Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 9

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Bre, da' pe mine nu ma ia nimeni in considerare ca va zic ce si cum si-s pe plaiurile mioritice!! Tre sa va fac o schema detaliata ca sa ma puneti si pe mine la numaratoarea fetelor care au raspuns la intrebare? Eeeeeh, ca ne suparam acum!!! Marius, distractie placuta la munte si un an nou incarcat de sanatate si de clipe minunate alaturi de persoanele dragi tie!! ![]() I never fake ... sarcasm |
ce-i Tantzo,te revoltasi?

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

LoraG76 spune:
Stai, mey, ca te luai in seama si pe tine...tu esti exceptia care intareste regula!
Marius, punct ochit! Sa-ti traiasca fetele! Distractie la maxim! Si nu daramati cabana! E din lemn? Scartaie?
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

misha71 spune:
citat din mesajul lui misha71 tipul nr. 6 ![]() |
Tantzico, nu fi suparata ca nici pe mine nu ma bagara in seama

Marius drum bun, un an muuuuult ma bun si sa te intorci cu forte proaspete (la inchis subiecte, vorba lu' Tzuni

gabriella1 spune:
Sexul e ca zapada: nu stii nicioadata cati centimetri o sa ai si nici cat o sa tina.(nu io,Murphy)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

maru spune:
dupa ce am ras cu lacrimi, a inceput sa ma ia cu calduri, sa ma inrosesc si ...lovitura de gratie, postarea de neuitat a lui Marius!
fetelor, aveti olecutza de mila, ca sunt la servici si e cam greu de explicat de ce ai reactii ciudata la calculator!
Un An Nou cu sanatate!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/

gabriella1 spune:
LA MULTI ANI ! SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, IMPLINIRI SI LINISTE !
ps- si orgasme cu racnete
Gabriela

MadameBovary spune:
Tzuni, cu ce vrei maica sa ma santajezi? Ca sunt si eu mica, tanara si in putere, ce ai cu sufletelul meu?
Gabrielo, pai ma revolt, mai fata, cand eu vin icisha si spun ce-am pe suflet si prin alte locuri si nu ma trece nimeni in grafic! pai eu va credeam comunitate serioasa!!
I never fake ... sarcasm

Tzuni spune:
Daca la miezu' noptii urlu in P-ta Universitatii se pune c-am trait marele "O"?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

LoraG76 spune:
Va pup pe toate! In loc sa pun masa, sa pregatesc fripturile..iaca ce fac...pe DC..din cauza voastra...
La multi ani!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

MadameBovary spune:
citat din mesajul lui Tzuni Daca la miezu' noptii urlu in P-ta Universitatii se pune c-am trait marele "O"? ![]() |
Nu numai ca l-ai trait, dar l-ai trait si la kilometru 0...deci, de 2 ori victorie!!!

I never fake ... sarcasm