La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Kikineatzooo bine-ti sade cu 2 copii, si chiar si cu 3 . Fain va distrati voi prin parcuri...ma faci sa jelesc dupa sanie

asiza vazut-ai Crash?(e vechi de vreo 2 ani cred, dar tare mult mi-a placut filmu, a si primit niscaiva premii). Dani se delecteaza cu Pocoyo(disponibil in spaniola, engleza si nu mai stiu..), Little Einstein, Mickey Mouse, si Cantajuegos.
Micdejun vesnic lapte cu cereale la 9, si corn cu pateu/sunca/cascaval la 11. Seara bagam ficatei inabusiti, supa de pui, crenvusti de pui cu cascaval, omleta cu spanac, etc.

mamaana daca voi acasa vorbiti engleza, cum stau copiii cu lb romana?

Noua ne-a fost prescris sirop Aerius pt posibila reactie alergica la ceva...nu stim ce, dar ne mananca pielea de vreo 2-3 saptamani, acu mai putin, mai grav a fost cand papam banane...

Stiti careva ceva despre Aerius? Dianarus? nu stiu de ce am impresia ca ati luat...scrie pe prospect ca ajuta la urticarie si la rinita alergica, si la toate simptomele alergiei...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Bambo,sa fii sanatoasa,fericita si implinita alaturi de familia ta minunata

Lavinia,
esti o scumpa...stii,nu?!da' cand mai pleaca sora ta in Austria?(glumesc,zi-mi ca sant amuzanta...)
Dianarus,
exact in ziua in care ai pus poze,scriam la un mesaj in care te intrebam daca poti sa ne mai pui si noua poze cu voi...,mesajul s-a dus,Crinuta stie unde...si culmea tu chiar ai pus poze,telepatia asta domle' lucreaza bine...
m-am delectat cu almubul nou si cu altele pe care nu le vazusem niciodata,le-ai pus si n-ai zis nika...,am vizionat toate filmuletele cu copii tai,Crinuta era in delir,viata ei sant filmuletele,toata ziua ma roaga sa-i pun...apoi am salivat la tortul tau de portocale si la frigarui si la...
santeti minunati cu totii
reteta de biscuiti as vrea sa mi-o dai,i-am intoxicat cu asta a mea...,sa mai schimb si eu din ele...
Asiza,
in plus de ce scriau fetele,noi mai papam unt de arahide si dulcegarii facute in casa
mie mi se intampla f des s-o aud pe Crinuta ca o doare in locul 'x' ,intr-o zi este capul,intr-o zi este ochiul,intr-o zi este genuchiul...,in fiecare zi altceva...,la inceput chiar am luat in serios toate aceste dureri si am studiat situatia sa vad cum evouleaza etc...,dar apoi mi-am dat seama ca asta este o modalitate de a-mi atrage atentia asupra ei...,asa stia ea sa ma capteze pt moment...si culmea este ca ochiul de obicei o lua dis de dimineata,deci visa ca are nevoie de mine,ca se trezea planagand "ocul...,ocul"o luam la pupacit,alintat,si-i trecea ca prin minune...
ultima data a durut-o gatul...si tragea de toate bluzele..."gatul,gatul...",am zis ca-i tot alint si-am tratat-o cu sirop de tuse doar asa de ochii lumii,sa treca a buba la fata...,da' cand colo ea chiar avea dureri in gat,la doua zile au venit si mucii si tusea,off
..........................

f interesante discutiile ,citesc cu interes si bag la cap...,intr-o zi va trebui sa raspund promt si sincer,doamne cat de putin mai este pana atuncifulfuletii nostrii,sant deja fulguloi

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, venim cu mare placere in Kiseleff! Tocmai ce vorbeam cu Stef sa ducem fetele la patinoar. Nici nu stiu daca functioneaza, dar venim si in lipsa.
Deci cand, cum?
Chiar voiam sa o intreb pe Kikineata unde mai e atata zapada. Si in Ciresari se mai vedea zapada pe la pranz, dar drumul pana acolo mai mult noroi.
Super pozele. E o scumpa Garga, indiferent de peisaj.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Acs,
de muuuuult ma tin sa-ti spun...am facut Rafaelo...si ne plac la nebunie,mie si lui Claudiu...Crinuta nu prea papa dulciuri...
de sarbatori am dus si prin vecini,au fost f incantati
eu am pus migdale macinate la cererea sotului,si le-am acoperit cu cocos colorat,aratau demential...,imi umplu cutia mea de dulcegarii si-o tin la frigider vreo saptamana,cate una,cate una...pana se duc toate
mai da-ne retete

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

reteta de biscuiti as vrea sa mi-o dai,i-am intoxicat cu asta a mea...,sa mai schimb si eu din ele...

Dau la schimb si eu o reteta de tort de biscuiti superrapida... la schimb

Dandusa ti-am admirat scorpionasii la momentul respectiv, si familia fericita a Dianeirus, dar timp de scris ioc...am vazut si website nou de dianocica, sa va fie in ceas bun, am ratat o groaza de aniversari...na...dar totusi, unde umbla dia? I s-a scos ghipsul si-a luat-o la fuga? DIAAAAAAAAAA!!! Bag mana-n foc c-a inceput serviciul si-i ocupata pana peste cap...de a_deju nici nu mai vorbim...

Si uitai sa intreb daca mai traieste Desire...

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

dbunny aerius este foarte bun in cazul runitei alergice...eu o folosesc pentru Alessia atunci cand are muci...e foarte bun...ii dadeam seara...acum suntem pe XYZAL, tot pt alergii, 5 picaturi dimineata si seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am vorbit azi cu DIA...a inceput lucrul si e obosita...dar sunt bine toti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flore26

dbunny aerius este foarte bun in cazul runitei alergice...eu o folosesc pentru Alessia atunci cand are muci...e foarte bun...ii dadeam seara...acum suntem pe XYZAL, tot pt alergii, 5 picaturi dimineata si seara...

Ati folosit doar pt muci, sau aveti probl si cu ceva alergie?

Mersi de info ref Dia

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetele, fac rapid capitol nou, dupa aia fug la joaca cu fulguloiul si mai apoi mai bag si eu discutii ... de una singura, probabil

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Fulguiala continua la capitolul 206

Mergi la inceput