FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

iucace mai faci?ce fac bebelusii?
cip,facusi analizele?
inna,ce face bebelusul?nu mai aveti mult pana la marea intalnire nu?

toate fetele

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

bytzi tu cand faci IA? luna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Dodo, ai scapat cu bine de HSG ? Anamy bine ai revenit ! Rodicuta , iti tin pumnii , sa fie cu noroc ! Bytzi . Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Da,simonete, am scapat si de acest hop. Nu a fost chiar asa dureros de data aceasta si mai imbucurator e faptul ca e totul ok. Cum si la eco mi-a zis ca nu am chisturi si ovarele arata f. bine, sper sa iasa si ureeaplasma bine, saptamana viitoare, si sa pot merge pe CM din aceasta luna la IAD.
Va multumesc pt incurajari si ca a-ti fost cu gandul aproape de mine.
inna, am facut-o la mine in oras, la maternitate. Multumesc de incurajari.
gabri-ela, nu stiu daca e necesar sa o faci, eu am facut-o la Medlife in Bucuresti si am dat acum 2 ani, 40 ron. E ca orice raza la cap. Tie cine ti-a spus ca trebuie sa intrerupi dostinexul inainte de IAD? Ca mie, chiar mi-a spus si la telefon dr Ispasoiu sa nu il intrerup. Dar am sa-l mai intreb odata inainte de stimulare.
Va pup pe toate, fug repejor in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
rodicuta iti tin pumnii stransi, sa fie cu noroc inseminarea
monty imi pare rau ca va e greu si noi avem datorii la banci si la CAR-uri dar speram sa le terminam intr-o zi. Ne rugam sa fim sanatosi.
bytzi ce faci? iti tin pumnii sa iasa bine ureaplasma, cand repeti analiza.

Noi suntem bine, de doua saptamani stam acasa. Nu ma mai lasa dr sa merg la servici, ca am colul scurtat si e pericol sa nu se deschida, asa ca stau in pat, citesc si ma uit la filme . Intru sa va citesc cat pot de des dar stau foarte putin la calculator, pt ca inseamna sa stau pe scaun si nu am voie.
Luni mergem la eco sa vadem copii.

Va pr toate si sper din suflet sa va vad pe toate gravi, cat mai repede.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dragele mele, am cam lipsit de la voi si sper ca nu sunteti suparate.
Iuca, imi pare rau sa aud de problemele cu colu, dar am citit ca statul in pat ajuta. Nu ai facut cerclaj?
Monty, DD le va aranja pe toate. O sa treaca si perioada asta.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Moniland nu am facut cerclaj. Tu ai facut?
Iau si Gynipral pt col, cate 3/zi si Duphaston nu l-am oprit, tot 3/zi, in rest vitamine. Si eu am inteles ca statul in pat ajuta, sper sa stea copii cat mai aproape de termen in burtica.
La tine o sa inceapa sa miste in curand, abia astept sa ne spui va fi.
Te si sa ai grija de voi.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetele
am iesit si eu din barlog...sper sa ma iertati
eu nu am noutati, chiar am luat o pauza destul de lunga care mi-a prins f. bine(d p d v al stresului)dar ma gandesc ca ar fi timpul sa actionez cumva dar nu stiu inca in ce fel...
am facut un eco abdominal in z 25 a cm. si s-au vazut foliculi cam de 10 mm... ce-o fi si aia ... poate nu s-au rezorbit de tot sau poate nu s-au spart...dr care mi-a facut nu este ginec. deci nu stie ce sa zica...
mi-as repeta si hormonalele caci sunt de 1 an, si PAP si culturi de col..dupa ce-mi vin uratii...nush..ideea e ca am deja 5 IA si nu sunt pregatita pt. FIV inca
am vaz ca intrebati despre hiperprolactinemie si radiografie de sa turceasca , este locul unde se afla hipofiza care secreta prolactina si daca este un microadenom hipofizar (vaz. la raze sau la CT )se secreta aceasta in cantitati mai mari , stiu pt ca e prima probl. pe care am avut-o si acum ,de fapt nu am mai facut demult analiza, e in limite normale dupa dostinex 1 luna si brocriptina 3 luni, eu nu am facut raza, app. pe voi va dor sanii ( e primul semn de hiperpr.)
fetelor care fac IA la sibiu va doresc sa va mearga totul bine si sa vedeti 2 liniute curand
bitsy cum esti?
tuturor si viitoarelor mamici, sa va mearga bine in continuare
cipcirip mi-a fost f. greu sa realizez ca ti s-a putut intampla asta dar ma gandesc ca tie ti-a fost si mai greu.. sper ca deja ai trecut cat de cat peste si o iei de la capat
anamy sper ca ti-ai luat ceva frumos de la mall..

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Buna dragele mele. Am fost prinsa pe la doctor cam toata saptamana. Marti am fost la Giulesti si vineri la Sibiu. Am si eu o nelamurire. In luna in care faci HSG este voie sa se faca IA? Dr. Dracea mi-a zis ca ma asteapta in zilele 11-13 cu HSG-ul sa facem monitorizarea si daca gaseste ceva sa imi faca inseminare, iar la Sibiu dr. Mutuliga mi-a zis ca nu e bine in luna in care se face HSG sa fac inseminare deoarece poate iesi bebe cu malformatii de la raze. Ce imi puteti spune. In mod normal ar trebui sa fac IAD in martie la Sibiu daca imi iese bine HSG. Restul analizelor mi-au iesit foarte bine, doar ca am cm neregulat si mi-a dat sa iau niste pastile pt ovulatie si am un ovar micropolichistic.
Vroiam sa va mai intreb ceva pe cele din Bucuresti care merg la Sibiu. AM inteles ca se pot face monitorizarile in buc si sa trimitem pe mail sau fax rezultatele. La ce clinica faceti intravaginalele ca sa fiti sigure ca sunt bune, sau voi cum procedati?
Legat de HSG, de care recunosc ca sunt f speriata, o sa o fac la Giulesti. A mai facut-o cineva acolo, imi poate da mai multe informatii? Cum se poarta cu pacientele, daca ceri sa iti faca calmante inainte iti fac, sau daca nu poate sa imi zica cineva ce pastile as putea sa iau inainte de ea si cu cat timp inainte? Am auzit atatea pareri legate de analiza asta incat sunt tare ingrozita.
Va pupic si sa ne vedem cu visele implinite cat mai repede.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

va astept cu un cap nou aici

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput