Aspirante optimiste>20 ani (381)
Raspunsuri - Pagina 15
marianebuna spune:
Simptome... mi-e soooomn, am gaze de zici ca sunt in 5 luni... si retin apa... Cam atat, deocamdata!
sorinake spune:
noi incercam de mai bine de trei ani, dinainte de a ne casatori. din pacate, nu am putut sa facem laparo, pt ca se face cu anestezie generala, iar eu am probleme cu inima si doctorii nu au vrut sa riste si nici cardiologul nu mi-a dat voie. asa cam am facut doua hsg doar. dar fetele care au facut, nu s-au simiti rau, mai mult ametite de la anestezie si au dormit toata ziua. a doua zi au plecat acasa si unele chiar au mers la serviciu.
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Beatrice1982 spune:
aha ti-e somn...............ok e bineeeeeeeeeeee
dormiiiiiiiiiiiiiiii
si stai relax
stii engeleza? baga-te aici si mai pierde si tu timpul cu ceva...............
http://www.pregnancy.org/pregnancy
http://www.womenshealthcaretopics.com/pregnancy_week_4.htm
mersi sorinake............sper sa ne fie bine
at nu nici nu ai facut laparo asa-i?????????
aoleuuuuu
si de 3 ani nici macar o umbra de test pozitiv?
noi de 2 ani da la mine nimic absolut........
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
sorinake spune:
nici una, nici macar asa de incurajare!!!
analizele noastre sunt bune, mai putin trompele mele care sunt ca si inexistente, adica, pot sa le dau de pomana sau sa le arunc la gunoi!!!
Nu vreau sa-l supar pe Dzeu, dar uneori nu mi se pare drept! Eu vreau si nu pot, iar altele nu vor si fac copii pe banda pt ca apoi sa-i arunce in strada. ![]()
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
happymum spune:
draga maria, in primul rand FELICITAAAAAAAAAARI!!!!!!!!!!! sa dam cezarului ce e al lui, ai un
IN BURTICUTZAAAAAAAAAAAAA, asa k noi te felicitam...

.
doamne ajuta si noua!
in al 2lea rand, nu cred ca faci bine sa te autosugestionezi asa de tare.
aici sunt fete care au trecut prin cel putin o pierdere si fiecare ne gandim ca daca.... si daca.....
te intelegem fffff bine la treaba asta. dar, si subliniez DAR, TREBUIE SA FACI UN EFORT si sa te linistesti un pic.
eu am fost isterica in prima mea zi cand a trebuit sa ma internez caci eram disperata sa stiu ce face BB, si acum ma intreb uneori daca nu cumva atunci i-am facut rau cu atata suparare si stres.
fa-ti griji, ca e normal, dar incearca sa te si bucuri. e atat de minunat ce se intampla acum cu tine. te rog mult si eu, si sunt sigura ca si fetele te roaga la fel, sa te linistesti.

sarcina usoara si
sanatos, frumos si destept.![]()
te asteptam sa ne povestesti prin ce treci.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
sorina imi pare rau. sa speram ca 2009 e anul tau. 
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
Beatrice1982 spune:
e trist sorina stiu..............asa zic si eu, dar tot degeabaa.............ca sa putem face?
nu te-ai gandit la fiv???????? :)(
of of mai mai
nu stiu ce va fi cu noi...................e nedrept, dar..........tre sa traim cu nedreptatea.........
maria sa dea domnul sa nasti un bebe sanatos si frumosssssssssssss
sa ne bucuram ca avem o gravidutza!!!!!!!!!!!!!!

ma bag la somnnnnnnnnnnnn
paaaaaaaaaaaaaaaaa
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
marianebuna spune:
Fetelor, eu stiu ca aveti dreptate.... Adevarul e ca m-am mai calmat in urma ecografiilor - ca am facut doua... Dar tot mi-e teama in primul rand sa ma gandesc in termeni de "copilul meu". Cred ca devin superstitioasa. Pana acum de fiecare data ma bucuram si incepeam sa imi fac planuri din clipa in care vedeam testul pozitiv, si pe urma venea dezamagirea crunta... Asa ca ma tem sa ma mai gandesc, de parca daca visez prea mult mi se ia acel ceva...
O sa incerc sa ma gandesc la altceva, din fericire maine plecam in vacanta 5 zile, asa ca vor exista multe lucruri care sa-mi distraga atentia!
Si asa se mai duce o saptamana...
Va multumesc ca m-ati ascultat, sa stiti ca mi-au facut bine cuvintele voastre!
Sper sa mai pot intra pe net pana la Anul nou, dar daca nu pot... va doresc de pe acum sa aveti un an minunat, in care sa vi se indeplineasca toate dorintele! Sa fiti fericite!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marianebuna Buna seara, fetelor! N-am mai intrat de ceva vreme pe aici pentru ca am avut o perioada ciudata si confuza. De fapt, ciudat si confuz ma simt si in momentul asta, si stiu ca probabil ca acelea dintre voi care va confruntati cu probleme de fertilitate nu ma vor intelege... Sincer, imi doresc din suflet sa ma inteleaga cat mai putina lume, de fapt... Concret... am confirmarea ecografica a unei sarcini de cca 4 saptamani si cateva zile. Deocamdata pare ok, endometrul e de 16 mm, nu exista inflamatii, hematoame, saculetul s-a vazut clar in uter, s-a vazut si o "virgulita" in saculet (1,3 mm e chiar o virgulita)... eu ma simt bine... Totusi, e a treia oara cand raman insarcinata, pe primele doua le-am pierdut... Nu mai am puterea sa ma bucur de un test pozitiv... nici macar de prima ecografie... Sunt ingrijorata, stresata, stau si numar zilele pana la ecografia de 7 saptamani cand voi vedea daca exista sau nu activitate cardiaca... Probabil ca abia atunci voi putea spune cu inima impacata ca voi fi mama... Pana atunci, fac tratament, am un pumn de pastile de toate felurile, incerc sa imi pastrez echilibrul, si ma rog... Altceva nu pot face! Va rog, tineti-ne pumnii! ![]() Va doresc tuturor sa aveti un an minunat, in care sa vi se indeplineasca toate dorintele!@ ![]() ![]() |
eu iti tin pumnii si la mine a treia a fost cu noroc asa ca stai linistita ca o sa auzi inimioara

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
noname spune:
Buna fetelor!!!
Eu nu am putut intra astazi ca sunt cu pregatirile de revelion, ocupata pana in gat.
Maria
eu zic sa nu te mai stresezi, ca totul va fi bine si vei avea pe Bb la tine in burtica 9 luni fara probleme. Roaga-te la Dumnezeu si ai sa vezi ca te va asculta.
Bea
eu am facut laparo. Este o operatie, intradevar , dar este o operatie fff usoara. eu m-am simtit fff bine dupa interventie. A doua zi am plecat acasa , in masina 70km si nu mi s-a intamplat nimic.
Intr-un fel este bine ca iti face laparo ca iti curata si ovarele de chisturi si iti vor face si driling ovarian si sansele sa faci un Bb sunt mai mari. Pe mine ma bate gandul sa imi mai fac inca o data operatia. Vreau sa imi fac analizele si apoi sa ii ceri medicului sfatul daca ar fi bine sa imi mai fac sau nu una, ca la mine HSG-ul arata ca as avea obstructie pe trompe si mie medicul care mi-a facut laparo mi-a zis ca nu am nimic, si ca am trompele curate. Vreau sa imi fac mai mult sa imi bage laparoscopul ala pe trompe sa vada clar ce e acolo. Sunt sau nu infundate, in functie de asta sa vad si eu ce fac mai departe.
Scuze ca am scris asa mult.
Bea, daca vrei mai multe informatii iti stau la dispozitie.
Pupici multi!!!
Noapte Buna!!!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png