LMA!!!Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 ( 309)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI SEBI SI PAUL. SA CRESTETI MARI, SA FITI SANATOSI SI SA AVETI O VIATA PLINA DE BUCURII.

Paula si Bumbita sa va traiasca baieteii si sa aveti niste petreceri reusite cu muulte cadouri!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata iar dau o la toata
Vad ca vorbiti de reduceri haine...isterie generala ce mai . Eu stau cuminte in banca mea ca nu stiu cu ce se mananca pe acolo, nu am fost niciodata si mai bine nu merg sa nu ma prinda si pe mine microbul. Oricum stiu eu sa cheltui banii prin alte parti nu trebuie sa merg pana acolo.
Maraki deci te-ai scula si din morti ai pt o tura la shooping? Si eu
Giova...nasol ca iti e rau. Poate scapi repede si de starea asta. Ca o paranteza cu simtitul copilului la 4 luni se spune ca pe al doilea copil il simti mai repede ca misca decat pe primul si asta nu pt ca chiar misca mai repede ci pt ca femeie stie deja la ce sa se astepte, stie ce e aia o miscare discreta in burta. Eu pe Dani l-am simtit la 3.5 luni asa discret si la 4 deja il simteam bine. (Poate Clau a simtit cum ti-au miscat pe acolo matele )
Anasol, deci azi va chefuiti? Distractie frumoasa sa aveti .
Eu mi`s singura acasa, beau cafeluta si ma bag in camera la Sandra sa "mananc" cursul . Am dus aseara copiii la soacra sa pot invata ca Nelu lucreaza.
Ieri am fost in oraselul copiilor cu sora-mea, de patinat nu au patinat fetele pt ca nu mai erau patine atata lume era. Sandra are patine dar nu gasesc pe cineva sa i le ascuta...astia la patinoar au promis ca aduc masina de ascutit si nu au adus.
Si s-au dat copiii pe hinti, au mancat popcorn,castane, ne-am jucat cu zapada. Apoi am coborat pana in centru la brad, am facut cateva poze si ca au fost cuminti i-am dus pana la MC`. Apoi i-am dus pe copii la socrii si noi acasa .
Azi nimic interesant...invat, maine la fel si luni deja incepem lucrul .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La Multi Ani pt micul oltean Sebastian de Bumbita . Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor . Mami Cristina distractie frumoasa

La Multi Ani pt Paul , mult noroc in viata.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

SEBI!!!!! Sa cresti mare si sanatos, caci cuminte si frumos esti!!!!
Cristina sa va traiasca barbatelul si numai bucurii sa va aduca!!!

PAUL, blondin frumos cu ochi albastri!!!Numai bucurii si fericire sa aduci parintilor si surioarei tale!!!

_
Gio12+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Neatza!!!!
la 11.30 ne-am trezit, marco de 10 minute. vai de capul nostru, caci de luni intram in program de gradi.
Bianca eu pe marco la 16 sapt. il simteam bine de tot. probabil pe la 15 l-am simtit prima data. nasa noastra zice ca pe al 2-lea l-a simtit cam cu o luna mai devreme. asta ma face sa cred ca am simtit eu ceva acolo. Clau nu a simtit nimic, sunt convinsa, dar il las sa viseze...
spor la invatat.
asteptam sa vina cumnta la o si vedem ce mai facem. la Paltinis nu mai mergem. Ma bucur ca plecam maine acasa.
si o zi buna sa aveti.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,
Eu stiu ca la prima sarcina simti bb la 4 luni jumate iar la a doua pe la 4 luni.
Bianca v.ati distrat aseara, a fost misto iesirea dupa cum am citit Pt. cine are bani, poti spune ca e isterie la reduceri, eu nu stiu daca ajung sa cumpar pt mine macar o bluza, rochie ceva......banii care i.am primit de craciun s-au dus si habar nu am pe ce Imi dau seama cat de greu e in ro ca tocmai a venit Paul bucatarul din concediu si sa spus ca e viata mai scumpa acolo Nasol.....

Nu v-am spus ce am patit ieri Eram prin parcare, urcam spre masina ( pe jos ) Vine o turcoaica proasta si ma agata de picior deasupra calcaiului A intrat cu bara in piciorul meu, am inceput sa tip la ea pe limba greaca si aia tot o dadea cu Scuze, scuze.....normal trebuia sa chemam politia dar nu am avut timp sa astept.....bine ca nu mi.a rupt cizma si nici eu nu am patit ceva, doar o durere toata seara.....

Socrosenia trebuia sa vina cu noi la cumparaturi ieri, vb cu noi joi seara si stabilisem sa sun ieri si sa mergem.....cand sun, spune ca il asteapta pe fii-su kostas.....giorgos se face ca nu stie despre ce e vb si imi spune ca mergem la Olympia...m-am mirat ca el nu are chef de obicei sa mergem asa departe.....si sa spuna tocmai el dintr-odata??? Ma rog....la intoarcere zic sa mergem si aici la mall.ul nostru.....ne oprim acolo....intru in C&A sa caut jeansi pt angelo.....aud o fata cum striga in greaca......ma uit.....fata lui kostas cu socrosenia si cumnata Le-am lasat, nu m-am dus la ele...dar ca sa vedeti si voi ce secret a tinut grecoaica Parca nu as fi inteles ca a avut singura zi libera cumnata-mea si atunci era ocazia sa mearga cu soacra-mea sa cumpere pt fii-sa haine si incaltaminte....de Sf. Ion sarbatoreste socrosenia cu nepoata.sa ziua de nume.....

La multi ani Sebi si Paul
Sa cresteti mari frumosilor, sanatosi in primul rand, norocosi si cuminti

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

LA MULTI ANI PAUL!
LA MULTI ANI SEBI!

Mergi la inceput

of..of mai maraki.....tot cu socrosenia ai o treaba. parca nu ti-ai dat seama pana acum ce fel de oameni sunt. atat ii duce capul, nu te poti astepta la mai mult de la ei.
tot nu mi-ai zis de unde ai luat hainele lui Angelos cu Bob the Builder.

eu sunt singura la socrela, adica e si ea, prin bucatarie.
Baietii s-au dus afara si la masinute, cand vin mergem la mama sa mancam. sper sa pot, ca nici azi nu sunt asa de super, dar cu mult mai bine decat ieri.
azi m-as duce la cumparaturi daca as primi 1000 euro. a zis bine Clau aseara...azi nu te duci, dar maine dim. ai fugi direct la usa.
Ma dispera piticul asta al nostru, nu vrea sa iasa cu nimeni la plimbare. a venit tata sa-l scoata afara, el nu si nu, vrea cu tati si mami. sunt curioasa cum va rezista cu mama sapt. viitoare cand noi plecam la Viena.
ma pun sa bag si eu ceva poze in drop, daca tot sunt singurica si e liniste in zona.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova nu stiu cand m.ai intrebat de hainele cu Bob. Din C&A toate, blugii sant 20 parca si camasa cu tricou maneca lunga pe dedesubt( sant doua bucati ) 19 euroi.Ieri am luat si sosete flausate cu Cars la 5 euro ( 4 perechi ) tot din C%A. Sa stii ca am citit intr-o carte cand era Robert bebelus ca o plimbare pe zi trebuie neaparat facuta in compania ambilor parinti

Anasol ce petreceti azi? Cu ce ocazie?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Sebi*La multi ani!
Paul*La multi ani!

Giova-din cauza crizei au inceput soldurile mai devreme...ca nu mai aveau vanzari cum vroiau.asa fac si in anumite regiuni ale fr...ca sa nu mai vb ca sunt maga care din sept, oct tot tin duv prod la -50 sau -30 ca altfel nu vindeau mai nimic...

va povestesc despre revu parizian cand oi avea mai mult timp ca acum vreu sa profit ca-s afara baietii sisa mai strang pe aici.

M_ sosete din alea groase avem si noi, ca lea subtiri erau numai numere mari, din pacate.

Nu ma pot abtine sa nu va spun decat ca la salonul ala unde v_am zis ca am duc ieri am vazut ceva incredubil: cozi de 30-40 de persoane la cate 2 usi ca sa manace o prajitura si sa bea un ceai sau o cafea.O fi situat pe Champs si de acu nu-sh cati ani(adica trecut in giduri turistice), dar asa ceva... in sf, io m-am scos ca a intarziat metroul, asa ca prietenele mele apucasera sa intre si au venit cu un chelner sa ma recupereze si cum alex adormise in carucior m-au lasat pana la urma cei de la coada sa intru, dar altfel nu cred ca mao calc pe acolo curand...cica au anumite prajituti numai intre ajunul Craciunului si 2 ian_asta ne_a spus-o o baba care cica venea in fiec an de cand era copil special pt asa ceva...aaa...si laplecare tot un chelner ne_a facut partie.

am fugit la treaba

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput