Racusori, la apel! (45)
Raspunsuri - Pagina 7
preda_vicky spune:
fetele mele, bine v-am gasit si in 2009!
Dani a rezistat eroic pana pe la 12.30, am privit din balcon focurile de artificii, si pe la 2.30 ne-am culcat si noi, si bineinteles ca la 9 s-a trezit si Dani si mai dormi daca poti
. La TV am urmarit concertul Cher (sunt fan
), chiar ca nu a fost cine stie ce program
.
Iau o cafea de la Mire, chiar ca de mancare sunt satula, dar nu si de cele 3 torturi din frigider
(cioco cu nuca, tiramisu si savarina
). Aaa, si placinta cu branza dulce si stafide.
Deja de la Craciun incoace am luat ceva kg in plus, nu spun cate ca mi-e rushinica
... va servesc si pe voi

http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
hihi.. ce agitatie pe aici.. imi place
multa lume am auzit ca s-a culcat devreme. eu chiar nu mai aveam stare.. vroiam acasa.. noroc k eram aproape.. la 2 strazi distanta..
acum 
ce faceti azi? eu daca am chef sa ma urnesc... sa ma duc pana la mama. 10min de mers pe jos.. dar e greu tare ![]()
amalia, ai fost haioasa cu dormitul in papuci ![]()
pupici
MirelaV 
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Mire eu n-am chef de iesit pe nicaieri. Mai devreme a iesit sotul pe afara cu David sa se plimbe cu bicicleta. Am vrut sa ies si eu cu Luca in carucior, dar s-a nimerit taman atunci sa aiba o criza de colici, dupa care a trebuit schimbat, hranit, etc...si a trecut vremea si au venit baietii inghetati inapoi.![]()
Singurul loc in care as merge astazi ar fi in pat...taaare somn imi e
...mai iau o cescuta din cafeaua ta minunata, daca mai este..
Scuze fetelor, ma apuc sa mai fac si eu una sa v-o las facuta...ca deja am consumao pe toata a Mirelei si n-a mai ramas pentru voi!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
MirelaV spune:
dupa mirosul de cafea am venit
amalia, cris, am uitat sa va spun k am vazut poze cu micutii vostri.. au crescut si-s frumuseiiiiiiiiiii 
io cred ca mai stau vreo ora si plec pana la mama.. sa nu zac toata ziua ![]()
cris, intrebai de fete. geo mi-a dat sms de craciun.. am mai zis.. dar nu am raspuns
.. nush nimic de ea. scria k e ocupata cu sv si k sofia vorbesteeeeeeeeeeeeee
iulia e la munte..
carmen .. nu cunosc amanunte. o fi plecata pe undeva
io eram buna sa ma angajez la evidenta po****tiei 
EDIT: p o p u l a t i e i am vrut sa scriu.. dar vad ca mi-au bagat stelute k cica contine cuvantu' obscenitati 

MirelaV 
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Mirela multumim pentru complimente!
E adevarat, au crescut tare frumos!
Am ras de numai cu evidenta p o p u l a t i e i
![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui MirelaV dupa mirosul de cafea am venit amalia, cris, am uitat sa va spun k am vazut poze cu micutii vostri.. au crescut si-s frumuseiiiiiiiiiii ![]() io cred ca mai stau vreo ora si plec pana la mama.. sa nu zac toata ziua cris, intrebai de fete. geo mi-a dat sms de craciun.. am mai zis.. dar nu am raspuns iulia e la munte.. carmen .. nu cunosc amanunte. o fi plecata pe undeva io eram buna sa ma angajez la evidenta po****tiei ![]() EDIT: p o p u l a t i e i am vrut sa scriu.. dar vad ca mi-au bagat stelute k cica contine cuvantu' obscenitati ![]() ![]() MirelaV ![]() pupicei pe burticei |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
MirelaV spune:
pai da.. eu dupa ce scriu ceva, ma uit sa vad ce a iesit.. si cand ma uit.. opssssss.. vedeam stelute.. si zau k n-am baut nimic.. si nu pricepeam. cand m-am uitat mai bine.. mi-a picat fisa
aia e
popu latiei ![]()
gata, ma duc sa ma pregatesc. plec in vreo 45 min .. sper ![]()
MirelaV 
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Am terminat prima zi de munca din 2009
. Noi muncim 365 de zile ![]()
Ne scoate neamtzul
la o prajiturica , mi-a fost pofta aseara de ceva dulce si nu am avut tort sau prajitura 
Revin
Aaaaa...eu am adormit pe la 2:30 ( 1:30 ora Ro) ![]()
Miki
MirelaV spune:
gata, m-am intors de la mama. am scapat ![]()
ma mai duc saptamana viitoare ![]()
miki, trimit eu tort cu trufe si rom ![]()
MirelaV 
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
hello
cafea?
ce e linistea asta pe aici?
miki, esti inca la praji? ![]()
io m-am trezit cu fata-n jos (sa nu zic invers) ![]()
sa aveti o zi super..
MirelaV 
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Hello,
A nins ....yuppiiii am zapada
. Sunt putin busy cu Misterul pe afara ![]()
Revin
Miki