Pepenasi de iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
maitreyi spune:
sa fiti toti mai sanatosi, mai optimisti si mai fericiti in noul an si sa iubiti din tot sufletul!
camy (si nu numai) sa privesti inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri!
multumesc ca m-ati primit intre voi 
la multi ani buni si frumosi tuturor!
ne vedem in 2009 ![]()

love u all 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
struluta spune:
Tot am uitat sa va inteb: fetele care aveti Leg Magic va dor genunchii din cauza exercitiilor pe el??? Pe mine ma dor de nu mai pot si tare cred ca e din cauza asta, sau ma insel oare![]()
Asa as vrea sa am timp sa stau mai mult pe forum dar pur si simplu nu am cum...
atata de repede trece o zi
Bun, ma duc si eu la
ca deja aberez pe aici![]()
Noapte buna tuturor
violeta29 spune:
MARIMAR, ma bucur ca o sa am cu cine sa schimb impresii in ceea ce priveste diversificarea de la 6 luni.Deci pina acum doar tu Ana_a, o mai fi cineva?
STRULUTA, ce fericita esti ca puiul tau iubeste pe toata lumea. Eu nu am sterilet, cine stie ce s-o fi intamplat atunci
ANA_A , uff mie mi-e tare greu cand vine cineva in vizita, ca pur si simplu mi-e jena sa-i spun vezi ai grija sa nu-mi sperii copilul
MAITREY, si Alexandra este in extaz cand ii fac poze, sta de parca zici ca-i fotomodel
FLO, cand ai timp, detaliaza si tu prajitura aia cu checuri ca as incerca-o si eu.Daca reusesti sa-i faci si o poza pe etape pentru exemplificare ar fi si mai bine. Daca nu nu-i bai, ma dumiresc eu cum se pun feliile alea
Apropo , ca iar veni vorba de mancare, am incercat si eu gogosile lui Sun si prajitura cu mere a lui Gini, absolut delicioase ambele.La gogosi am adaugat si o fiola de esenta de vanilie, au iesit nu doar bestiale ci dementiale
Si plec si eu la culcare mai vorbim maine, pup fetele si pepenasii
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
iriss27 spune:
Am si8 eu o intrebare si o rugaminte la voi, dar, va rog, sa nu radeti de mine!
Va rog, spuneti-mi si mie cum vad pozele pe care le puneti voi pe picasa?
As vrea sa pun si eu o poza cu baiatul meu, chiar daca maica-sa intra mai rar pe forum (cu scuzele de rigoare).
Va doresc tuturor un an nou plin de clipe fericite! Multa dragoste pentru voi si copilasii vostri!
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Gabriela82 spune:
BIRI, MAITREYI, ANA_A, ESTRELLA multumesc de raspuns, o sai dau si eu galbenus initial cam peste vreo saptamana.
ANA_A la noi 5 cuburi inseamna cam 80-100 g. esti o fericita daca bb nu se murdareste, la noi cand ii da sotul e mai curata cand ii dau eu nu prea nimeresc.
DIANA sanatate multa
IRISS multumesc de sfaturi in legatura cu fierul, eu nu prea sunt de acord cu vitaminele nici la adulti, mai analizez situatia inainte de a lua o decizie, daca introduc galbenusul si carnita nu va mai fi nevoie, eventual si cereale (am vazut ca au si fier).
ELIZA nu avem anemie, ma gandeam doar ca de la 6 luni laptele matern (eu inca alaptez) nu-i mai asigura necesarul de fier, dar cred ca mai bine voi incerca sa-i dau alimente bogate in fier.
ANCA eu nu i-am pus fularul la gura, mi-a facut si mie urat duminica cand am mers la biserica (era si cam devreme si parca un pic mai rece) desi ii mai tineam si eu paravan cu haina ca o aveam in marsupiu, eu o acopar bine in jurul gatului dar nu il pun la gurita deocamdata.
Gabi
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Gabriela82 spune:
noi am fost plecati de acasa, azi am venit.
maine o sa am o zi plina, tre sa fac si curat si papa si mai am si de spalat
va doresc si eu de pe-acum LA MUTI ANI! SA AVETI UN AN NOU CU SANATATE SI MUUULTE BUCURII.
sper sa reusesc la anu' sa va zic mai multe vorbe.
Gabi
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Biribu spune:
SCHIMBUL TREI??? nimeni?? cuscra, macar tu?
multam fetele pt idei de meniu. ideea e ca nu mai suport de-alea traditionale de rev, ca atita am mincat de la Craciun incoace ca daca mai vad salata de beuf mor. sau sarmale. deci vroiam idei fresh. ma rog voi face ca fel principal peste, e si usor...
Flo merci de idee cu tiramisu
. uite eu alcool in el n-am pus niciodata. e o idee. domne' vreau un desert numai si numai pt adulti, asa mi s-a pus pata.
Nevi nu mai intra pe aici cu retete
si eu de-aia te-am luat (initial
).
pup bostana si intru cu urari mai incolo
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Yael spune:
http://libertatea.ro/stire/4-000-de-lei-pentru-mame-225385.html
I, J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
vias spune:
Scumpele mele, va multumesc pentru ganduri,la randul meu va doresc multa sanatate, fericire, implinire...si multi BANI!!!
Va pup pe toate, va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi in cel mai greu an din viata mea, ii multumesc lui BUJO pentru ca am castigat o prietena adevarata..pe langa faptul ca mi-e si vecina..![]()
Ladymina iti multumesc pentru ca ai venit de atatea ori la mine la spital, iti multumesc ca in timp record i-ai adus hainute lui Darius, cumparat, spalat, calcat...adus...desi erai la termen si sigur iti era foarte greu, plus ca ai vb cu cine ai stiut tu mai bine ca sa ne ajuti!
Va multumesc tuturor ca m-ati sunat in acele clipe grele, va multumesc ca ati luptat alaturi de mine, Boti numai dupa ce am ajuns acasa, am citit si am vazut semnatura ta.
Va multumesc ca mi-ati fost alaturi, ca ma-ti ajutat chiar si financiar!
V-am povestit eu de multe ori de Cristi, dar acum trebuie sa stiti ca va cunoaste povestea aproape la fiecare, nu cred ca va retine neaparat dupa nume, dar impreuna ne uitam la copilasii vostrii.
Zilele acestea impreuna cu Cris, am luat o hotarare, anume ca deocamdata abandonam proiectul "bebe 2", nu stim cat timp, poate fi vb de o luna, 3, 5, un an, 2...nu stim, il vom face cand vom simti noi ca ne-am mai linistit...
Dupa Craciun, Cristi a plans ca un copil, mi-a spus ca asta simte, ca nimeni nu-i va putea lua locul lui Darius..asa ca ne vom lasa timp sa ne mai revenim putin, sa incepem sa putem trai cu aceasta durere.
Eu si Cris avem speranta si credinta ca lucrurile se vor mai indrepta cat de cat, ne avem unul pe celalalt, ne iubim, avem familiile noastre (ma inteleg pana si cu soacra, va vine sa credeti???..imi pregateste ea mancarea de rev, cica ma lasa sa ma relaxez..
), asa ca vom incerca zi cu zi sa ne asezam putin viata asta tumultoasa, vrem sa incepem sa traim in armonie cu toata lumea.
Voi mi-ati devenit adevarate prietene, va rog sa nu va suparati ca nu ca trec numele la toate...asta ar insemna sa nu termin nici pana in 2009
de scris si de multumit la taoata lumea pe rand..
..pentru mine toate sunteti speciale, cu niste copilasi minunati!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
vias spune:
Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi si pe familiile voastre

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune