Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 6

gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorenza
Pai,eu sunt convinsa ca el e ![]() ![]() ![]() |
Tzuni e lady

Asa ca

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

LoraG76 spune:
Hai ca devine interesant subiectul...
Mey, da' in afara de cateva fete nimeni vad ca nu indrazneste...toata lumea cere sa zica celalalt.
Iaca cer si eu: sa spuna Marius! Sunt solidara cu cerinta fetelor, n-am ce face... Deci, Marius, nu ai scapare.
Eu momentan zic doar ca nu tac...nu ma poti da pe silence decat daca-mi pui perna pe fatza, cum zicea cineva mai inainte. Si-atunci tip ca n-am aer...
Laura25 si Marius, ia dati voi exemplu, ca buni moderatori ce sunteti si spuneti adevarul!
Gabriela, nici tu n-ai scapare! Te ascultam! Sau nu ai curaj cumva???
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Hai ca devine interesant subiectul... Mey, da' in afara de cateva fete nimeni vad ca nu indrazneste...toata lumea cere sa zica celalalt. ![]() ![]() ![]() Iaca cer si eu: sa spuna Marius! Sunt solidara cu cerinta fetelor, n-am ce face... Deci, Marius, nu ai scapare. Eu momentan zic doar ca nu tac...nu ma poti da pe silence decat daca-mi pui perna pe fatza, cum zicea cineva mai inainte. ![]() ![]() Laura25 si Marius, ia dati voi exemplu, ca buni moderatori ce sunteti si spuneti adevarul! Gabriela, nici tu n-ai scapare! Te ascultam! Sau nu ai curaj cumva??? Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |

Marius,zici azi? Hai dom'ne ca nu pot face maioneza daca nu stiu!Mi se taie

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Tzuni spune:
Io v-as fi zis acum ce si cum, da' vad ca voi il asteptati pe Marius! Ooooookkkkk..... Il asteptez si io!
PS. cand am deschis subiectul ma asteptam sa fiu injurata, sa se inchida povestea etc... Da' daca a trecut Marius pe-aici si n-a fost inchis subiectu', inseamna ca am scapat!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

MadameBovary spune:
citat din mesajul lui gabriella1 pe jenaral l-ai omis,Tantzo! ![]() |
pai "hastalalt" e jeneralul, bre! nu te prinzi de niciun fel!!

fatuca asta nu da nimic din casa, va zic eu!! ne trage de limba pe toti si apoi isi face o schema si un desfasurator cu toti membrii DC si cu preferintele noastre sexuale.. e o ciudatica mica!!

I never fake ... sarcasm

gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
pai "hastalalt" e jeneralul, bre! nu te prinzi de niciun fel!! ![]() I never fake ... sarcasm |
Tantzo,tu ai de gand sa "ocupi "toata armata romana?
Marius, da' spune dom'ne ca mi-e teama sa ma apuc de maioneza pana nu aflu!

Gabriela

MadameBovary spune:
Gabrielito, ma rezum la unu' , ca la mai multi nu stiu nici macar cum fac fatza, d-apoi altceva! mai bine baga tu o descrie orgasmica, nu mai trage de altii sa se despoaie in fata ta ca sa poti apoi sa-ti scoti furtunul de la masina de spalat si sa aplici corectii...
I never fake ... sarcasm

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui MadameBovary Gabrielito, ma rezum la unu' , ca la mai multi nu stiu nici macar cum fac fatza, d-apoi altceva! ![]() ![]() I never fake ... sarcasm |
Doamnele dupa domni,in cazul de fata !

Gabriela

Tzuni spune:
citat din mesajul lui MadameBovary ne trage de limba pe toti si apoi isi face o schema si un desfasurator cu toti membrii DC si cu preferintele noastre sexuale.. e o ciudatica mica!! ![]() |
Da da... si-o sa strig pe strada dupa voi!

In rest... si io-s dusa la...biserica!

_
Tzuni

marius spune:
Mey de ce eram eu sigur ca ma asteptati la colt?
Pai bineee.... hai sa va spun parerea mea de "mascul" de 41 de ani o fi mut o fi putin nu stiu dar...
Deci:
Din punctul meu de vedere treaba sta cam asa.
Personal atunci cand fac dragoste cu o femeie imi place sa o simt ca-i place. Cum imi dau seama? Pai nu stiu. O simt ca vibreaza, sau se intinde, sau se strange, geme usor sau mai tare. Rareori tace malc cum s-ar spune. Daca dupa 15 minute nu e Ok mai bine o las balta inseamna ca nu merge treaba. Poate nu e in forma, poate nu ne potrivim, poate are o pasa proasta deci STOP. Sincer din start nu pot sa fac dragoste cu o femeie daca nu ma atrage. Dar asta sunt eu. Nu stiu cum sunt altii.
Acum ce sa va spun asa cum probabil sunt barbati si barbati tot asa sunt femei si femei. Unele sunt mai voluptoase, altele sunt mai timide, unele sunt mai indraznete, altele sunt mai retrase. Un lucru este cert pentru mine. Doar femeia va decide daca va face sau nu va face ceva, si daca da cat anume. Barbatul doar va incerca(daca va incerca)insa decizia este data doar de femeie.
Sa revenim.
De-alungul timpului pot sa spun ca perioada mai "fierbinte" a fost pentru mine intre 18-25 de ani. Perioada cea mai confortabila insa este doar de vreo 7 ani incoace sa zic? Ce numesc fierbinte? Pai relatiile avute in "tinerete" au fost marcate de sex. Sexul animalic cum se spune. Adica fara prea multe "analize" de subiect. A fost interesant. Sexul animalic este mai degraba o descarcare decat o traire. Spre deosebire sexul confortabil este mult mai cerebral. Acum asta nu inseamna desigur ca stua sa analizez insa e o chestiune de rabdare. Simti femeia, o savurezi pe indelete, se caracterizeaza prin rabdare, prin pasiune. Cauti sa ii furnizezi placere cat mai profunda. Chiar si placerea este diferita. De exemplu poti sa incepi usor, delicat, poti sa o mangai, sa povestesti, poti face un masaj discret, progresiv. Conteaza extrem de mult ambientul, mirosurile. De exemplu mie imi place mult sa fac dragoste dupa ce fac dus, daca asternuturile sunt proaspat schimbate si miros "a curat", daca am timp sinu ma preseaza nimic. A face dragoste este o chestiune si de construire. Iti construiesti momentul. Este extrem de important pentru mine daca partenera mea "urca" in relatia dintre noi. Trebuie sa aiba un grad de confort din ce in ce mai mare. Sa fie degajata. Sa isi doreasca progresiv ca sa te aiba. Trebuie sa stii sa provoci. Treptat. Hai sa va dau un exemplu. Asa cum o femeie este mult mai interesanta semidezbracata decat goala pusca, tot asa o relatie trebuie sa fie semiangajata la inceput. Cineva spunea mai sus ca este de genul "daca te opresti acum te omor" Este extrem de mut adevar dincolo de cuvinte. Daca ai ajuns la acest moment culminant este OK. Desigur a-i furniza unei femei un astfel de moment culminant este foooarte bine. Ehhh uneori o mai si ratezi
se poate intampla nu e un capat de lume, dar sa nu se intample prea des
.
Nu imi plac femeile care mint. Nici macar cu "gemetele prefacute". Este falsa ideea ca nu mi-as da seama. Stiti care e treaba? O femeie care se simte bine arata intrun fel inconfundabil. Cel putin pentru mine. Nu gemetele spun totul. Linia corpului, respiratia, bataile inimii, muschii, ochii.... ahh da un element important ochii adica privirea. Ochii mint greu pentru mine. Cum se zice "te citesc".
Pe de alta parte trebuie sa spun ca sunt femei care nu se manifesta zgomotos. Nu este absolut nimic anormal. Insa asta nu inseamna ca nu sunt satisfacute. Pot sa aiba orgasm, pot chiar sa nu aiba orgasm. Inca un subiect delicat - orgasmul. Am avut experienta ca o femeie sa fie fericita desi nu avusese propriu zis un orgasm. Dar se descarcase psihic avea acea stare de confort pe care o cauta. Desigur aici se pot discuta multe. Daca vreti sa va dau un exemplu aproximativ la ceea ce am vrut sa exprim este suficient sa va gandti la urmatorul exemplu absolut obisnuit. Inchipuiti-va ca toata noaptea dintr-un motiv sau altul ati dormit chiricite (cu picioarele stranse) iar dimineata pur si simplu brusc ati putut sa va intindeti picioarele, spatele soldurile si o faceti asa cat se poate de tare. Senzatia de intindere dupa o noapte de chircire este de fericire, de satisfactie profunda, ahhhhh ce bine mam intins, si muschii si oasele si.... ahhh ce bine este in acele secunde. Sunt convins ca va puteti inchipui. Asa si cu sexul fara orgasm. Se poate sa ai o relatie in care sa te descarci dar pur si simplu nu ai acel orgasm atat de bine cunoscut. La o alta relatie se poate sa il ai. Un orgasm nu este neaparat o consecinta sau un rezultat. Poate da poate nu. Depinde desigur si de fiecare in parte. Am cunoscut persoane extrem de usor excitabile iar altele greu excitabile. Sigur ca si barbat imi doresc sa am o relatie cu o persoana cat mai usor excitabila este firesc. Exista un risc major insa. In timp poate deveni obositoare, consumatoare de energie. De aici incolo discutam de echilibru relational. Oricat de apetisant ar parea sa fie o relatie cu femeie care este hipersexuala daca barbatul nu este la fel sau aproape la fel relatia va esua. Si reciproca este valabila.
Trebuie sa mentionez ca din punctul meu de vedere orice relatie sexuala este extrem de mare consumatoare de energie. De aceea trebuie facuta "cu cap" adica excesul duce la epuizare fizica, mentala, energetica. Partea opozanta - abstinenta - este dupa mine la fel de nociva. Pentru ca nu este descarcat psihicul, fizicul.
In rest ce sa va mai spun? Poate daca intrebati si in masura in care experienta mea poate sa va furnizeze vreun raspuns.
In final trebuie sa recunosc ca unele raspunsuri m-au amuzat (sunteti mortale) iar video clipurile sunt "extra" am ras pe saturate.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa