Curiozitate perversa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Mah, da' v-am zis: is dusa la biserica . Oooooo, Doamne!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Ahhhhh..... deci asa? Esti sigura ca esti dusa [doar]la biserica? De parca as sti eu mai bine. Nah, pai vezi tu uneori e bine sa mergi si la biserica dar si la .... in alte parti nu de alta dar omul isi descopera veleitatile in momente dintre cele mai neasteptate.
Asa incat....

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

Si mai exact Oooooo, Doamne! ce faci pe sub sutana popii?

Am inteles: tipul nr. 4. Religioasa: Oh Doamne, oh Doamne!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

Si mai exact Oooooo, Doamne! ce faci pe sub sutana popii?

Am inteles: tipul nr. 4. Religioasa: Oh Doamne, oh Doamne!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

ti roade curiozitatea ,ha?
da' de tine nu zici nimicuta?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Eu fac galagie, trag de par, musc, zgarii, depinde de... context.
Cateodata mai radem, ne plac si jocurile, cateodata si dirty talk... oricum, nu ne plictisim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu observ ca romancele plecate au mai mult curaj sa spuna ce si cum fata de cele de aici...
Mai fetelor, chiar nu aveti curaj? La mine-i o combinatie intre profesoara de engleza si alte....puncte.

La multi ani!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aceste puncte fiind intre 1 si 8 respectiv intre 10 si 20, nu? Am ghicit, am ghicit?

Una peste alta este ultimul mesaj de-al meu din acest an aici, nu de alta dar trebuie sa fug in munti (nu sa ma ascund) ca ma asteapta 3 fete (sic!) minunate cu mare nerabdare sa ne petrecem Revelionul in acest an pe partia de la Vartop,Arieseni,, www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> cum a fi aici, de exemplu

Astfel incat va doresc tuturor un sincer:
La multi ani!

si relatii explozive cat va tine pielea , ma rog posibilitatile acum nu deranjati vecinii ca e Revelion si se aude mai greu.

Hai va

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Bre, da' pe mine nu ma ia nimeni in considerare ca va zic ce si cum si-s pe plaiurile mioritice!! Tre sa va fac o schema detaliata ca sa ma puneti si pe mine la numaratoarea fetelor care au raspuns la intrebare? Eeeeeh, ca ne suparam acum!!!

Marius, distractie placuta la munte si un an nou incarcat de sanatate si de clipe minunate alaturi de persoanele dragi tie!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Asa va sa zica.... din "O" in varfu' muntelui!

Daca in noaprea asta auziti yodlere si chiuituri din zona aia a tarii, sa stiti ca e Marius
Vacanta faina si.... sa ne aduci ciunga!

PS. Cine inchide subiectele pe-aici cat lipsesti tu?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Bre, da' pe mine nu ma ia nimeni in considerare ca va zic ce si cum si-s pe plaiurile mioritice!! Tre sa va fac o schema detaliata ca sa ma puneti si pe mine la numaratoarea fetelor care au raspuns la intrebare? Eeeeeh, ca ne suparam acum!!!

Marius, distractie placuta la munte si un an nou incarcat de sanatate si de clipe minunate alaturi de persoanele dragi tie!!

I never fake ... sarcasm

Stai linistita, ca te-am trecut in grafice! Stiu cum sa te strig pe strada de-acum!

PS. ma gandesc acum si la un mic santaj

_

Mergi la inceput