Curiozitate perversa

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Gabrielo, plecasi dupa sarmale? Mey, da' organu' chemat daca-i de alt sex decat al' de-l ai in dotare??? Ca se poate...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Putina diversificare nu strica nimanui ... daca tot ii place ei sa-nvete pe altii limbi straine,poate-i dau si ei lectii altele

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

stati mai.. k n-a zis nimeni ca-s straine.. cred ca ii sunt cunoscute bine

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
Mey, da' organu' chemat daca-i de alt sex decat al' de-l ai in dotare??? Ca se poate...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

O cheama pe kokiy care www.freshpictures.net/freshpic35.html" target="_blank">ii baga o karata

Mai Gabitzo, ia www.freshpictures.net/freshpic5.html" target="_blank">raspunde tu destrabalatelor astora

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

imi flutur batista de la etaju 15 ca mi-a plecat omu acasa deci no more batut in tevi pt moi...

misha, cada nu e ca la noi... e joasa si lata, apa pica de sus, ca in Psycho... deci nu e fun la baie... lasa ca iti povestesc eu pozitii ...

revin, ca tre sa adun lucrurile de la laundry, copilu doarme, trebuie sa o iau cu mine ca sar astia ca arsi daca las copilu singur in camera

revin, fac un top cu cele mai tari si va zic. deja rad putin

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

bey,sunteti niste perverse!va ganditi numa' la pozitii,limbi si omu' vorbeste cu voi taaaaaaaaare serios !
pai nu v-am "egzplicat"? la mine e cu rupt camasa, rupt epoletii,mancat eghiletii, batut cu bastonu', racnete, urlete aruncat pe geam, flotari,flic- flac...io n-am tzeava sa-mi bata vecinii (am centrala)da' se poate rezolva. fac afis cu "loc de batut cu ciocanu' " Si dupa toata nebunia si fericirea,bag doo eujenii ca mi-i secat "stomagu' "
na,ca "m-am spovedit" !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

na,ca "m-am spovedit" !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Daca tot facusi spovedania toate pacatele iti sunt iertate..poti continua
Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

imi flutur batista de la etaju 15 ca mi-a plecat omu acasa deci no more batut in tevi pt moi...

Macar cat a stat sa fi trezit tot hotelu', sa stie lumea ca au venit romanii
Gabitzo, d-apoi flotarile le face peste tine sau cum? Ca nu inteleg pozitia, fa-mi si mie o schema detaliata sa prishep!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Citat:
citat din mesajul lui kay

Macar cat a stat sa fi trezit tot hotelu', sa stie lumea ca au venit romanii
Gabitzo, d-apoi flotarile le face peste tine sau cum? Ca nu inteleg pozitia, fa-mi si mie o schema detaliata sa prishep!!

I never fake ... sarcasm

Bey,asta-i secret de familie! da' vad ca pe aia cu flic-flac esti in tema !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:

bey,sunteti niste perverse!va ganditi numa' la pozitii,limbi si omu' vorbeste cu voi taaaaaaaaare serios !
pai nu v-am "egzplicat"? la mine e cu rupt camasa, rupt epoletii,mancat eghiletii, batut cu bastonu', racnete, urlete aruncat pe geam, flotari,flic- flac...io n-am tzeava sa-mi bata vecinii (am centrala)da' se poate rezolva. fac afis cu "loc de batut cu ciocanu' " Si dupa toata nebunia si fericirea,bag doo eujenii ca mi-i secat "stomagu' "
na,ca "m-am spovedit" !

Gabriela

auzi ? de ce nu spui tu ca ai luat metoda din alta parte...sau,ma rog,ai imbunatatit-o
zi aci de balcon si de jaluzele

edit:sau mai bine nu zi...ca vine Marius si ne pune epoleti!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

Citat:

na,ca "m-am spovedit" !

Gabriela

auzi ? de ce nu spui tu ca ai luat metoda din alta parte...sau,ma rog,ai imbunatatit-o
zi aci de balcon si de jaluzele

edit:sau mai bine nu zi...ca vine Marius si ne pune epoleti!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

bey, balconu' ,cafeaua si iubi sunt a lu' Clara ! io am doar jaluzelele.Si nu le trag !

Gabriela

Mergi la inceput