Aspirante optimiste>20 ani (382)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu am mers la biserica, ca ma luai cu cearta cu sotu..eu sa facem dragoste, el, ca nu, ca nu poate si de aici a iesit un mare scandal....si nu stiu cum se va sfarsi.................sincer......

nu suntem noi genul sa ne certam sauqasa, dar cand ma gandesc ca az ovulez..si cat de mult vreau un bebe...........apoi au iesit si la mine pe gura vrute si nevrute..si la el.......in marea cearta adormiram amandoi si acu a plecat cu mami la sora mea.....nici nu m-a pupat...........astept sa vina sa vedem ce si cum.............

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Of Bea, nu trebuie sa te certi cu sotul pentru asta, nu uita ca el e si mai sensibil decat tine!!!
Si ti-am zis ca ovulul daca a gasit un spermatozoid acolo s-a fecundat si a plecat, asa ca nu forta lucrurile!!
Si nu-i mai spune de ovulatie si de astea ca il inhibi si nu mai poate!
Te cert pe tine ca si eu am facut prostia asta! Aseara saracu iti spunea ce sa faca cu scarile, visa si tu azi..!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

ma duc sa fac baie............

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

na bine tu carmen, da.....................
at ce sa fac?????????????????????

crezi ca daca nu-i zic, atunci nu se va inhiba>?
si de ce se inhiba tocmai atunci, cand vrea si el beebe........???????
nu il inteleg................cum sa il inteleg...el zice ca mie mi-i usor...............da sigur ca mi-e usor, cand el n-are nici o treaba.nu el tre sa aiba un organism bun, care sa ovuleze si sa fie in stare sa conceapa......ok nu se poate fara el.....da deja de mai bine de 5 ovulatii tot asa face.ori ca ii zic ori ca nu...................

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

deja am fortat lucrurile.....asa ca...............
tre sa le dau.....back, sau sa imi repar greseala.............nu?
da cum?????????

asa is de...nervoasa de doamne feri!!!!!!!!!!!
nu stiu cum voi face sa isi revina lucrurile/..............

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Bea se inhiba pentru ca ii e frica de o alta luna ratata, si nu vrea sa te dezamageasca!
Daca dureaza de mai multe luni presiunea in mintea lui e mult mai mare!
La un parbat potenta e cel mai sensibil si intim subiect si nu este pregatit sa fie dezamagit niciodata, si niciodata nu va fi atat de deschis ca si o femeie pentru ca temerile lui sunt mult mai mari, iar asteptarile lui de la el insusi tot la fel de mari ca si frica!
Lucrul asta poate strica cea mai frumoasa relatie de pereche, gandeste-te mai mult la el decat la tine si nu lasa subiectul asta sa intervina intre voi niciodata, vorbeste cu el asigura-l ca totul e bine, ca tu ai probelme de rabdare, si ca vrei sa lasati natura sa-si faca treaba, ca tu vei face tot din punct de vedere medical si dupa aceea intervine natura, pentru ca daca el gandeste ca el e vinovat, niciodata nu vei mai putea avea aceeasi relatie cu el!
Tu fara ca el sa stie ia-ti temperaturi urmareste semne si tot restul si alaturi de el traieste frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

imi pare rau bea. stii cum fac uratii astia de soti? daca le zici ca vrei, nu pot ei, daca nu le zici nimic, pai de ce nu zici ca vrei, daca ii lasi doar pe ei sa ia decizia, iar nu-i bine ca cica nu il mai doresti.

eu zic asa, iarta-l acum, si las' ca iti scoti tu parleala altadata, insa in seara asta gaseste cumva ceva sa-l aduci unde vrei tu. cu calm, feminitate si mai ales cu intelepciunea feminina de care sunt sigura ca dai dovada.

sau
poate chiar e obosit si nu mai duce...
sau
se simte ca la un concurs....

offfff........e greu....habar n-am sa dau un sfat bun si uite k ma bag si eu seama acum...
uite, carmen stie mai bine. ascult-o un pic macar.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Si fa-i o cina frumoasa in seara asta cu o discutie sincera si calda in care nu il acuzi ci ii spui ca tu esti vinovata si nu vrei sa lasi sa intre intre voi asta, lasa-l sa se descarce, sa vorbeasca, si mai presus de orice nu te enerva, pastreaza mereu o voce calda ca daca te enervezi nu va putea sa fie sincer!
Si cand vine zambeste-i chiar daca el nu o va face, si nu aduce in discutie nimic pana la cina, lasa-i timp sa se gandeasca si sa se calmeze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

asta o sa fie un capitol de 30 de pagini?
haideti sa ii dam batai, poate poate......

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

ok.vad ca astia .barbatii necesita o intreaga psihologie............

bine mersi mult pt ajutor......stiu eu ce si cum tre sa fac..dar cred ca in mom asra e mai mare.....tensiunea si.......agitatia si nesiguranta si toate alea ce sunt in mine in mom asta........
dar o sa incerc si o sa fac sa fie bine...tre sa fie bine.........ca asa....nu se poate, tre sa isi revina lucrurile.............
apoi cum zici tu facem tot din punct de vedere medical, in rest doamne ajuta!!!!!!!!!!

doamne ce te pot inerva barbatii astia cateodata.........mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vad ca tu ai experienta, carmen..............bravo!!!!!!

si cum spui tu hapyy, nici daca vrei.nu poate el....vrea el.nu poti tu..........nicicum nu stii cum sa faci..............

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput