Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 22
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM |
incearca si triderm. Recomandat de pediatra....ffff bun.
La multi ani!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
[/quote]
AlexaM, multumesc mult! o sa incerc. de 2 zile o dau doar cu crema de galbenele si e mai rau ... este tare uscata pielea si pe alocuri arata ca un sorici ... brrr. dc pana luni nimic nu se vede in bine pe pielea ei, o duc la dr. :-(
Preety, multzam de linkul pt. lege
Va pup! sa aveti un an extraodinar de bun
Mihaela
jurnalulsofiei.wordpress.com
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
andy.p spune:
| citat din mesajul lui dobreclaudia Ma puteti ajuta si pe mine? viitoare mamica fara experienta? 1. Ce poti manca dupa cezariana si cand? ca sa-i dau indicatii mamei din timp... 2. pentru a scapa de durerile de dupa cezariana ati luat ceva singure? si ce? 3. trebuie burtiera imediat dupa operatie? sau mai tarziu? va multumesc si astept un raspuns 36 ![]() clau |
1.Eu am maincat iaurturi si supa si am baut apa..mancaruri usoare.
2.Ti se dau calmante dupa cezriana,dar cand chiar ma durea tare luam algocalmin patile 1 la nevoie...mai mult de 1 pe zi n-am luat si nu in fiecare zi.
3.Despre asta nu stiu ce sa-ti spun..eu n-am folosit.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
musette
numa stranuta,de tusit asa o dat dimineata.
iriss sper sa fiti bine,ff interesant articolul![]()
anis drum bun
nocom
iepurila,mimihoo,andreutac
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
fce spune:
cuscra
imi pare rau pt andu dar eu zic sa/l mai lasi un pic poate nu e nimik sa nu/l tratezi degeaba. noi suntem bine am fost de rev la nasi dar n/avem nicio poza din cauza ca tori a fost mofturoaso-plangacioasa si n/am avut dispozitia necesara![]()
Mimihoo la noi bubitele nu s/au mai inrosit, dar se vad de aproape si se simt la mana. poti sa pui o poza te rog ca sa fac comparatie cu ale lui tori? eu am deja trixera, oilatum si apa termala dar astept vizita la dermatolog de luni ca sa fiu sigura ca tb sa le folosesc.
dobreclaudia ai grija la supa sa nu pui la fiert ceapa si cartofi pt ca baloneaza, branza de vaci si iaurtul tb sa fie degresate. eu am avut la mine algocalmin pastile dar oricum ti se fac calmante. burtiera ti/o pune de a doua zi, mie in prima zi mi/a pus o chestie din panza de la spital.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi!!! 
Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze
babytza spune:
Aveti putina rabdare sa fac capitol nou 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
_irina_ spune:
Buna dimineata si de la noi!
Nu stiu ce am mancat ca ieri piti a fost o paraitoare plangacioasa. Adevarul e ca nici eu nu m-am simtit bine, m-a durut burtica dar am pus-o initial pe seama rusilor.
Dupa atata plans si chin a adormit saracuta pe la 1 si s-a trezit un pic sa pape, apoi a adormit din nou pana la 11.
Acum incerc sa o scot un pic la plimbare, poate-poate ne inveselim putin. Of, nu credeam ca ne reintoarcem la durerea de burtica, dupa ce am scapat de colici.
300 cum e cu testul ala? Ne mai tii in tensiune?
La noi a inceput sa ninga, e tare frumos dar se pare ca piti inca nu e prea interesata de fulgi. Cred ca daca era la televizor era si mai interesant.
fericita de
Andreea-Maria
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Mimihoo Luminita, sa-ti traiasca Craciuneii! sunt tare scumpi! si tu ai fost o gravidutza frumusica Mihaela jurnalulsofiei.wordpress.com http://picasaweb.google.com/mimihoo www.flickr.com/photos/mipepitoida |
Multumesc mult!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui andy.p Dragele mele am intrat sa va urez: LA MULTI ANI!!! SANATATE SI MULTE BUCURII ALATURI DE PUIUTZI SI DE CEI DRAGIIN NOUL AN 2009!!!! Musette ![]() si ma bucur ca sunteti mai bine.Luminita ai doi copii minunati ,iar tu esti o curajoasa imi dai mie cel putin ,putere sa trec mai usor peste toate. ![]() tzitzi ici speciali tie si lu Davidutz,sa ne vedem cu bine la anu'..n-am uitat ca ai zis ca s-ar putea sa ajungi prin zonaCuscra mii de ici lu Robertino din partea Alexiei,iar voua An Nou Fericit!!!laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
Chiar ma bucur mult sa aud asta!! Sar'na.

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
Codruta27 spune:
La Multi si Fericiti Ani, pitici, mamici si tatici! Sa fim sanatosi, fericiti, bucurosi, voiosi!
Noi am petrecut cel mai frumos revelion in....bezna totala, de la 8 seara la 11 dimineata, nu am avut curent! Inedit, nu? Chiar nu vom uita niciodata. Ne-am dat la grinda ieri, pun si poze imediat!
Claudinna, e super frumos si haios Razvanel! Vladut e monitorizat de dr. Patrutoiu!
Revin ca s-a trezit piticul!
Cea mai fericita
din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea