FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)
Raspunsuri - Pagina 15
diana23ct spune:
Cipcirip poti sa imi dai si mie mai multe informatii legate de clinica Polisano Sibiu? As vrea sa stiu cum se procedeaza, banuiesc ca se face pe baza de programare. As vrea sa stiu cat de repede prinzi loc la programare si in primul rand care sunt costurile unei IA acolo si nu in ultimul rand ei ce analize cer. Multumesc frumos.
Diana
llary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris CIPCIRIP am facut 2 la Medsana unde era un pret....18 mil. doar procedura la vremea aceea,cu tratament si echo ajungeam la 25 mil.Dar in naivitatea mea am crezut ca platind atat se vor ocupa de tine mai bine.Am mai facut la Giulesti unde nu apucam sa imi ridic bine nadragei ca alcineva intra peste mine,ce sa mai stai intinsa macar 5 minute....Alte 2 in Londra unde am si reusit cand sa oprit sarcina,nu se compara cum se procedeaza aici.Nu stiu daca la noi se va ajunge la nivelul acela vreodata,cel putin nu cred ca mai apucam noi. Fiv-ul l-am reusit la Giulesti din prima dar recumosc ca eu nu am avut niciodata probleme de infertilitate,sotul avea.Sincer iti spun ca eu mai ramasesem gravida natural cu fostul sot dar atunci nu am vrut sa pastrez sarcina,nu era o relatie sanatoasa.Dupa aceea am intalnit actualul sot si ironia sorti nu reuseam sa avem copi.Deci cand afirm ca IA la noi este apa de ploaie ma bazez pe ce am patit eu.Acum repet este parerea mea personala va rog sa nu va suparati pe mine. Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaCum cresc eu Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08 |
Buna, si situatia mea e cam aceeasi in sensul in care am ramas insarcinata acum 4 ani, cu sotul meu ,dar eram ff ocupata si tot timpul plecata, am hotarat sa intrerupem sarcina. ...Acum regret.... nici nu va imaginati.acum, dorim sa raman insarcunata , numai ca sotul are oligozoospermie si teratozoospermie, la 1 spermograma.
Tu acum ai facut HSG?Unde ai facut FIV?El a luat ceva medicamente,dr. meu zice ca nu are sens sa ia ,nici macar homeopate.ce-mi recomanzi?Care a fost situatia sotului tau?mersi
llary spune:
| citat din mesajul lui diana23ct Cipcirip poti sa imi dai si mie mai multe informatii legate de clinica Polisano Sibiu? As vrea sa stiu cum se procedeaza, banuiesc ca se face pe baza de programare. As vrea sa stiu cat de repede prinzi loc la programare si in primul rand care sunt costurile unei IA acolo si nu in ultimul rand ei ce analize cer. Multumesc frumos. Diana |
Buna,
sunt o clienta noua a acestei clinici , a dr. Ispasoiu. Telf de la cenru de fertilizare unde trebuie sa suni sa faci programare pt 1 consultatie e 0269-224482Unde zic eu ar trebui sa te programezi la Chicea sau la ispasoiu.Chicea are experienta mai multa ,Ispasiiu e mai tanar, promite si are rezultate teoretice deosebite.Spui sa te programeze la 1 din ei. Pt Chicea astepti 1 luna pana te programeaza, daca vrei mai repede Ispasoiu e zilnic, dra tre sa-ti faci o programare.Eu la Chice nu am fost,doar Ispasoiu are rabdare si iti explica pana pricepi.cei doi colaboreaza.Mi-a zis ca ma suna si m-a si sunat.Faptul ca si-a rupt din timpul sau sa-mi explice analiza inseamna mult pt mine.eu nu am o experienta cu clinicile ,dar aici pare k.sper sa te fi ajutat cu ceva.Sunt fete pe forum care pot sa-ti dea multe detalii si pertinente.Succes
llary spune:
| citat din mesajul lui cipcirip Ilary inseminarea artificiala (IA) cu sperma de la sotz este 1050 ron (nu 105 ron cum a scris Bytzi ). Dar avand doar 5 mil de gigei shi f multzi imobili nu vei putea face ac inseminare, tb sa imbunatatzitzi sperma ca sa o putetzzi face. Va incadrati la FIV+ICSI . Inseminarea cu sperma de la donator(IAD) e 1920 ron. Simonete ai vb cu dr? Ce zis de anal inhibina B? Eu cred ca e bine sa o faci pt ca itzi arata rezerva ovariana, macar asa shtii dc tb sa te orientezi catre FIV sau mai ashteptzi. Cirip viitoare mami de Ciripel |
Buna, exact ce mi-ai spus tu mi-a zis dr. Ispasoiu am fost la el samb.Ce bine te pricepi!ce zici daca-i dau ZN<SN,ginseng,napraznic, branca ursului,vit E,poate sa-i daubneze spermei? are oligozoospermie si teratozoospermie.ce-mi recomanzi?Si mai ales daca fac FIV la cine?
bytzi spune:
simonete,daca e ok dupa tratament in feb voi merge la Sibiu
iuca,cip cate un
special
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

gabri-ela spune:
Fetelor stiti cumva daca mai trebuie sa repet analiza la Citomegalovirus daca acum un an jumate mi-a iesit Igg pozitiv si Igm negativ?
Cica daca Igg este pozitiv inseamna ca am avut acest virus dar in prezent nu-l mai am
Este posibil sa-l am iar prezent? sau daca l-am avut nu mai am cum sa-l fac
Incep sa-mi refac si eu toate analizele, sa le actualizez si daca mai am ceva de reparat, sa incep sa repar
bytzi cand refaci analiza la ureaplasma?
Ce antibiotic ai primit pt tratament?
Pupici pt toate fetele

inna30 spune:
cip-cirip

bytzi, simionete , cip, dodo, va doresc mult mult succes la urmataorea inseminare sa de-a d-zeu sa fie cu noroc, am trecut sa va salut , sunt alaturi de voi si va citesc mereu.va tin pumnii fetelor si capul sus, treb. sa vina si ziua mult asteptata, totul este sa nu ne pierdem speranta si sa credem in reusita noastra, este foarte greu sa te ridici dupa un esec dar trebuie sa merge-ti mai departe. 

monty ce mai faci? esti bine?

iuca
Va pupic pe toate si imi cer scuze daca am uitat pe cineva.
gabri-ela nu mai este nevoie sa repeti cmv-ul, daca igg este pozitiv nu mai faci boala, doar daca vrei sa repeti asa pt linistea ta, dar in general nu mai sunt probleme, igg-ul arata ca ai avut boala si acum ai anticorpi necesari si este ok. pup
bytzi spune:
gabriela,mie mi-a dat dr Ispasoiu trat cu Zanocin,14 zile
la jum lui feb ar trebui sa refac analiza
despre CMV nu stiu ce sa zic,eu nu le-am facut niciodata,desi ma uitam pe baremul de analize pt FIV care l-am primit de la Gynera si acolo scrie ca trebuie doar CMV Ig G .... mi-as dori sa fac si eu toate investigatiile serologice ,dar.....
si acum spune-ne te pregatesti pt o inseminare?cand ,unde?
inna mai treci pe la noi cu incurajari de astea ca chiar avem nevoie
,cate saptamani ai?va doresc sa fiti bine amandoi
monty,mai intra si tu pe la noi si zi-ne ce planuri ai...
Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul. (Thornton Wilder)
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

diana23ct spune:
buna fetelor. am postat acum cateva zile un mesaj in care rugam pe cele care au fost la clinica din sibiu sa imi dea si mie mai multe informatii cu privire la programare, costurile IAD-urilor acolo si nu in ultimul rand cu privire la analizele cerute acolo.
Va pup si va rog mult daca puteti sa imi raspundeti si mie.
Diana
cosicel spune:
Diana - pretul pt IAD e de aprox 2000RON, iar analizele sunt cele 'uzuale': HSG (sau histeroscopie), hormonale si imunologice. Vezi ca sunt trecute pe prima pagina de la topicul 'inseminare' dar oricum, cel mai eficace e sa suni la Polisano si sa intrebi, sau sa trimiti un mail medicului.

de
Bianca Maria 4.03.2008
18.11.08 Al doilea