Aspirante optimiste>20 ani (382)
Raspunsuri - Pagina 24
iulia_30 spune:
Uite ce iti povestesc eu Bea,ca sa-ti treaca supararea.Mie mi-a iesit testul de ovulatie pozitiv pe 1 .08.2008.Eram asa de obositi in ziua aceia ca numai de asta nu ne ardea.Oricum am prestat cu o zi inainte si tocmai cand a iesit testul pozitiv nu am prestat.Am recuperat in zilele urmatoare ca tot eram la mare in concediu.Uite ca astazi sunt insarcinata si te rog sa ma crezi ca am prestat in alte luni in ziua ovulatiei la greu si nimic.Nu forta omu daca nu vrea.Au si ei ritmul lor(si mie imi venea sa plang de necaz ca tocmai in ziua ovulatiei nu aveam chef).Dar lasa ca am avut un chef apoi de s-a anuntat cutremur in Grecia.Oricum miscatorii sunt acolo si prestand chiar in fiecare zi scade calitatea spermei.Eu spun sa-ti ceri scuze intr-un mod placut si o sa fie bine.Te pup si aveti grija de voi doi.
iulia
24 +
Maria
Beatrice1982 spune:
eu-s de acord happy!!!!!!!!!!!!!
sa-i dam batai..............
ar trebui sa deschidem un subiect...................
[r]CUM SA TRATAM BARBATII CAND SUNTEM FERTILE..?????????????[/r]
????????????????
ce ziceti????????????
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
Beatrice1982 spune:
ok iulia si tu cand crezi ca ai ramas????
in ziua de dinainte sau dupa??????????cand s-a anuntat cutremur???????![]()
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
Beatrice1982 spune:
bine fetelor.......se pare ca inca mai am si eu de invatat despre barbati.......si cu ajutorul vostru o fac si pe asta................
si prin cate nu trece o femeie??????????????????doamne doamne
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
Beatrice1982 spune:
na disparurati??????????????
pun interpolul pe urmele voastre................
eu..................am o greata si o durere de cap...............................si niste sani mari, grei si durerosi................
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
Beatrice1982 spune:
singura umplu 30 de pagini???????????/??????????/
helpp sa mai vina cineva sa nu vb cu peretii
apropo ma duc sa beau un paharel de vin...........
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
Beatrice1982 spune:
n-a venit inca........da unde e?????????????
nu mai vine odata???????????
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
noi2 spune:
Bea , nu te las singura, sunt si eu in zona.Acum am venit acasa, si n-am niciun chef de pregateala pentru maine la serviciu, dar asta e. La mine e Z11, secretie nimic, asa ca astept Z14 poate vine si albusul.Tu ziceai ca stai cu perna dedesubt, asa fac si eu, insa am senzatia ca tot curge toata bunatatea de gigei si nu mai ramane nimic inauntru.. si la tine e la fel? Cum reusesti sa ii pastrezi acolo la caldurica? Cine imi zice si mie cum sa-i fac sa stea cat mai mult acolo, poate poate le mai scurtez drumul.. nu stiu.. am innebunit....

http://tt.lilypie.com/bYxbp2.png
POZELE NOASTRE
iulia_30 spune:
Am ramas dupa ziua cu cutremurul.
Si dupa ecografie cica e fetita si fetitele se prind cica spre finalul ovulatiei.asta numai Doamne Domane stie.
iulia
24 +
Maria
Beatrice1982 spune:
pai.......nu stiu........dar cand ejaculeaza si se termina..........repede am o hartie iginenica acolo in pat sub perna, si rup si o pun acolo la..............mici pici...si baga el perna sub fund.si daca e bagata bine nu au cum sa iasa....si asa dorm toata noaptea........nu e confortabil....dar trece
si numa cand ma duc dimin la baie atunci ies..........ce ies........asa fac.......si perna tre sa fie tare sa o pui sub bazin..in asa fel incat sa simti ca intra in tine nu ca ies...........
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?