Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 17

kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Gabrielo, plecasi dupa sarmale? ![]() ![]() Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Putina diversificare nu strica nimanui

Iulia, mami de

MirelaV spune:
stati mai.. k n-a zis nimeni ca-s straine.. cred ca ii sunt cunoscute bine
MirelaV
pupicei pe burticei

misha71 spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Mey, da' organu' chemat daca-i de alt sex decat al' de-l ai in dotare??? Ca se poate... ![]() Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
O cheama pe kokiy care www.freshpictures.net/freshpic35.html" target="_blank">ii baga o karata

Mai Gabitzo, ia www.freshpictures.net/freshpic5.html" target="_blank">raspunde tu destrabalatelor astora

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

kay spune:
imi flutur batista de la etaju 15 ca mi-a plecat omu acasa deci no more batut in tevi pt moi...
misha, cada nu e ca la noi... e joasa si lata, apa pica de sus, ca in Psycho... deci nu e fun la baie... lasa ca iti povestesc eu pozitii ...
revin, ca tre sa adun lucrurile de la laundry, copilu doarme, trebuie sa o iau cu mine ca sar astia ca arsi daca las copilu singur in camera
revin, fac un top cu cele mai tari si va zic. deja rad putin
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

gabriella1 spune:
bey,sunteti niste perverse!va ganditi numa' la pozitii,limbi si omu' vorbeste cu voi taaaaaaaaare serios !
pai nu v-am "egzplicat"? la mine e cu rupt camasa, rupt epoletii,mancat eghiletii, batut cu bastonu', racnete, urlete aruncat pe geam, flotari,flic- flac...io n-am tzeava sa-mi bata vecinii (am centrala)da' se poate rezolva. fac afis cu "loc de batut cu ciocanu' " Si dupa toata nebunia si fericirea,bag doo eujenii ca mi-i secat "stomagu' "
na,ca "m-am spovedit" !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

cait spune:
citat din mesajul lui gabriella1 na,ca "m-am spovedit" ! ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Daca tot facusi spovedania toate pacatele iti sunt iertate..poti continua

Cait
Home is where heart is...

MadameBovary spune:
citat din mesajul lui kay imi flutur batista de la etaju 15 ca mi-a plecat omu acasa ![]() |
Macar cat a stat sa fi trezit tot hotelu', sa stie lumea ca au venit romanii

Gabitzo, d-apoi flotarile le face peste tine sau cum? Ca nu inteleg pozitia, fa-mi si mie o schema detaliata sa prishep!!
I never fake ... sarcasm

gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
Macar cat a stat sa fi trezit tot hotelu', sa stie lumea ca au venit romanii ![]() Gabitzo, d-apoi flotarile le face peste tine sau cum? Ca nu inteleg pozitia, fa-mi si mie o schema detaliata sa prishep!! I never fake ... sarcasm |
Bey,asta-i secret de familie!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

violeta69 spune:
citat din mesajul lui gabriella1 bey,sunteti niste perverse!va ganditi numa' la pozitii,limbi si omu' vorbeste cu voi taaaaaaaaare serios ! ![]() pai nu v-am "egzplicat"? la mine e cu rupt camasa, rupt epoletii,mancat eghiletii, batut cu bastonu', racnete, urlete aruncat pe geam, flotari,flic- flac...io n-am tzeava sa-mi bata vecinii (am centrala)da' se poate rezolva. fac afis cu "loc de batut cu ciocanu' " Si dupa toata nebunia si fericirea,bag doo eujenii ca mi-i secat "stomagu' " ![]() na,ca "m-am spovedit" ! ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
auzi ? de ce nu spui tu ca ai luat metoda din alta parte...sau,ma rog,ai imbunatatit-o

zi aci de balcon si de jaluzele

edit:sau mai bine nu zi...ca vine Marius si ne pune epoleti!

Vio,mamica lui Mihnea

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violeta69
auzi ? de ce nu spui tu ca ai luat metoda din alta parte...sau,ma rog,ai imbunatatit-o ![]() ![]() ![]() zi aci de balcon si de jaluzele ![]() edit:sau mai bine nu zi...ca vine Marius si ne pune epoleti! ![]() Vio,mamica lui Mihnea ![]() *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
bey, balconu' ,cafeaua si iubi sunt a lu' Clara ! io am doar jaluzelele.Si nu le trag !

Gabriela