacat ca soacra il tine mai din scurt, dar nici foarte rasfatat nu e bine.
super ca a ramas sebi cu bunicii. cum de incepe gradi doar in 15?
Cosmi, silvia, paula, ali, irina
.
va
, pe maine.
_
Gio
12+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Neatza!!!
eu centrez, eu dau cu capul!
am sunat la gradi, caci \marco azi avea concediu, dar mi-au zis ca-l pot duce. de abia l-am trezit, se uita la desene si ii zicea lui Clau: "tati eu sunt obosit, nu pot merge la gradi, vreau sa dorm
". Scoate cate o expresie de murim de ras.
am bagat iar la spalat si astept sotul sa termine cu banca ca sa mergem la Real si sa facem curatenie.
Maine dim. am analize de facut. sper sa ajung acasa inainte sa duca copilul la gradi, ca sa-i urez LMA.
Am pus cateva poze in drop, am vazut ca fetele au lasat unele comentarii. va anunt cand mai pun, caci mai urmeaza, dar la cat de greu a mers nettul in Alba......si la cat timp am avut de petrecut in fata compului...
.
Bianca pai normal ca nu ai desfacut toate jucariile, la cate ai cumparat. eu zic sa le mai pastrezi pt. ziua lui. Marco a primit mult mai putine dar tot nu se joaca cu ele. laptopul nu prezinta interes nici acum
, papagalul vorbitor de la sorella zace la mama sub brad. Nu-l accepta marco defel, il bate, nu-i place de el.....bani aruncati ce mai.
Eu de ziua lui nu-i mai cumpar nimic, daca gasim in viena pe bob....ceva lego, playmobil la preturi accesibile ma mai gandesc. In rest haine, stam cam prost la cap. asta.
Florina mersi de info, sunt super faine si pozele facute cu canon, dar cele profi de sotul tau m-au lasat masca. si pe mine ma tenta un curs de foto, la noi costa mult toata aparatura si accesoriile, caci de nu ma bagam si eu pe asa ceva.
sper sa aiba succes in noua afacere, caci pozele sunt bestiale, nu cred ca nu vor fii pe gustul americanilor.
azi mai trebuie sa sun 2 prietene pt. party-ul de sambata.
Maine trebuie sa dau nr. aprox. de parinti si copii. sunt curioasa daca vin nasii lui cu piticul, caci nasa nu s-a facut auzita si vazuta pana acum....of si vai...halal nasi mai are si copilul meu
.
o zi buna sa aveti
.
_
Gio
12+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Raisa!!! sa cresti mare si frumoasa!!!!
dezastru...mi-a zis Clau ca vine azi popa cu botezul
. in casa e horror...sper sa nu vina chiar de la 10 caci nu stiu cand adun tot.
pana acum nu a venit nimeni la noi, chiar ziceam ca suntem uitati de lume...si uite..surpriza!!!
fug
.
pe mai tarziu.
_
Gio
12+ si Marco(06.01.2006)
poze
toanca spune:
Reteta pentru un an bun :
Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.
Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor.
Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta!
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug...
Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine.
Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata!
Prezenta reteta nu se compenseaza, este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea :
,,Un An Nou 2009 darnic si bun
Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!
La Multi Ani !!!
Neata.
Din nou la munca, din nou la gradi
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI RAISA !
Azi am inceput si noi gradi
cam greu cu trezitul dar apoi a mers bine totul si nu s-a lasat cu lacrimi ceea ce e f bine ca a facut ceva pauza si ma asteptam sa planga. L-am tus aseara
cam cu circ dar am reusit pana la urma,am luat masina de tuns de la Philips si gata, ca nu reuseam la coafor never ca nu vroia nimeni sa il tunda cand auzea cim plange. Am apucat sa fac si eu tura prin oras de rezolvat diverse de la asigurari la banca si ceva shopping si acum am un copil hranit si pleostit pe un fotoliu
la 12,30 cred ca il culs si reluam obiceiul cu dormitul la pranz. Noua ne-au plecat musafirii duminica si am stat si noi mai liberi, sambata am fost toata ziua pe drumuri in plimbare am ajuns pana in Belgia la Ikea si apoi toata ziua gatit, spalat si adunat plus Alain super agitat cu musafirii si rasfatat
. Ne-am uitat in prostie la Neveste disperate
mi-a dat cumnata mea ce avea ea salvat de pe net si am vazut toate seria 4 si seria cinci pana la episodul 7
e super, am reusit sa il captez si pe Jean care nu a fost foare intereat de celelalte serii.
Giova bine ca ati ajuns cu bine ca se circula f rau in Romania sunt toti agitati si grabiti la volan. Si noi cred ca ii luam ceva simbolic doar lui Alain de ziau lui ca a primit o tona de jucarii si pe majoritatea nici nu le baga in seama are o statie intreaga de politie noua acre zace abandonata doar elicopterul in intereseaza si cea cu armata e la fel.A primit si acum in we o masina noua macheta din aiai mare de 1:18 asa ca.....ajunge, asa ceva de ambalat numai de ziua lui si gata. Voi va sarbatoriti maine , super
Am uitat sa iti zic ca am luat pana la urma de la Cora o carte de povesti de la editura Crisan din aceea mare de tot cu fiecare pagina cartonata"Cele mai frumoase povesti din lume" si a mai primit una cu 366 de povesti, sunt super amandoua, merci de recomandare 
Toanca super retata ta
cum mai sunteti voi? Ati inceput gradi?
Bianca deci tu te-ai scos cu "criza" cu colectia de jucarii
. Spor la invatat, si eu stiam la fel cu grinda.
Maraki si voi tot prost stati cu mancarea
sa stii ca parac Alain mananca mai bine dupa Peritos si ii dau in continuare si vitaminele. Nu mai retin daca ai mai scris, e mai bine cu burtica, s-a reglat ? Mie de la spital mi-a zic cand a facut diareea dupa antibiotice sa nu ii dau nici un tratament ca trebuie sa se regleze singur in 2-3 zile si a si facut-o fara nici un regim.
Bumbita noi suntem ok, merci de intrebare, cretul nu mai e cret
ca l-am tuns e iar tuns f scurt. Poze nu le pun la semnatura, pun eu site-ul cand pun ceva nou. Daca vrei sa le vezi ti le pun inca o data aici . http://www.dropshots.com/silvi3
Salut toate fetele care au intrat nu mai stiu ce vroiam sa zic ca m-am lungit ac o placinta, fug sa culc copilul ca dupa-masa iesit la cumparaturi.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:

acum am ajuns acasa...ori am umblat azi, ori ba.
am facut rapid si curatenia si pe urma am plecat la Z caci erau reduceri. I-m luat ceva hainute(cadou de ziua lui), pe urma in Real, a venit si vara-mea si i-a luat lui marco o tabla de scris, magnetica cu cifre si litere, sper sa-i placa.
cand m-am dus dupa el la gradi, a inceput Mihnea sa planga ca vrea sa-l duca acasa, asa ca am ramas fara copil. am dus-o pe vara-mea, trafic mare, nebunie...ajunsa acasa am inceput cu tel. sa vedem cine vine si cine nu la ziua piticului. cand am vazut ca multi nu pot, m-a apucat plansul nu alta...cum sa-i fac ziua cu 3 copii???? pana la urma s-au strans 6, mai astept din 2 parti raspuns.
La Z m-am intalnit si cu Canda, le-am luiat cam aceleasi hainute piticilor
. apropo Angi...ii e mareee caciula aia cu blana
. poate la anul sa-i fie buna.
Popa nu stiu daca a fost, afara scria ca vine intre 10-17, pai nu puteam sta in casa atata timp.
Mama lui Mihnea mi-a dat 2 perechi de blugi, un sarafan si o bluza de
, asa ca m-am scos
.
Silvia acum am vazut si eu pozele alea cu mosul. ai fost bella d-na ren, super cornite si super mosi.
Bine ca v-ati plimbarit putin si relaxat. ma bucur ca a inceput si Al;ain gradi fara plansete.
Toanca si voi la datorie?
fug sa vad ce mai fac prin casa......
_
Gio
12+ si Marco(06.01.2006)
poze
cosmi1975 spune:
seara buna si de la mine...asadar de azi la munca ...cam greut mai ales cu vreo 3 kg in plus(chiar 4)
papan....n a vrut la gradii asa ca a stat acasa,sa vedem maine...bianca a luat nota mare la teza si m a capiat cu adidasii cu role,fetelor ce a mai mare prostie care am vazut o
dar o aman ca i zic sa vedem si nota la mate...dar zau daca as vrea sa i iau,poate la primavara ca acu ce drac sa faca cu ele
SILVI
ce bine ca n a palns piticul
GIOVA esti mai bien azi ....ai avut cev a activitate nu gluma
TOANCA faina reteta
LA MULTI ANI RAISA SI NUMAI BUCURII

Biancas spune:
Eu rupta moarta nu am chef de nimic.
. Dupa ce ca am de invatat astia au mei au pofte
si ma pun sa le fac si ciorba de burta
..acuma tre` sa pazesc aragazul si imi pica ochii in gura. Mai am vreo ora de stat la ciorba asta
.
Giova am rezolvat problema.
Am intrat in seara asta ca maine cine stie cand am timp sa le urez spiridusilor de maine LA MULTI ANI in avans, sa creasca mari, sanatosi si sa nu faca nazbatii prea mari
.
MARCO, DAVID, MATEI LA MULTI ANI PUIUTI 
Maine e sarbatoare mare...se spune ca ar fi bine sa mergem la biserica. Eu lucrez pana la ora 16..sa vad cum fac.
Merg la ciorba si la carte ca imi stau pe creier 
Noapte buna
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Eu ca si Colombo..mereu uit ceva..![]()
La Metro au reduceri faine la jucarii,,,,i-am cumparat lui Dani un Thomas de marimea degetului mic cu ceva plastic in forma de stampila + o cutie de plastelina cu 11 lei
.
Sunt multe chestii Thomas dar cine mai cheltuie bani pe prostii? Ca eu nu
. De ziua lui ca tot zicea Giova...ii cumpar mocheta si pat din banii ce ii va aduna la ziua lui de la bunici si sora-mea + diferenta o pun eu. Si atat. Are destule..ce e prea mult strica...va ajunge ca Sandra sa nu pretuiasca jucariile...de cate are sunt imprastiate care incotro...
.
Oricum de ziua lui va primii de la nasii lui (2 perechi) un laptop si de la ceilalti o tricicleta. Asa ca m-am scos cu tricicleta ca aveam nevoie ca a Sandrei ce a avut-o e roz si nu mai merge foarte bine (tot se deplaseaza rotile ajutatoare).
Gata..am plecat.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...