Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Of Alex@Sara, multa sanatate va doresc, sa va ajute Doamne, doamne sa-si revina Sara repede..sunt sigura ca iti e tare greu, dar mult curaj ca doar tu o poti sustine si ajuta! Cat priveste sarcina, e greu sa iei o decizie in situatia asta...dar esti de 2x mamica si sunt convinsa ca esti suficient de puternica sa faci fatza situatiei! Te cu mare drag si ai tot sprijinul meu moral

Stefan -14.05.2008

www.youtube.com/watch?v=POMwynkpmEE" target="_blank">Stefan,minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

imi pare rau ca nu pot tine pasul cu voi,dar cei 2 strumfi imi ocupa tot timpul...codrin nu sta deloc singur,cris vrea atentie si el,in casa sunt atatea de facut....

am citit pe diagonala ...si eu tot fara sot dorm,iar copiiI dorm cu mine...nici codrin nu e gras,are in jur de 8kg.nici prea mancacios nu e,iar lapte bea f putin,100ml odata,iar noaptea ma trezeste din 3 in 3 ore sa bea lapte.

ALEXSARA ,nu te panica.nici primul meu copil nu mi lua in greutate,desi l am nascut cu 4650kg.acum,la 4 ani,are 13kg,dar e sanatos si asta e tot ce conteaza.si al meu a fost hipoton,abia la 7 luni jumatate a stat in fund,la 1 an si 2 luni a mers,pana la 8 luni,daca l ridicam in picioare ,i se inmuiau picioarele si acum e o zvarluga,alearga toata ziua,merge pe bicicleta.daca se rostogoleste,inseamna ca e ok.

va pup si va multumesc pt ca m ati acceptat in familia voastra mare.

LA MULTI ANI SI UN AN NOU PLIN DE SANATATE,FERICIRE SI NOROC!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

LA MULTI ANI DRAGELE MELE!!! MULTA SANATATE VOUA, FAMILIILOR SI COPILASILOR! SA NE "SCRIEM" CU BINE IN NOUL AN

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, dragele mele! Sa ne regasim cu toate sanatoase si fericite in 2009, sa fie puii sanatosi, somnorosi, mancaciosi si cumintei! Va imbratisez cu drag pe toate!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

La multi ani!
Sa aveti un an plin de dragoste, sanatate, rasete de copii, ganduri si trairi pozitive!!!
Va pupam!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Dragi mamici sa aveti un An Nou mult mai bun, copilasi sanatosi si cuminti, care sa doarma toata noaptea, sotzi iubitori, harnici, fideli, intelegatori, soacre de nota 10, multa sanatate voua si celor dragi si fericire maxima !!!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

dragi fete si bbi

va dorim un an nou , fericit si cu multe bucurii si impliniri , dar mai ales sanatate la toti si mamici si bebei!!!!

va
si anul 2009 sa ne regaseasca fericite si voiose sa ne auzim cu bine pe forum!!

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

La multi ani!!!

Anul nou sa va aduca numai bucurii, sanatate, prosperitate si impliniri!!!

Cristina si Diana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani,Romania !!!!!!!!!!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput