Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 16
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui misha71
da' nu era vorba de nr.de la pantofi!!!! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
bey, pe plaiuri mioritice e cu 24, 25
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
adrianaloy spune:
Hop si eu...
ca se pare ca n-aveti nici o "matematiciana"
!
Zgomotoasa mare la tinerete...acum mai silentioasa(nu mute!) dar la fel de nebunatica
!
gabriella1 spune:
Gata,m-am hotarat sa fac/spun.Intai imi duc huzbandu' la mama sa manance sarmale. Il returnez, rup camasa de pe el, ii smulg nasturii,ii ard doua palme ,(poate-i scot si-un ochi sa nu-si dea seama ce se intampla ) il pun sa spuna in toate limbile "trage-mi un ,fa" ,vecinii cheama un alt organ si gata,asta-i sex cu nabadai! ![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MirelaV spune:
ce sa faca cu limbile? ![]()
na, acu' chiar k inchide marius subiectu' si te apuci de petit ![]()
MirelaV 
pupicei pe burticei
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MirelaV ce sa faca cu limbile? na, acu' chiar k inchide marius subiectu' si te apuci de petit MirelaV ![]() pupicei pe burticei |
sa rosteasca
Gabriela
caro spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui misha71
da' nu era vorba de nr.de la pantofi!!!! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
7 sau 8... inches (1 inch = 2.54 cm....)
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MirelaV ce sa faca cu limbile? na, acu' chiar k inchide marius subiectu' si te apuci de petit MirelaV ![]() pupicei pe burticei |
curioasa mica si perversa !

Gabriela
MirelaV spune:
ahhhh... nu.... la vorbit ma gandeam si eu

hai k ne-am intins aici.. ne citeste o caruta de lume.. si nimeni nu da din casa dom'le.. nu-i cinstit..
MirelaV 
pupicei pe burticei
LoraG76 spune:

Se vede ca nu s-a intors Marius..![]()
Da' vad ca-i unul dintre cele mai citite subiecte, dom'le...
Oare de cand a aparut subiectul deschis de Tzuni or fi si mai multe reclamatii de la vecini si batai in teava???
Gabrielo, plecasi dupa sarmale?
Mey, da' organu' chemat daca-i de alt sex decat al' de-l ai in dotare??? Ca se poate...![]()
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
MadameBovary spune:
Promit sa revendic eu urmatoarea sesiune de batut in teava si am nevoie de galerie pentru asta. Vreti perversitati? Luati de aici: vine cineva sa se uite? ![]()
I never fake ... sarcasm

da' nu era vorba de nr.de la pantofi!!!!