Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

A! Nu l-am deschis niciodata.

Pe unde o umbla Tantzica? S-a dat la fund...ul gheneralului?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Adica?

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

adica, io nu pricep cum poti sa stai in cap pe cimp intr-o spirala in noaptea de anul nou, cind familia iti e acasa
Asta nu pricep! Oi fi io dusa de acasa, da' barbac'tu ne intrece pe toate de aici

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Bey, dormiti? Am ramas singura pe baricade?????

Mergi la inceput

LA MULTI ANI 2009!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

LA MULTI ANI!

Da bre, adormi-i. Cum ti-am zis, daca nu m-ai tinut fresh...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

PAI IO SA TE TIN FRESH?

TANTZOOOOOOO NE PARASISHI BRE?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Niciodata, fetelor. Intotdeauna la datorie, doar ca m-am luat cu familionul si n-am mai dat pe aici. V-ati pus dorinte la intrarea in noul an? Eu da... imbratisand hanoracul lui dom' jeneral pe care il aveam pe mine, sustras in mod miseleste. Eheeeee, nu fu atat de trist sa fiu doar eu cu ai mei si cu Vaca, dar nici exceptional nu fu. Poate la anu' o fi si mai bine.

Fetelor dragi, va doresc sa aveti parte de un an plin ochi de sanatate, de iubire din toate partile, doar de oameni buni in viata voastra, de prosperitate pe toate planurile si de vise devenite realitate.
LA MULTI ANI

si sper sa avem cel putin 2009 motive de a fi impreuna si de acum incolo!!
va de va rup si va imbratisez cu tot dragul de care sunt capabila!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Moamaaaa...da guralive mai sunteti!

LA MULTI ANI DRAGELOR! Va doresc un an mai bun decat cel ce-a trecut,plin numai de bucurii.

Poate va mai prind maine din urma,ca la ora asta deja is cu nasul in tastatura. Abia ce mi l-am ridicat din paharul de sampanie ...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

HEI SOMNOROASELOR!!!!
Mai e cineva treaz la ora asta? Nu cred.

La multi ani dragele mele! Sa va dea Domnul numai sanatate, bucurii si vise implinite!
Va tzuc cu drag pi toati
.....si ma duc la nani ca-mi pica ochii in farfurii si pahare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

LA multi ani!2009
sa-mi traiti sa-mi infloriti.....

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput