Racusori, la apel! (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an. Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie. Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate. Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor. Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca. Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug. Se flambeaza cu puritate, stima si respect. Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu! Pofta buna!

An Nou Fericit!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello si io..
am terminat ce aveam de facut pe aici.. respectiv tortul si salata beof.. spalat vasele dupa astea 2 povesti k parca trecusera turcii.. si acum.. hop top in varful patului k ma doare spatele
sa-mi fac si baie, unghii si.. atat.
fetele.. eu va doresc distractie placuta, o noapte mirifica, un An Nou plin de realizari, sa va aduca 2009 tot ce v-a lipsit in 2008 si in anii precedenti (in cantitate dubla), sa fiti sanatoase si voi si familiile voastre si.. fericirea si zambetele sa nu lipseasca de pe chipul vostru!
eu sunt prin zona...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

va mai pup o data anul asta si am
distractie placuta!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Dragele mele, pt 2009 nu pot sa va urez decat sa vi se implineasca toate dorintele, ca stiti voi cel mai bine ce va doriti.

Va pup, sa aveti o noapte linistita, iar in anul 2009 bebei sanatosi si sotiori iubitori

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

Mire, acum am ajuns de la party-ul de la munca . nu am messul la uwe si nici nu ma lasa sa-l instalez . iti doresc distractie placuta si sa faci poze. maine sunt de dimineata, mi-am schimbat tura, asa ca putem povesti de la pranz incolo

Va doresc un an nou fericit! Distractie placuta si sa puneti multe poze.

Fug la Mister , saracutzul e terorizat din cauza petardelor. nici nu vreau sa ma gandesc ce va face de la ora 24 incolo
Pup toate fetele

Miki

Mergi la inceput

La multi ani!

Miki

Mergi la inceput

neata.. lipsa somn
la multi ani va spun si-n 2009.. sa aveti parte de un an bun, bogat, frumos, fericit.. si cum vi-l mai doriti..
eu am fost la niste prieteni.. si la 1.30 am plecat mot cocot acasa.. nu aveam stare.. nu mai aveam chef sa stau. am ajuns acasa repede.. m-am mai uitat la tv vreo ora jumate.. si am bagat somnic..
ehh.. a trecut si asta. mare stress...
pupici si calda va dau azi.. ca-s sigura ca de mancaruri sunteti satule..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

La multi ani fetelor!
Ai dreptate MIRE, mare stres. eu la 1 eram in pat dormeam. Am bagat o tura groaznica de nervi, pe la ora 21 si-au facut aparitia socrii, stiti voi ca nu ne impacam deloc cu ei, si au plecat de-abia la 12:30. dar nu i-a chemat nimeni sa-si petreaca seara cu ei, nu stiu de ce au considerat ca e potrivit sa se bage in programul nostru. si mai si insista el sa ia fetele la ei, ca parca fetele mele is cazute de pe luna incat sa se duca cu 2 necunoscuti (ii vede de maxim 5 ori pe an). A, ca sa nu mai precizez ca in 6 ani nu au stat o ora singuri cu Alexia, de Maia nu are rost sa mai zic, ca au venit la 2 sapt dupa ce s-a nascut sa o vada ... Sper sa nu fiu tot anul nervoasa ... si asaltata de vizita lor

Eh, a trecut.

va pup
MIRE - multu de cafea
MIKI - lucrati si de 1? cum asa?

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata, prima din 2009!!!

SA va aduca tot ce va doriti noul an!!!

Noi am petrecut in 3 Revelionul, de ffapt pana la ora 10.oo cand a adormit puiutul...Apoi am iesit in curte am facut un gratar( la tv numai programe stupide erau), am mers pe terasa sa vedem focurile de artificii ( s-a vazut minunat) , iar la 1.00 ne-am bagat in pat...Bineinteles ca la 8.00 ne-a dat domnisorul Mihaita trezirea...

Miki, muncesti azi??? !!! Sa ai spor!!!

Mire,

Missy, de ce inceput de an ai avut!!! sa treaca supararea. Ce fac fetele??

Vicky, cum ati petrecut??

Parca venisera 2 fete noi nu am vazut sa mai scrie???!!!! Nici pe Carmen nu am mai vazut-o si nici pe Geo AM pierdut ceva??? CA la cum am citit eu din an in PAste...

Un special pt Andrei de Gini si Luca Gabriel de Amalia!!!

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor si LA MULTI ANI in noul an! Multa sanatate si tot ce va doriti sa se indeplineasca, dar in primul rand liniste sufleteasca si intelegere!

Si noi ca si voi...la 1 ne-am bagat in pat. Deja mi se parea super tarziu si dormeam in papuci. Luca, mititelul, a dormit de la 20:30 pana la 1 cand am vrut eu sa ma culc...ca l-a apucat foamea...a papat si s-a culcat la loc.
Mire multumesc pentru cafeluta! Tare bine pica...Ai dreptate, numai la mancaruri nu-mi mai sta capul acum, cu toate ca noi n-am exagerat cu nimic.
Cristina pe Mihaita, puiut cuminte!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput