Elvetia - tara cantoanelor (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

cita liniste pe aici, doar eu mai bintui

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Nu esti singura, Dane...
Cred eu sau asa e? Suntem cel mai mic grup de pe aici? E cam exagerat spus "grup"

Eu sunt racita, dar fac fata. Inca mai am lucruri de aranjat, gripa mi-a pus bete-n roate. Iuhui, am vazut ca miercuri si joi avem 17/15 grade! Mira, la voi e ger...-2/0 Ieri ma intreba fiu-meu, de ce aici, unde avem munti albi imprejur, e mai cald decat la SG. V-am zis ca din balcon si dormitoare vedem 3 castele medievale, la o aruncatura de bat? Seara sunt luminate, sunt o splendoare!

Voi ce mai povestiti?

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Am aparut si eu...
Julia, noi sintem la subiect un trio, ca grup e prea mult spus , stii cum se spune, putini si buni, adica de noi e vorba
Cum te mai simti, ti-a trecut raceala, ca eu abia ma misc, stranut si-mi curge nasul, am nasul rosu ca un pepene si mare cit un cartof . Isabella doar tuseste, desi joia trecuta mi-a facut 39,5 grade de febra .
Ai terminat despachetatul, aranjatul lucrurilor ? ti-ai rezolvat telefonul, ca recunosc ca n-am mai incercat sa sun

Mira ce faci hibernezi, nu mai spui nimic, nimic ?

Gata, va tuc si va doresc o seara minunata

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nu hibernez Dane, am fost in vacanta. Numai ce ne-am repatriat. Si ce bine a fost!! am fost la ski in südtirol.
mai revin...............cand imi revin

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Fetele, pe pagina 4?

Danelutza, ma bucur ca ne-am auzit, o sa ne si vedem.
Mira, cum te descurci cu nametii? Am fost la Abtwil in we-ul trecut.

Scuzati telegrafismul, trebuie sa ies in 20 de min, si sunt inca in pijama. O zi buna, cu soare. Dane, noi avem destul, ii dam si Mirei o raza?

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

noi sintem in vacanta... Isabella asta noapte a ajuns iar la performanta de 40 de grade si cum acum doua saptamine avusese otita si am tinut-o o saptamina acasa, saptamina trecuta a fost la gradinita, iar acum... ne-am procopsit iar cu otita . Deci, antibiotic si stat in casa si atita am mai asteptat vacanta asta, sa bintui aiurea pe la Lugano, dar... alta data cind o fi soare fara vint.

Julia ii dam si Mirei si mai multe raze de soare, numai sa fie si sanatate multa la toata lumea. De vazut o sa ne vedem, ca daca tot sintem in acelasi canton, vor veni si vremuri calduroasa si mai frumoase decit acum, sa ne putem plimba in liniste pe marginea lacului.

Va pupicesc pe toate ma rog, doar doi pupici pot da, ca restul au disparut de tot de la subiect

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna,
sincer nici nu stiu cum sa abordez lumea si sa ma fac inteleasa. Pe scurt...as avea 3 intrebari:
Ce sanse are un cetatean strain sa cumpere o locuinta sau sa isi construiasca una in Elvetia. Cam care sunt legile, iar daca cineva a parcurs pasii acestia de curand PM-ul meu va sta la dispozitie.
Cam ce sanse de supravietuire ar avea un cetatean strain in Elvetia care cunoaste doar romana, engleza si putina franceza??? Si cam cat iti ia sa inveti germana?
Stie cineva un forum al romanilor din Elvetia???
Multumesc mult de atentie si ca v-am deranjat discutiile.
Succese tuturor

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna ticinezelor!!!
Daneluzo cum sunteti??? v-ati pus pe picioare??? hai ca citii mai zilele trecute ca la voi a venit deja vara. .....la noi a nins din nou. Da` nu ma mai intereseaza, cel putin pentru urmatoarele 2 sapt. Maine ne suim pe cai si directia Romanica. Cel putin e vreme frumoasa la Timisoara.
Blue cum e??? hai ca te-am lasat sa te asezi sa rasufli, acum vreau sa povestesti!!! cum sunt copii s-au acomodat?.... ce-i mai bine si ce-i mai rau?!!!!.............. ca stiu ca apoi o sa-mi plang singura de mila.

Adriuta, voi vreti sa veniti pur si simplu aici in Elvetia sa va cumparati casa?? nu stiu cum e. Ordinea cea mai logica (mi se pare mie) e sa-ti gasesti prima data un servici.....daca se poate (nici asta nu e deloc simplu). Sa te asezi, sa ai o situatie cat de cat stabila, sa castigi binisor si apoi sa-ti iei/contruiesti o casa. altfel nici nu te gandi ca vei primi credit....dar ai studiat putin piata imobiliara aici?? ai vazut cat costa aici o casa?...in comparatie cu tarile vecine?
Germana?? e grea, dar nu imposibil de invatat, ..........in cat timp ? eu cred ca depinde de tine cat de mult vrei sa o inveti, cat timp ai la dispozitie pentru asta 1,2-4 zile/sapt de la cateva ore pana la 5-6 ore/zi(apropo cursurile nu ti le plateste nimeni), cata conversatie faci. De fapt sunt 2 limbi pe care va trebui sa le inveti. chair daca una inveti numai sa o intelegi. Hochdeutsch, germana literara, scrisa si dialectul lor, limba vorbita. Sa nu-ti faci prea mari sperante ca bastinasii vor vorbi literar cu tine. informatii mai poti gasi www.casa-romanilor.ch/forum/" target="_blank">aici.
Mult succes!!

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Va salut cu drag, elvetiencele mele dragi. Dupa blue m-a apucat si pe mine mutatul, asa ca din iulie vom locui in zona basel.
Dane' sarmana de felicitari, le-am citit abia acum . Ce mai face gaza? a crescut si s-a facut superba!
Mira, te cred ca a fost super, si eu am fost in Valbella (apropiere de lenzernheide) si tare-a fost fain. La schiat inca mai am probleme, da ambianta e fantastica...
Blue, tuc dulce si cu mult dor. Sper sa ne vedem iara cat mai curand, deja mi-e iarasi dor de tine
Va pup fetele mele dragi si va urez o saptamana minunata.

Mergi la inceput

Hristos a Inviat !

Ce mai faceti ? N-am mai intrat de mult timp la subiect, ca ultima oara vorbeam singura

Ana dar la mine cind mai vii in vizita ? Punem de-o intilneala, acum ca tot e si Blue in zona asta ...

Mira sintem bine, cam de vreo doua saptamini... la Isabella ma refer, ca eu tot ma mai lupt cu tusea, desi am luat antibiotic

Va tuc si va doresc o saptamina minunata

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput