LMA!!!Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 ( 309)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana de France, sa stii ca nu m.am gandit ca din cauza crizei au inceput reducerile asa devreme...ai mare dreptate Am intrat pe site-ul care l.ai trimis despre cofetarie Am vrut de atunci sa spun ca mi.a placut tare mult salonul din Tokio Foarte frumoasa poza cu Alexandre, cred ca ai un baiat tare cuminte dupa cum povestesti ca mergeti peste tot

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Va multumim frumos pentru urarile facute. Paul este foarte cuminte, pot spune chear cuminte. Azi am avut o mini petrecere intre copii la un club si maine in familie. Poze am sa pun pe net maine seara.
Va pupam si multumim de urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

La multi ani, SEBI de Bumbita!
La multi ani, Paul!

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor, multumim de comentariile din drop
Giova ce sa-ti zic de cum sunt facute pozele, marea majoritate sunt facute cu Canon mic obisnuit, doar ca are stabilizator de imagine, si sunt facute de mine , sunt poze obisnuite, ma refer la cele de pe florna2.
Cele care sunt pe florina1 sunt facute de sotul si sunt asa de multe chestii de care trebuie sa tii seama cand le faci...lumini profesionale, aparate si lentile profesionale, setari manuale in functie de situatii si parametrii calculati de numai el stie cum, tot felul de backgrounds...ce mai hobby-ul lui se pare ca se va transforma in business, acum lucreaza sa-si faca un site, si sa speram ca o sa fie bine...greu la inceput, dar incearca Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Maraki, sper ca nu e nimic grav cu piciorul, pune comprese si stai cu piciorul ridicat pe perna. Cat despre socrosenie, ce sa mai schimbi la ea sti tu cum e vorba aia la romani...mai schimba sapa si lopata...sper ca nu am fost prea "transanta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI SEBI!!!NUMAI BUCURII IN VIATA, MULT NOROC SI FERICIRE!
LA MULTI ANI PAUL!!SA AI PARTE NUMAI DE ZILE FRUMOASE SI SA FII FERICIT!!

Noi am fost plecati la socrii ieri toata ziua. Pana acum nu prea puteam sta cu Tudor acolo, nu avea rabdare, acum vad ca incepe sa-i placa, s-a jucat vreo ora cu nepotica ascunsa, asa incantat era.
Revelionul l-am facut acasa, in trei, adica mai mult in 2 ca asta mic la 11.30 a adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

maraki- cei 3 anisori a lui dav i-am sarbatorit, care-i va implini marti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

LA MULTI ANI PAUL !!! SA AI NOROC IN VIATA, SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII MAMICII PAULA SI LUI TATI!!!

SALUTARE!!!

in sfarsit am ajuns si noi acasa. nu ma asteptam sa fie asa liber drumul, tinand cont ca azi se cam intoarce toata lumea din acesta vacanta de sarbatori. presupun ca majoritatea insa vine dinspre brasov...eu sunt acasa si despachetez..o sa bag si vreo doua masini, iar dani a plecat la birou, are ceva de lucru, GATA CU VACANTA!

VA MULTUMESC CELOR CARE NE-AU URAT LA MULTI ANI IERI, DE ZIUA LUI SEBI!!!!

Sebi a ramas la craiova la ai mei. o sa-l luam pe 15 ianuarie cand o sa mergem la gradi. am incercat asera a sa-i zic ca va ramane la mamaie, ca noi ne ducem la servici si el e inca in vacanta, gandindu-ma sa nu se supere, sa nu planga ca-l lasam....nu a avut nici o treaba cu noi...asa de mult ii place la ai mei, de nu credeam....ii fac ai mei TOATE poftele!!! se joaca non stop cu el...si au o rabdare.....dacanu vrrea sa se culce, nu se culca...sta si pana la 1 noaptea sa se joace...masinutele nu le tine in cutie stranse cum le are la bucurest, nuuuuuuuuuuu le are aranjate in sir indian in toata camera.....asa-i place....pai, ieri stit unde l-am gasit?! cu scaunelul mic in patul dublu uitandu-se la tv....sau face la olita stand in pat....BOEIR! PROBABIL ASA SUNT TOTI COPII LA BUNICI.... probabil, pentru ca daca ma gandesc la edi....la socrela TOTUL e in ordinemaxima...fiecare lucr la locul lui....probabil de aceea vor avea si fri diferite...edi f analitic, sa puna fiecare loc in locul lui( ce credei ca a facut mi-a luat unghiera din mana si a dus-o in dulapul de la baie unde-i era locul ) iar sebi libertate generala.

ziua lu seb am facut-o la mcdonalds cum v-am zis ( am pus si ceva poze in drop), dupa care am continuat-o cu ai nostri pana spre seara. a fost f fruos, sebi f mandru cand au veit pe rand invitatii, cand l-au pus fetele de la mc pe tronul sarbatoritului, cand ii cantam la multi ani, cand toata lumea il baga in seama, a fost solicitat de fetele de la mc sa cante la microfon, sa sufele in lumanari ( 3 dintre invitati au vrut sa sufle si ei si s-a suflet in repetate randuri, in grup, la gramade, cu plansete - isterie generala!!!!

CONCLUZIA: A FOST F FRUMOS! NE-AM SIMTIT F BINE CU MIC CU MARE!!!

edi a fost cam somnoros, cam plangacios, iar azi-noapte ne-a facut si febra ( am invins-o cu doua supozitoare panadol, si doua doze de nurofen ) - ii dau maselele saracutului, curajosul meu mic care rezista la durere cu stoicism, decat se vaita din cand in cand si isi baga pumnisorii in gurita.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

La multi ani!!!
la muti ani anastasia ioana! ,felicitari ralu pt bebe..ai avut curaj?!

tare mult m-am gandit la voi...s-au schimbat multe pe aici..
sper sa ne (re)primiti si pe noi
acum incerc sa mai citesc cate ceva...

Va doresc un an nou cat mai bun!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Asaaaaa.............

Bianca , soro, da' va distrarati nu gluma.....cum mai stai cu invatatul?! ca acusi incep examenele!

giova si eu am simtit mai devreme la edi "fluturarile"in burtica...cam pe la 15-16 saptamani... pup micul fluturas!!! si drum bun spre casa. cu mersul afara sebi, ar merge cu oricine afara.el e baiatul fara program....care si face programul dupa noia dultii. am ramas uluita ieri de unii copilasi ( si edi e la fel - asa mi l-a facut socrela ) care daca se abat de la programul de somn sau de la masa....nu mai dorm/nu mai mananca si e matzait rau-rau daca-i sare ora respectiva....sebi doarme/mananca pe unde apuca, cand apuca ( daca vrea sa manance pentru ca v-am zis, momentan, avem meri probleme cu mancarea. sa vedem ce face mami acum cu doza de helmiiflores care i-am luat-o ).

ana de france super de voi cu locatiile astea!!! ce frumos! sa iesi la o superprajitura pe champ cu baiatul tau preferat - alexandre si cu prietenele tale!!! prin vara am vrea sa ajungem si noi pe "meleagurile tale" si poate reusim sa ne vedem. ce zici?in iulie.

florina, intersanta noua voastra activitate? vreti sa faceti afacere cu activitate de foto sau este un hoby? cum va e in ro? pe unde stati?

marakina pai turoaica aia nebuna se pune cu o romanca?! bine ca ai pus-o la punct? cum iti mai e piciorul? deci aveti sarbatoriTi, petrecere de sf ion? vezi ce cadou ii iei socrelei de ziua ei....am inteles eu bine sau e si ziua ei sau doar a nepoatei? si ce cumparaturi ai facut ieri? lui angelos i-ai luat ceva?

march, anasol, miha, cristina

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput