Aspirante optimiste>20 ani (381)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

happymum am mare nevoie de incurajare da sincer acum nici nu stiu cum sa ma mai incurajez...sunt fffffffffffffff trista.................................

ma gandesc daca mi-a face laparo cu cas sa nu platesc multi bani ca nu prea as avea de unde.........ma gandesc dca o sa fie dr bun.ma gandesc daca ....am o cunostinta e directoare de spital in zalau si daca are si ea cunostinte la cluj.............sa ma ajute ca de o pila buna face mai mult decat toti banii din lume............si sunt foarte tristaaaaaaaaaaaa

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

bea, imi pare rau ca esti asa suparata. offf...
fii cu credinta in Dumnezeu. nu o sa te lase la greu, nici pe tine nici pe noi, chiar daca ne pune la grele incercari cateodata.
mergi cand poti si te intereseaza ce e cu cas-ul. sa dea Domnul sa fie bine pentru tine. daca nu, ia in considerare si ce a spus sorina, cu bucurestiul. e adevarat ca sunt 800 km, dar decat 1500 euro, mai bine un drum lung. te imbratisez. vorbim oricand simti nevoia.

si daca zici ca ai o cunostinta la spital, tine-te de ea bine. in primul rand altfel pasesti pe acolo cand e cineva cu tine. sa dea domnul sa fie cu inima buna si sa te ajute.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Buna seara, fetelor! N-am mai intrat de ceva vreme pe aici pentru ca am avut o perioada ciudata si confuza. De fapt, ciudat si confuz ma simt si in momentul asta, si stiu ca probabil ca acelea dintre voi care va confruntati cu probleme de fertilitate nu ma vor intelege... Sincer, imi doresc din suflet sa ma inteleaga cat mai putina lume, de fapt...

Concret... am confirmarea ecografica a unei sarcini de cca 4 saptamani si cateva zile. Deocamdata pare ok, endometrul e de 16 mm, nu exista inflamatii, hematoame, saculetul s-a vazut clar in uter, s-a vazut si o "virgulita" in saculet (1,3 mm e chiar o virgulita)... eu ma simt bine...

Totusi, e a treia oara cand raman insarcinata, pe primele doua le-am pierdut... Nu mai am puterea sa ma bucur de un test pozitiv... nici macar de prima ecografie... Sunt ingrijorata, stresata, stau si numar zilele pana la ecografia de 7 saptamani cand voi vedea daca exista sau nu activitate cardiaca... Probabil ca abia atunci voi putea spune cu inima impacata ca voi fi mama... Pana atunci, fac tratament, am un pumn de pastile de toate felurile, incerc sa imi pastrez echilibrul, si ma rog... Altceva nu pot face!

Va rog, tineti-ne pumnii!

Va doresc tuturor sa aveti un an minunat, in care sa vi se indeplineasca toate dorintele!@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

maria nu fi si tu supiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

uite sora mea.......a avut un avort la cerere acum 3 ani
de atunci a ramas de trei ori.de 2 ori a avut oprire din evoluite...........la 9 sapt si la 7...................
acum are 8 sapt si e totul ok...........................

asa ca ai incredere
roaga-te si ne rugam si noi pt bebel si ai sa vezi ca toate vor fo ok......deja a auzit si ea inimioara cum bate si are dimens normale...................................

te rog sa nu iti pierzi speranta te inteleg..................fffffff bine dar daca tu nu poti fi fericita ca macar ai ramas si esti si acuma gravi,.......noi care nu stim cum e sa vezi un test cu 2 linii ce putem zice?>>>>>>>>>>..??????????????????

e greu ca te temi sa nu o patesti iara dar ai maaaaaaaare grija de tine si roaga-te si ai sa vezi ca o sa-i auzi si inimioara batand......................fa-l sa simta ca il vrei diin tot sufletul tau ca simte tot ce simti tu,............fa-l sa simta ca esti alaturi de el si ca il iubesti maim jmultr decat propria-ti viataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sa nu stai infrig sa stai la caldura......fa dus nu fa baie si nu fierbinte........fara sex si fara STRESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

ok?
apoi daca ma asculti ok daca nu....iar e ok
doar ca stiu ce simti si incerc sa bag un pic de suflet in tine.....................................ma rog pt bebe tau.............

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

sunt ataea lucruri in viata asta pe care nu stim de multe ori cum sa le abordam,...........si de aia de multe ori cadem in panica si nu mai stim de unde sa o luam de aceea e bine sa mai avem oameni in jurul nostru care sa mai spuna o vorba buna sa ne ajute si sa ne sprijine...............................de aia sunteti voi pt mine si de aia sunt si eu pt v oi.........

mersi mult ca existam una pt cealalta...................doamne aJUTA

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

maria, ai incredere in DD si fii sigura ca de aceasta data va fi bine. e mai rau daca te stresezi, pt ca, stii bine, stresul tau afecteaza fatul mai ales in primele saptamani din viata.

eu iti tin pumnii sa fie bine! Doamne, ajuta sa-ti fie bine!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

beatrice, eu am mers la bucuresti pentru laparo pt ca, la vremea aceea nu se facea procedura si la galati, dar acum pana si aici se face; ce sa mai spun de cluj. cred ca aici se face de multa vreme. nu vorbesc de clinicile particulare, ci de spitalele din cluj. sunt sigura ca printre spitalele de acolo exista unul unde sa se faca laparo, iar daca ai trimitere de la medicul de familie, e ok. mai trebuie doar "spaguta" cea faimoasa, dar si asta depinde de doctor. sunt doctori care primesc si doctori care nu iau nimic. doctorita la care am fost eu trimisa nu primea nici un leu daca aveai trimiterea. nu te panica, intreaba ginecologul.

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Multumesc, Beatrice! Stiu ca vrei sa ma simt mai bine si apreciez tot ce ai zis...

Stiu, e greu de explicat... Nici sotul meu nu ma intelege. Dar mi-e atat de teama de fiecare contractie, de secretiile vaginale firesti, chiar si de urmele de capsule de utrogestan pe care, in nebunia mea, le simt cum aluneca... ma duc din sfert in sfert de ora la baie pentru ca simt ca sunt plina de sange... Sigur ca ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu pentru faptul ca am avut mereu ovulatie normala si am ramas usor de cate ori am incercat... Dar teama asta ca se va intampla iar... e groaznica...
Mi-as dori sa pot sa dorm si sa ma trezesc cand oi ajunge la 8 saptamani, numai ca sa aflu ca e totul ok... Probabil ca exagerez, dr mi-a zis ca e totul ok, ca nu e in nici un caz o sarcina cu risc, ca trebuie sa imi vad de viata in mod normal, sa ma plimb, sa fiu activa... Dar eu nu pot, sunt legata de toaleta si de ungherele in care ma pitesc mereu sa verific daca nu cumva sangerez...
Nu mi-am ales eu nick-ul ala degeaba!

Mergi la inceput

Sorina, iti multumesc si tie! Incerc sa nu ma stresez, stiu ca nu e bine...

Mergi la inceput

maria .............si ea a avut micoza..sora mea............si ea se teme dar trebuie ca teama sa fie invisa de dragoste care trebuie sa fie mult mai puternica decat mersul la toaleta si ....de asteaaaaaaa..........

stii daca incerci sa faci ceva....care sa iti ia atentia...ca de altfel poti sa pierzi si la 28 de sapt daca e vb sau.....doamne ferste sa nu crezi ca treci de 8 si gata...................nu
si at o sarcina intreaga o sa te tot stresezi?
trebuie sa ai incredere in corpul tau in dragostea ta pt bebe ala mic.........in puterea voastra amandoi care trebiue sa treceti de stres si de toate astea.........tu crezi ca pe el nu il agita ca tot mergi la toaleta si ca te tot stresezi?????????BA DAAAAAAAAAAA

tot simte si nesiguranta ta...asa ca fii tare ai incredere in dimnul si baga-ti in cap ca evrything's gona be okkkkkkkkkkkkkkkk

sa iti pui o muzica ce iti place
sa te relaxezi.......sa manci ce iti place...............

apropo ce simtome ai??????????????

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

sorinake si nimic?
voi de cati ani incercati sa intreb si io asa. doamne da sa gresesc.................?
a durut laparoscopia?
dupa aia esti pe ciclu sau cum?

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput