Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 5
misha71 spune:
Pai "jeneralu'" e "hastalalt"
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Pai "jeneralu'" e "hastalalt" ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
aaaaaaaaaaa, iaca daca io am doar un capitan la casa?

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Tzuni,scuze,
de la perversitate am ajuns la ghenerali !
Da' tot nu zic din casa, ca-s mai timida !![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
alexacopil spune:
am o intrebare..scuze ca e off topic da e foarte important...daca strabunica mea este sora cu bunica unui baiat, eu ce fel de ruda sunt cu acel baiat?multumesc frumos
ladyJ spune:
| citat din mesajul lui alexacopil am o intrebare..scuze ca e off topic da e foarte important...daca strabunica mea este sora cu bunica unui baiat, eu ce fel de ruda sunt cu acel baiat?multumesc frumos |
de gradu´2.
marius spune:
| citat din mesajul lui alexacopil am o intrebare..scuze ca e off topic da e foarte important...daca strabunica mea este sora cu bunica unui baiat, eu ce fel de ruda sunt cu acel baiat?multumesc frumos |
verisori de rangul III
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
verisori de rangul III Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |

si io care credeam ca zici de orgasm !Gabriela
Laura25 spune:
Mariusica, aparusi in mijlocul subiectului incediar si nu zici nimic de ce intreba fetele? Hai, daca te bagasi, zi ceva si la subiect (obiect ... !
)
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Lorenza spune:
| citat din mesajul lui Laura25 Mariusica, aparusi in mijlocul subiectului incediar si nu zici nimic de ce intreba fetele? Hai, daca te bagasi, zi ceva si la subiect (obiect ... ! )Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene, Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Pai,eu sunt convinsa ca el e
sa vada ce spune Tzuni,
MirelaV