FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dodo,servesc si eu in cinstea bucuriei tale si mult noroc la HSG si la analize si luna viitoare sa ne vedem la Sibiu
fetelor ati luat pauza?

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetele scumpe si dragi
am facut o pauza de net,dar am recuperat acum din urma.
am fost la dr luna trecuta pt a incepe o noua stimulare si surpriza am un chist pe OD de 33/28.dupa 3 luni de pauza,nu as fi crezut sa am chist,asta e acum i-au o luna anticonceptionale si mai vedem la urmatorul CM ,daca dispare atunci ma apuc de injectat.
cam atat despre mine,va tin pumnii voua sa reusiti!!!

Mergi la inceput

anamy,bine ai mai venit pe la noi imi pare rau pt chist sper sa dispara cat mai repede sa poti face stimulare...
si eu am avut un chist prin 2005 cu diametrul de 40mm pe OD si mi-a dat ginecologul de la mine sa iau orgametrim 3 luni si a disparut....
apoi dupa 5 luni am mers la Giulesti pt IA si mi-a gasit iarasi chistul pe OD care crescuse din nou era de 33mm/15mm si dr Niculescu nu mi-a facut IA pana nu am facut laparo pt chist si atunci a descoperit ca e endometriozic ....
acum dupa 2,5 ani de la laparo mi-a gasit iarasi chist pe OD de 14mm si am facut asa inseminarea la Sibiu....apoi am luat 2 luni vitex si dupa numai 20 zile nu mi la mai gasit la eco cand am facut la mine in oras ....sper sa fi vazut bine dr aia ....abia astept sa vad la eco din z3 cand voi incepe stimularea...

la tine iti doresc sa dispara mai repede...

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna fetele
multumesc ca nu m-ati uitat
inna si bytzi
eu planuri inca nu prea am
sau am darnu legate de bebe
pauza un pic
nu stiu la voi cum e
dar noi avem 4 credite din care 2 in euro
si sincer criza o resimtim cu fiecare clipa
acum suntem stresati din cauza nesigurantei de la sotul meu de la serv
deabia suntem pe linia de plutire si asa
o lovitura sub centura (pierderea locului de munca) ar fi prea mult pentru noi

in rest
se cunostea in bugetul nostru chiar si cand faceam IAD la giuli 2 mil oficiale + 2 neof
dar acum pt 20 mil la sibi ne pregateam sa strangem
dar sincer nici nu as vrea sa il afectam pe bebe daca am reusi
cu probleme existentiale
sa nu fim in stare sa ii acordam minimul necesar
asa ca deocamdata asteptam sa se aseze apele
sper pana in martie sa se limpezeasca, sa ne hot si sa venim cu vesti noi
dar nu va faceti griji
va citesc de cate 2-3 ori pe zi
uneori mi-chiar ciuda ca suntem lapag 2
dar nu am noutati
deocamdata asimile inf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bine v-am gasit dragele mele!
N-am intrat prea des pt. ca nu am noutati,
Cipcirip sunt foarte marcata inca de ce ti s-a intamplat,sincer imi pare rau si sper sa-ti revii cat mai repede.
Simonete,m-am intristat la fel si pt tine ...si parca mi-a mai pierit un pic curajul,dar asta este,trebuie sa luptam in continuare.
Despre mine, ce sa va zic,marti plecam la Sibiu si vom sta acolo probabil pana duminica.
Sper sa fie totul bine si vineri sau sambata sa-mi faca inseminarea.
Vineri voi fi in a 14-a zi a ciclului si cand ma gandesc ca e si 13 si vineri...,dar nu sunt superstitioasa,vor hotari ei acolo cand e momentul!
Va pup pe toate si oricum mai intru pana marti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

rodicutza sa ai multa bafta la Sibiu si iti tin pumnii stransi, stransi ca aceasta prima incercare sa fie una cu noroc
monty ma bucur tare mult ca ai mai trecut cu vesti. Capul sus........daca nu am fost daramate de problemele noastre, nu ne vom lasa daramate de aceasta criza
Putere sa treceti si peste acest hop
Pupici pt toate fetele si o asteptam si pe Cip cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

