Meniu de Revelion 2009

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

BB_alinus,

Super menu,
noi am avut Sauternul si ficatul de gasca de craciun,bineanteles si curcanul umplut cu smochine si gutui care a fost delicios.
Miam miam pt. tortul cu mouse au chocolat,da-mi si mie reteta ta te rog frumos,maine e ziua mea de nastere ,adica de revelion si vreau sa fac un toart cu 36 de lumanari!!

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus

Yummi ce bine suna meniul tau, Claudia!
Da si eu sunt curioasa cum e cascavalul umplut dar si drobul din ficatei de pui!

Noi anul asta facem asa:
in aperitiv: saleuri, masline - sincer nu stiu exact ca una din familiile invitate le aduce - se servesc cu sampanie
in aperitiv: ficat de gasca flambat la Grand Marnier cu piure de castane si dulceata de ceapa - se servesc cu un vin alb special Sauterne;
in plat principal: curcan umplut cu garnitura gratin dauphinois si cu asparagus - il servim cu un rose cred

apoi platou de branzeturi - neaparat cu un vin rosu

si la final desertul ( asta e in responsabilitatea mea anul asta ). Fac asa: prajitura Albinitza, o rulada cu nuca, chou cu crema de vanilie plus ( daca imi iese) un tort mousse au chocolat.

Revelion placut si An nou fericit!

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Ufff, imi pare rau...am intrat cam tarziu pentru retete! Am fost foarte ocupata... promit ca pun poze si scriu si retetele zilele ce urmeaza...
Am avut multe de pregatit...avem musafiri si am intrat sa va zic:
LA MULTI ANI! ANUL CE VINE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI MULTA SANATATE!

UN AN NOU FERICIT! VA PUP

Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Noi am avut asa:
salata de vinete
salata de cartofi
piftii
sarmale
carnati fripti cu hrean sau muraturi
bombite (chiftelute mici, rotunde)
peste
prajitura cu afine
tort cu mere coapte