Citat: | ||||
citat din mesajul lui Rufus
Da, daaa....repede, cu varsta... Am si eu, dar sunt la fel ca ale Torei, ea le "aranjeaza", ziceam si eu sa ma dau mare... Fetelor, multumesc, am priceput, dar stati sa vad daca reusesc. poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus, tu vrei sa incarci poze fara sa deschizi cont pe vreun site, sa te logezi, tot tamtamul? Daca da, uite eu cand pun poza de exemplificare, dar nu poza personala care sa ne arate pe noi, o incarc pe www.picoodle.com O poti seta si privata daca nu vrei s-o foloseasca altcineva dar daca nu iti creezi cont si nu te loghezi n-o poti administra. Adica nu o mai poti sterge, de aceea am zis ca nu pun poze personale. dar merge foarte repede si poate fi aproape orice format (jpg, gif, etc). Iar modul cum le pui in postare fara sa apara toata adresa au spus fetele mai sus. Sau poti modifica din semnatura ta cu noua adresa.
Sarbatori fericite!
Monica 27+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...