Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 17
kokiy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Gabrielo, plecasi dupa sarmale? Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Putina diversificare nu strica nimanui

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
MirelaV spune:
stati mai.. k n-a zis nimeni ca-s straine..
cred ca ii sunt cunoscute bine ![]()
MirelaV 
pupicei pe burticei
misha71 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Mey, da' organu' chemat daca-i de alt sex decat al' de-l ai in dotare??? Ca se poate... Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
O cheama pe kokiy care www.freshpictures.net/freshpic35.html" target="_blank">ii baga o karata
Mai Gabitzo, ia www.freshpictures.net/freshpic5.html" target="_blank">raspunde tu destrabalatelor astora
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
imi flutur batista de la etaju 15 ca mi-a plecat omu acasa
deci no more batut in tevi pt moi...
misha, cada nu e ca la noi... e joasa si lata, apa pica de sus, ca in Psycho... deci nu e fun la baie... lasa ca iti povestesc eu pozitii
...
revin, ca tre sa adun lucrurile de la laundry, copilu doarme, trebuie sa o iau cu mine ca sar astia ca arsi daca las copilu singur in camera 
revin, fac un top cu cele mai tari si va zic. deja rad putin ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
bey,sunteti niste perverse!va ganditi numa' la pozitii,limbi si omu' vorbeste cu voi taaaaaaaaare serios !![]()
pai nu v-am "egzplicat"? la mine e cu rupt camasa, rupt epoletii,mancat eghiletii, batut cu bastonu', racnete, urlete aruncat pe geam, flotari,flic- flac...io n-am tzeava sa-mi bata vecinii (am centrala)da' se poate rezolva. fac afis cu "loc de batut cu ciocanu' " Si dupa toata nebunia si fericirea,bag doo eujenii ca mi-i secat "stomagu' "![]()
na,ca "m-am spovedit" !![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
cait spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 na,ca "m-am spovedit" ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Daca tot facusi spovedania toate pacatele iti sunt iertate..poti continua
Cait
Home is where heart is...
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui kay imi flutur batista de la etaju 15 ca mi-a plecat omu acasa deci no more batut in tevi pt moi... |
Macar cat a stat sa fi trezit tot hotelu', sa stie lumea ca au venit romanii
Gabitzo, d-apoi flotarile le face peste tine sau cum? Ca nu inteleg pozitia, fa-mi si mie o schema detaliata sa prishep!!
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
Macar cat a stat sa fi trezit tot hotelu', sa stie lumea ca au venit romanii Gabitzo, d-apoi flotarile le face peste tine sau cum? Ca nu inteleg pozitia, fa-mi si mie o schema detaliata sa prishep!! I never fake ... sarcasm |
Bey,asta-i secret de familie!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 bey,sunteti niste perverse!va ganditi numa' la pozitii,limbi si omu' vorbeste cu voi taaaaaaaaare serios ! pai nu v-am "egzplicat"? la mine e cu rupt camasa, rupt epoletii,mancat eghiletii, batut cu bastonu', racnete, urlete aruncat pe geam, flotari,flic- flac...io n-am tzeava sa-mi bata vecinii (am centrala)da' se poate rezolva. fac afis cu "loc de batut cu ciocanu' " Si dupa toata nebunia si fericirea,bag doo eujenii ca mi-i secat "stomagu' " na,ca "m-am spovedit" ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
auzi ? de ce nu spui tu ca ai luat metoda din alta parte...sau,ma rog,ai imbunatatit-o
zi aci de balcon si de jaluzele
edit:sau mai bine nu zi...ca vine Marius si ne pune epoleti!
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violeta69
auzi ? de ce nu spui tu ca ai luat metoda din alta parte...sau,ma rog,ai imbunatatit-o zi aci de balcon si de jaluzele edit:sau mai bine nu zi...ca vine Marius si ne pune epoleti! Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
bey, balconu' ,cafeaua si iubi sunt a lu' Clara ! io am doar jaluzelele.Si nu le trag !
Gabriela