Rahova sau apropiere (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Lexi, sanatate Mariucai. Vio are dreptate, picaturile cu apa de mare sunt foarte bune. Eu sunt patita cu Dani, din cauza ca nu-si sufla nasul cum trebuie cand nu suntem noi prin preajma, se aduna mucozitatile si apoi ori il apuca tusea ori incepe sa nu auda cu o ureche, sau o da si mai cotita si face otita. Na, ca vorbesc in rime.
Monica, asa o sa fac, merg la tanti care o stiu eu de la piata, si imi gaseste ea cadoul potrivit. Si sa nu uit: trebuie sa aiba putin mov! Alta problema ar fi ca d-ra isi serbeaza ziua VINERI! La ora 14! Pai ce parinte e acasa la ora aia sa duca copilul la party, ca noi nu? La mine e sf. de semestru, si trebe musai sa fiu la scoala, sotul are o perioada infernala la servici luna asta... Imi venea sa refuz invitatia, dar Dani ar suferi enorm, e iubirea lui din clasa I, atat de mult a asteptat sa fie bagat in seama de EA.
In alta ordine de idei, acum sunt cam suparici, lui Dani inca nu-i trecuse raceala, azi a mers la scoala si acum are urechile cam rosii... semn la el ca urmeaza sa faca febra sper sa nu o luam de la capat, ca sunt disperata, nu am cu cine sa-l las acasa.
Monica, si acum as veni sa va vad, mi-e dor, tare dor de voi. Si de Vio si Mihnea, si de toate mamicile. Zilele astea nu pot, ca ma tem sa nu va "molipseasca" Dani, plus ca vremea asta ma termina, sunt ametita de zici ca am toata ziua si toata noaptea.
Dar vine wk-ul, si vine sapt. viitoare, cand e vacanta... yupiii!
fetele, ma solicita copilul, tipa de foame, asta e semn bun

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Vicky,sanatate multa lui Dani
Alina,sa ne arati o poza cu tunsulici
noi facem intrebarile la romana cu Stefan cel Mare

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata
am fost ocupata cu pregatiri si nu am mai intrat dar am reusit sa citesc tot,va servesc cu o pizzacu un suc si altele fiecare ce doreste,astazi este ziua mea si schimb prefixul la 30,asa ca trebuie sa fac cinste peste tot
altfel sunt bine,am niste pofte super ciudate,as manca numia iute,iute,si nu prea am voie cu toate ca inainte nici sa nu aud de iute,dar ce sa faci mofturi de gravida
abia astept si eu vacanta sa ne vedem si sa ma odihnesc,nu stabiliti o zi in care sa ne vedem? ca ma gandesc ca era mai bine sa stim dinainte poate vin mai multe fete
fug la treaba,va pupic pe toate

MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Mire,la multi,multi ani fericiti!
sa-ti dea DD tot binele din lume si BB sanatos si frumos si papacios

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mirela, La Multi Ani! Multe si multi , sarcina usoara in continuare si un bb sanatos si cuminte. Sa fii iubita si fericita!
Eu inca nu stiu cum voi lucra sapt. viitoare, asa ca nu ma pot pronunta. Dar in wk, daca e frumos afara, suntem dornici de o intalnire.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mirela, la multi ani fericiti, sarcina usoara si muuulta, muuulta sanatate!
Multumesc tuturor pentru sfaturi, si Cristi spunea sa-i iau apa de mare, sa vedem cand ajung sa-i iau ca de obicei seara cand ajung acasa farmaciile sunt deja inchise. Dar gasesc eu. Azi-noapte a fost ceva mai bine, a avut doar un acces de tuse mai puternic. Sper sa-i treaca mai repede ca nu mai putem.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mirela, la multi ani! Sa se intimple totul cum iti doresti!

Voi stiti despre salariu bonus pentru nastere? Avem dreptul sa cerem un salariu angajatorului la cel mult 6 luni de la nasterea copilului. E inclus in codul muncii, sint informatii pe forumul de Probleme Legislative.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

multumesc fetelor
SIRIMIE da este adevarat,eu si cand am nascut acum 3 ani jumate am primit un salariu de la firma,este OBLIGATORIU
VICKY eu sambata nu pot pt ca imi serbez ziua dar daca este duminica da
LEXI mariucai,am zis ca daca fac fetita ii pun numele tot maria si ii spun mariuca
am plecat acasa ,va pupic pe toate si sper sa ne vedem curand

MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Mirela, La multi ani draga mea! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii! Sarcina usoara in continuare, bebelus sanatos si sa va aduca cei doi copii numai bucurii!

Karliguta va transmite salutari. S-a mutat din Rahova in Militari si inca vreo doua saptamani nu o sa mai aiba net. Si vrea si ea la intalnire. Chiar...cand o sa fie intalneala?

Ma duc si eu sa mananc...in sfarsit. Mai revin in cursul serii.

Va pup

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Salutare!
In primul rand multa sanatate bolnaviorilor, mariei si lui dani
La multi ani Mirela, sa fiti sanatosi cu totii

Monica, vio si andreeap, sunt invidioasa pe voi ca ati reusit sa va vedeti, imi pare rau ca nu am putut veni si eu.

Alina, si noi o salutam pe karligutza.

Astept sa vad cand propuneti ziua, ora si locul intalnirii

Mergi la inceput