Pepenasi de iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 5
Biribu spune:
Fetele multumim de urari, nu-mi vine sa cred ca am baiat asa mare, 6 luni!!!! offf ce repede trece vremea si ce dor imi va fi de gilma asta mica 

Gabi eu galbenusul il introduc acum la 6 luni, si mai astept pina la 7 cu carnea. cam asa e schema mea. Pt cereale eu folosesc formula, ca nu am rabdare/timp sa ma mulg plus ca incet incet tre sa-l trec pe formula oricum. ce ma bucura e ca o tolereaza f bine.
Capri nus daca nu o fi ceva in aer, ca si al meu se scoala frate din ora-n ora cam de trei zile
barbat'meu cica nu a fost multumit de mosh si-l pindeste sa mai vina odata 
Ana eu ii cam dau cit cere ca stiu sigur ca atunci cind e plin stringe gura de nu i-o mai poti desclesta cu nimica. si cere cam 80-100 ml, cu mici variatiuni. de ex la banana casca un guroi.... si ar fi mincat si 200 da se terminase portia. eu apreciez f ochiometric, am un castronel masurat de 200 de ml si vad eu cam cit e de plin.
Mada poate ma invrednicesc si eu sa bag o poza cu Mosh Craciun al meu... daca n-o fi tardiv.
pup fetele
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
sursula spune:
Buna dimineata!
CAPRI-daca ma mulg,ceea ce nu fac prea des,imi ia cam 40 min pt 60 ml.Iar,despre sculatul noptea ,nu degeaba ne-am incuscrit-Tudor se trezeste tot de vreo 6 ori pe noapte
Dar,vreau sa continui totusi asa cat mai este laptic,pt ca e singura perioada cand mai serveste de la tzitzi.In timpul zilei,nu are rabdare...
ANA_a-am si eu aceeasi problema-cat trebuie sa manace un bebe la 5 luni??Nu de alta,dar Tudor e un haplea de cand s-a nascut si daca nu ma opresc ,cred ca ar baga si 2-3 borcanase la o masa!No kidding!!!!Deocamdata am introdus la masa a doua fructe-mere si pere+completare lapte,iar la masa de dupa amiaza-deocamdata jumatate borcanel morcov +completare lapte.NU STIU DACA NU E PREA DEVREME SA II INLOCUIESC COMPLET O MASA DE LAPTE!!!?????EL E FOARTE PREGATIT,DAR,NU E PREA DEVREME???
OOKA-eu am inceput cu suc morcov+apa in bibe,iar apoi cu mar+para la stemaer-iese un super piureu!!
ALINA-insanatosire grabnica!Inleleg ca Rayan s-a facut bine?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
M&M spune:
Neata!!!
LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi!!!

Ruxi,
Bobitamica , eu nu ii pun decat o lingurita de cereale + 6 linguri de lapte la 200ml lapte!!! I le dau cu biberonul, asa m-a sfatuit doctora, intr-o prima faza sa ii pun doar o lingura de cereale la masa de dimineata si seara la cantitatea normala de lapte pe care oricum ar fi baut-o...Sper ca am reusit s ama fac inteleasa..![]()
Diana, bafta cu diversificarea...
Alina, sanatate multa!!!
Misha, felicitari!! Ce ma bucur ca ati castigat !! CMie oricum mi se parea atre suspect concursul, nu prea aveam incredere, fiindca erau zile cand vroiam sa va votez si imi aparea ca deja am votat...
Sursu, spor la diversificare..
Mihaita mananca 4 mese pe zi...a cate 170 ml laptic, iar seara si dimineata ii pun cereale de mar de Humana ( o lingurita)si intre mese mai papa si de la mine... Am incercat su sucul de morcovi n a vrut, asa ca mai asteptam...
Si sunt tare fericita, ochisorul stang nu mai curge de 2 saptamani, dar dreptul inca mai curge.
mamici si pepenasi
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
Yael spune:
wow, se pare ca devin popu_lara
Mai intai Sun, acum poezioara de la Profa
.... he he...
Bujo, chiar asa frig e la voi? -15 grade? Si ca au fost -22 noaptea??? Iesiti afara? Aveti cald in case? Hai, raspunde-mi si mie de la laptopul tau roz
E Apple?
Acum la noi sunt doar -7, bine suntem in Sud. In Nord e mai frigut de obicei... -30.... dar acum sunt si +2, +4 grade... Si cand ii aud pe finlandezii astia cum se plang de vremea asta, ca e frig... ca e intuneric (ziua are cel mult vreo 6 ore) si intra in depresie...
Si cu hainele lor 'speciale'... pai ce sa mai zic de romani!? Oricum, cam asa era vremea in Romania cand eram noi (eu) mici!
I, J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Dupa cateva zile de pauza am recuperat si eu tot din urma si in sfarsit reusesc sa si scriu ceva.
Noi am fost in multe vizite si in ajun si de Craciun, Ioana s-a comportat rezonabil avand in vedere ca s-a plimbat din casa-n casa, si cum ei nu-i place s-o imbrac in costumul de cosmonaut a tot protestat de fiecare data, ca deh, iar imbrac-o, iar dezbrac-o...cam greu. Plus ca toata lumea a luat-o in brate, s-a maimutarit la ea, va dati seama ca la un moment dat bietul copil era extenuat. Ca sa nu mai spun ca ea e obisnuita sa traga cate un pui de somn la 2, maxim 3 ore. Dar zilele astea dormea mai mult in masina, de la o destinatie la alta, adica nu mai mult de 10 minute.... In fine, vineri am lasat-o la mama, am avut noi musafiri de data asta, ne-am trezit cu gasca de nebuni colindand la usa, asa ca s-a umplut casa
, iar ieri am dus-o la soacra si in sfarsit m-am odihnit si eu noaptea trecuta, ca de mult n-am mai dormit si eu ca un om normal de la 10 la 9. Si ce credeti, la 3 eram treaza, ca aia e ora de papa, si mi-a intrat in reflex, mai ca imi venea sa ma ridic din pat si sa merg sa fac un bibe de lapte![]()
Cam asa s-a desfasurat Craciunul la noi, de acum ne pregatim de revelion si apoi a doua zi de plecarea in mini vacanta de 3 zile

Abia astept sa vad Viena!!!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
VINE
!!!!!!!
AnnaBaby spune:
Am pus zilele trecute poze pe picasa cu micuta craciunita-ren numita Ioana!!!
Anna
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Apropo de carti preferate din copilarie, a mea era cea cu Doctorul Aumadoare!!!!
Anna
Ioana povestea nasterii
Chuny spune:
plecam la spital pt ca anna nu e deloc bine ... a vomitat tot de aseara i acum nu mai e tocica , e f slabita si vomita orice picatura e apa
va pup
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
maitreyi spune:
neata 
sanatate multa celor bolnaviori!!!
la multi ani sarbatoritilor din zilele astea, pe care nu am apucat sa ii felicit si sa ii pup plus toti stefanii si stefanele, stefaniile, stefanucele 

profa merci de poezica
nu stiam ca ma numar printre preferatili matali ![]()
ou/ carne ou ii voi da de saptamana viitoare, la 6 luni jumate. carne de la 7 luni. de ieri i-am adaugat ulei de masline la legume.
babypoint si mie mi-a venit coletul. maine ma duc sa il ridic.
masa inlocuita - de la 6 luni i-am inlocuit 2 mese astfel incat papam la program:
9 60-160 ml lapte 
12 130-160 g fructe
15 180-200 g legume
19 200 ml lapte
23.30 160-200 ml lapte
cel mai bine papa legumele, orice legume, in orice combinatie ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Ralu79 spune:
Buna dimineata
Sper ca ati avut sarbatori minunate si ca v-a adus Mosul ce v-ati dorit (daca ati fost cuminti, bineinteles).
Stiu ca intru rar si stau putin, dar sa stiti ca citesc absolut orice cuvintel si ma uit la fiecare poza. Nu imi dau seama de ce nu imi vine sa scriu, dar pana peste 4 ani poate ma prind si eu
Am inceput si noi diversificarea de nevoie (Mirunica e cam in urma cu greutatea). Nu ii prea plac legumele, de la mar face colici, iar cerealele cam merg- a mancat si 120ml cel mai mult. In rest, papa tot san. Noaptea e cam ca Ilincuta- se trezeste si de 7 ori sa manance asa ca mai mereu sunt zombie...
Sun- multumesc de vorbele frumoase- tu chiar esti reala?
Mada- daca nu e prea tarziu, as dori sa fie si Mirunica in albumul de Craciun- e poza de pe cover. Multumesc din suflet.
Mitzi- am semnat si eu petitia. Speram ca se va rezolva cumva.
Sanatate multa tuturor pepenasilor bolnavi!
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena