Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (5)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 ia citeste aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107220 uite un subiect care m-a impresionat si care mi-a scos gargaunii din cap! am plans ca nebuna ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
trist,tare trist...dar ce ai avut de ai vrut sa te intristezi in prima zi a anului?
asta este unul din motivele,pt care nu as fi infiat vreun copil,desi mama mea a fost infiata,si cand mama naturala,a venit sa-si ceara scuzele de rigoare,imi spunea ca nu stia pe unde sa se ascunda,si se ruga de mama adoptiva sa nu o dea inapoi!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui andruskandu Pai, vezi, m-am gandit eu bine.... Buna diineata de an nou! Dev, azi-noapte n-am beut nici vinul promis... asa ca sampania e binevenita! HAI NOROC SI LA MULTI ANI! ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
eu m-as baga la o cupa de sampanie,dar mi-e ca iar mi se imbolnaveste neuronul,doar stiti ca am ceva probleme cu capul...
andreea,ce face andreiut,cum se mai simte?
in alta ordine,de idei amestecate,ca inca mai dormitez,dar ma gandeam sa nu va fie dor de mine...
,pe toate!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
andruskandu spune:
Umflatel, Andrei tuseste tare urat, dar parca nu asa de des ca ieri. Dar e taaaaare marait
, vrea intreaga atentie. Acum a venit taty si l-a preluat, mai pot respira si eu un minut.
Mihaita ce mai face?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
Tzuni spune:
Neata, fetelor!
La multi ani, faceti anu asta sex mult si de calitate, iubiti-va pe tunuri, pusti, pistoale si alte alea din MApN....fiti vesele ca viata trece mai repede decat credem noi!

Io am dormit azi noapte, am ratat Universitatea, noroc c-am prins miezu' noptii la un pahar de sampanie! Dar nu-i bai, simt c-am inceput anul cu dreptul, vesela si tonica si-s hotarata: anul asta ma marit! Gata! ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Tzuni Neata, fetelor! Io am dormit azi noapte, am ratat Universitatea, noroc c-am prins miezu' noptii la un pahar de sampanie! Dar nu-i bai, simt c-am inceput anul cu dreptul, vesela si tonica si-s hotarata: anul asta ma marit! Gata! |
Asa sa-ti ajute DD
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
misha71 spune:
| citat din mesajul lui devoska Neta fetelor! La multi ani fericiti! Am venit cu sampania! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vad ca nu ati stat degeaba! Iar ati mai scris o caruta de pagini. Data viitoare cand mai intru unde va gasesc??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neata la raketi!!!!!!
Data viitoare kre' ca ne gasesti la spitalu' de nebuni!
Devo auzii acu' ca v-au taiat rusnacii gazu' bre ca se gata contractu'!
Pune raketii pe ei, ce mai astepti!
LA MULTI ANI, NEBUNAKELEEEEEEE!!!!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui Tzuni Neata, fetelor! La multi ani, faceti anu asta sex mult si de calitate, iubiti-va pe tunuri, pusti, pistoale si alte alea din MApN....fiti vesele ca viata trece mai repede decat credem noi! ![]() ![]() ![]() Io am dormit azi noapte, am ratat Universitatea, noroc c-am prins miezu' noptii la un pahar de sampanie! Dar nu-i bai, simt c-am inceput anul cu dreptul, vesela si tonica si-s hotarata: anul asta ma marit! Gata! _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE ![]() |
Buey, io te stiam perversa, da' nici chiar asa....pai crezi ca nu-mi ajunge organu' sa trec la TUN
??? 
Sa te ajute DD sa te mariti, da' pe noi sa nu ne inviti ca fuje ala mincind nori, cind om intra in el cu tiru' de intrebari d'alea de stim noi
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
Pai, Tzuni, ne supararam pe tine! Nici la distractie n-ai fost, nici pe-acilea n-ai dat... sa-ti fie rushinica pen'ca ne-ai lasat singurele.Sa-ti traiasca mandretea de fata!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
gabriella1 spune:
Tantzo,consortu' s-a "recuperat" singur !Am vrut sa -l iau la un interogatoriu,sa-i pun becu' din frigider intre ochi,sa-l schingiui ,sa aflu si io cine pana mea e Patria asta.Da' n-am avut frate cu cine, ca dormea in drum spre pat !
Dom'ne , nuj cine -i asta,da' mi-a rupt organu' -n doua !
io cred ca deschis topic la " in unu' sau cu vecinii..." poate posteaza ceva Patria .Macar sa aflu daca are balcon ca a' meu, gandurile perverse si contul din banca !![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kariguld spune:
LA MULTI ANI!!! la foarte multi ani, cu sanatate si fericire! la toate fetele, DD sa va implineasca TOATE dorintele secrete si mai putin secrete!
ca restul vin ele singure neinvitate si nepoftite de nimeni!
la cat mai multe nebunii si zapacenii!
io lipsisi de la apel, a recidivat putin bronsita asta. asa ca ieri am avut relatii mai stranse cu cabana patului!
bantuie o gripa nasoala pe la noi, una cu doi virusi pacatosi.
va 

dulce, dulce pe toate!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw