Pepenasi de iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 20
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iriss27 Am si8 eu o intrebare si o rugaminte la voi, dar, va rog, sa nu radeti de mine! Va rog, spuneti-mi si mie cum vad pozele pe care le puneti voi pe picasa? As vrea sa pun si eu o poza cu baiatul meu, chiar daca maica-sa intra mai rar pe forum (cu scuzele de rigoare). Va doresc tuturor un an nou plin de clipe fericite! Multa dragoste pentru voi si copilasii vostri! Iriss mami de www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008) |
ai pm,
neata, daca nu iti iese trage un strigat ca stau pe aproape sa aud
mami de Sofi
M&M spune:
LA MULTI ANI tuturor!!! Un AN 2009 plin cu multe bucurii, fericire, impliniri, sanatate !!!
Camy, ai scris atat de frumos Nu imi gasesc niciodata cuvintele sa itit spuncat de mult te admir!!
si NOUL AN sa va aduca multa liniste in suflete in primul rand !!!
Yael, am citit si eu articolul. Aaaa..vroiam sa iti mai spun ca ai niste copii superbi, am vazut poza din montajul Madalinei...
INca o data LA MULTI ANI!!
moni_or spune:
Buna dimineata in ultima zi din an! Wow, ce a trecut, nu-mi vine sa cred ca anul trecut pe vremea asta nici nu mi se vedea burta.
LA MULTE LUNITE PENTRU SEBASTIAN DE PICA SI ILINCA DE CLABUR!
TECKY, multumim de aprecieri. 
OOKA mamica frumusica de Sofica purcilica, multumesc muuult de tot pentru pachet si pentru aprecieri (da recunosti ca intrebarea mea era de rasul curcii, nu?
) Un an minunat si tie, Sofi sa te faca cea mai fericita mamica! Si era sa uit, spor la facut paine!
IRISS, ai PM. A, vad acum ca ti-a trimis si tanti Ooka.
CAMY
sa dea Dumnezeu sa fie totul asa cum va doriti.
V-am mai urat dar va doresc inca o data MULTA FERICIRE, NOROC SI IUBIRE IN 2009!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
ElizaClara spune:
Buna dimineata!
Copilul meu sta cu piciorusele la mine in poala, cu manutele pe birou si mai tasteaza si el...
Ruxi cum a fost noaptea voastra? Filip a fost ceva mai cumintel, s-a trezit la fel de des, dar cel putin adormea imediat cum termina de papat.
Vio si al meu copil are persoane pe care le place si rade cu gura pana la urechi (are preferinta pt fete frumoase si blonde)si persoane la care plange cand le vede. Am observat ca daca il iau in brate si il linistesc nu mai face urat si ulterior chiar le zambeste. Si noi papam doar san, chiar ma plangeam ieri cu nu vrea biberon.
revin cu reteta de tort promisa.
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
maitreyi spune:
LA MULTI ANI BEBE SEBASTIAN DE PICA SI BEBE ILINCA DE CLABUR
camy 
noi iesim la ceva cumparaturi de hainute pt bebe ca am facut o revizie si a ramas bebe in fundu gol ![]()
o zi frumoasa si productiva sa aveti 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ElizaClara spune:
La multi ani pentru Sebi si Ilincuta!
Capri ai deja o adevarata domnisoara cu 2 dintisori!
fetita scumpa!
ElizaClara spune:
Blat cocos: 4 albuse se bat spuma, se adauga treptat 4 linguri de zahar, cele 4 galbenuse, 1 lingura de nuca de cocos si 3 linguri de faina, se īntinde īn tava pe hīrtie de copt si se da īn cuptorul īncalzit īn prealabil la 180°C .
Blat cacao: 4 albuse se bat spuma, se adauga treptat 4 linguri de zahar, cele 4 galbenuse, 1 lingura de cacao si 3 linguri de faina, se īntinde īn tava pe hīrtie de copt si se da īn cuptorul īncalzit īn prealabil la 180°C .
Cand se scot din cuptor, blaturile se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza. Dupa ce s-au racit se umplu cu dulceata de caise si se ruleaza din nou. Dupa ce terminam de facut crema ruladele se taie rondele de 1,5-2 cm.
Crema : 650 ml lapte se pun la fiert. 5 galbenuse se freaca cu 200 g zahar, se dauga 100 ml lapte, 6 linguri de faina si se toarna compozitia rezultata peste laptele fierbinte amestecand pana se ingroasa crema. Se ia de pe foc crema, se adauga 2-3 linguri nuca de cocos si 2 plicuri de gelatina dizolvata in apa rece, se omogenizeaza compozitia si se lasa sa se raceasca. Ciocolata se poate pune in crema calda, caz in care se va topi sau se pune cand crema este rece si vor ramane bucatelele intregi. Separat se bat 5 albuse spuma si se pun in crema racita, apoi se pune frisca rezultata din ½ l smantana.
Asamblare: intr-o cratita in care am pus folie de plastic turnam ½ din crema, punem un strat de rulade alternand culorile, turnam restul de crema si adaugam ruladele ramase. Se lasa la frigider pana a doua zi cand se rastoarna pe un platou si se imbraca in frisca.
preety spune:
Fetelor va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat pentru a o putea contacta in timp util pe Sun! 
Va doresc toate cele bune, multe minuni in viata voastra, sanatate si bucurii alaturi de cei mici! 
Le imbratisez cu mult drag pe Sun, careia ii doresc multa sanatate ptr ea si bebele ei, si pe Camy.
Camy, Dzeu sa-ti dea putere sa privesti numai inainte, sa-ti dea taria sa treci peste ce a fost si puterea sa speri ca minunea va veni din nou in viata ta! Iti doresc numai bine. 

Mamica fericita de Sorina Gabriela
gallyb spune:
TECKY, vazut pe Raluca, frumoasa tatei. Si noi avem bavetica ca a voastra cred ca sunt din setul cu casuta, oita, avem si caciula,dar nu o purtam.
VIOLETA29 stai linistita la preferinta persoanelor si noi suntem la fel,la unii zambim de la distanta, la altii plange de nu o pot opri.
In legatura cu diversificarea, eu zic ca esti o fericita, bucure-te cat mai mult ca ai laptik. Noi din pacate am terminat cu titzi inainte de Craciun.
ELLA vazut pozicile cu ginerica mosulet si cum bea cu paiul, c-am demult nu a-ti pomenit de noi, v-ati razgandit cumva?.. Noi am ramas fidele...
Xenia (9.07.2008)