gabri-ela, nu stiu ce sa zic, daca sa treci sau nu pe dostinex. Eu am avut prolactina 943 (maxim este 637), iar cand am fost la endocrinolog mi-a spus sa fac o raza de SA TURCEASCA. Bineinteles ca nu auzisem in viata mea de asa ceva, dar am facut si totul era ok. Problema la mine este ca daca ma las de dostinex imi creste din nou. Asa ca dr Ispasoiu, dar si dr Cocei de la Giulesti, mi-au spus sa iau in continuare pana voi reusi sa raman gravida. Te pup
anamy, imi pare rau ca tocmai acum si-a gasit si chistul sa te viziteze, dar sper sa nu fii ospitaliera deloc cu el si sa-l alungi cat mai repede. Te asteptama si pe tine in martie pt inseminare.
montytaiana, si noi suntem cam in aceeasi situatie, e drept ca nu am decat 2 credite, iar sotului nu prea ii mai merge treaba ca inainte nu ne putem arunca cu capul inainte si sa imprumutam bani pt un nou FIV. Asta e viata, nici nu as abandona, sper sa pot strange banii sa fac IAD in martie. Si noua ne-a mancat Giulestiul toate resursele. Dar sa speram ca va fi mai bine si va veni si ziua in care sa ne putem indeplini visul.
rodicuta32, ai stat asa de cumintica si nu ne-ai spus nimic. Ai facut stimulare si cu ce? Ma alatur fetelor si iti tin pumnii stransi, sa dea Domnul sa reusesti si sa fii prima graviduta din acest an. Chiar am chef de o petrecere. Cand faci primul ecograf?[pup
bytziTe pup
Eu maine ma duc sa fac HSG, tineti-mi pumnii. Nu stiu de ce, dar parca am ceva emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

dodo pumnii sunt tare stransi si pt tine maine la Hsg si stai linistita ca o sa fie bine
In ce consta aceasta raza de SA TURCEASCA? si unde ai facut-o? Cat costa? Este musai sa o fac si eu?
Vezi ca eu am inteles ca acest dostinex trebuie sa-l intrerupi chiar cu o luna inainte de inseminare
Te asteptam cu vesti de la HSG. Tu unde il faci?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

dodo mult mult succes astazi la HSG, hai ca nu doare asa de tare, unde o faci la maternitate? eu am facut-o cu dr caraman, tinem pumnii starnsi, pupici.
monty imi pare tare rau, si noua ne este greu si cred ca va fi din ce in ce mai greu cu criza asta, dar sa speram ca trecem cu bine peste toate neajunsurile.te pupam dulce si iti oferim o frumoasa de primavara.
rodicuta chiar daca este 13, vinerea este o zi sfanta si iti va aduce noroc, la mine inseminarea tot intr-o vinere a fost si a adus noroc, e o zi sfanta si sa te ajute d-zeu sa reusesti.
bytzi
[redcip; iuca si restul fetelor][/red]
Noi ne simtim bine, crestem si ne este din ce in ce mai frica de nastere, bebe este bine, creste si e vioi, va doresc din tot sufletul meu sa reusiti si sa auzim cat mai multe vesti de bine si reusite la toate fetele.

33+ George Andrei

Mergi la inceput

dodo,iti tin pumnii strinsi-stransi si sa dea DD sa fie ok trompele sa poti face inseminare...
monty,imi pare nespus de rau dar poate se reglementeaza treburile si veti putea stringe banuti pt inca o incercare,intradevar e o diferenta mare de pret la Sibiu fata de Buc ...dar si de servicii...pe mine ma ajunge 40 mil IA cu stimulare si drumuri(data trecuta m-a ajuns 45 mil ,caci am stat si in Sibiu 5 zile)...
si noi am vrut tare mult sa trecem la FIV caci cu IA nu mi s-a mai dat sanse (fiind a 5a incercare)dar nu avem bani acum si cu criza asta nu stiu cum v-a fi ,daca am fi reusit sa stringem bani pana in toamna,intradevar noi credite nu avem si deocamdata ne tinem doar de proiectul asta .... dar sper ca dumnezeu sa ne ajute sa facem inseminarea aceasta si sa reusim,caci m-am saturat de umblat pe la dr,clinici,analize,drumuri, parca nu-mi gasesc locul....
rodicutza,iti urez mult succes si sa ne anunti de o reusita pe anul asta...eco din z8 o faci la tine in oras? tu nu ai facut stimulare nu?

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput