de ce oi fi vrand sa divortez?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
am petrecut cel mai aiuritor revelion posibil... a fost ciudat sa-i am pe toti la masa - iubitul, iubita iubitului, sotul si copilul... like a big fucking happy family.

Mey, io am impresia ca tie iti place teribil ce se intampla. Si-ti place si sa povestesti chestii 'enteresante'. Da'-i foarte bine ca si mie imi place sa cetesc, asa ca da-i inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Mikaelka, e o fi cum zici tu... imi place sa traiesc "interesant"...
deschizand acest subiect, am sperat ca cineva ma ia la trei parale sa-mi zica ce prostie fac ca intentionez sa divortez... si ca motivele de divort, alea serioase, sunt altele.
pentru primul meu divort am avut motive beton.
Sotul imi zice ca pentru el aceasta casnicie e un exercitiu spiritual asumat, eu nu vreau exercitii spirituale, vreau o viata cat se poate de implinita si normala... sa-ti doresti un alt barbat in timp ce faci sex, nu e o neaparat o implinire sau ceva la care sa nu vrei sa renunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
... sa-ti doresti un alt barbat in timp ce faci sex, nu e o neaparat o implinire sau ceva la care sa nu vrei sa renunti.

da' si io il vreau pe Keanu Reeves, dar inca nu divortez.

Pe tine chiar atit de putin te multumeste intr-o casnicie? La asta se rezuma totul?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

"Exercitiu spiritual asumat".Pai ce parabole's astea frate? Asa iti vorbeste sotul tau,pe bune? -:)))

Adica tradus romineste: el si-a asumat un exercitiu spiritual cu tine?Mare ti-e gradina...Poate nu am prins esentialul,am citit pe sarite,deci cu scuzele de rigoare!

Ce inteleg eu e faptul ca tu vrei sa ai fizic linga tine barbatul pe care ti-l doresti(altul).Iar el vorbeste de spiritualitate.O vrea sa te pedepsesca,o fi mirosit ceva? .Sau asa e omu',traieste in sfere mai inaccesibile muritorilor de rind.

Cit priveste faptul ca ai avut de Revelion iubitul,iubita iubitului si (cantitate neglijabila) sotul la masa: senzatii excitante,pline de neprevazut si adrenalina.

Dar ce vei face cind se vor termina,iti vei vedea visul cu okii,vei ramine tu victorioasa cu cel dorit,fara sot si iubita lui.O sa lipseasca sarea si piperul si vei trece(probabil) la o noua senzatie tare.Ai un copil,ar merita daca nu pt tine,macar pt el putina stabilitate in viata.Viata e frumoasa si plina de aventuri si ceva mai tirziu,doar sa iti stabilesti prioritatile.

Tashi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:
... sa-ti doresti un alt barbat in timp ce faci sex, nu e o neaparat o implinire sau ceva la care sa nu vrei sa renunti.

da' si io il vreau pe Keanu Reeves, dar inca nu divortez.

Pe tine chiar atit de putin te multumeste intr-o casnicie? La asta se rezuma totul?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

mai si io mi-l doresc fix pe Keanu Reeves, dar nu ma dau in laturi nici de la un barbat care seamana cu Keanu Reeves, si nu e doar parerea mea ca ar semana ci al sotului.
Nu, nu se rezuma doar la sex, dar altfel putem fi doi foarte buni amici, ceea ce de altfel sper ca vom fi dupa divort, pentru mine se rezuma la iubire si cum fix iubirea e buba, nu prea am alte optiuni... am zis ca-i fac un copil si nu-mi reuseste (ma rog, nu ne reuseste), probabil ar fi fost un liant ceva mai puternic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anyella

"Exercitiu spiritual asumat".Pai ce parabole's astea frate? Asa iti vorbeste sotul tau,pe bune? -:)))

Adica tradus romineste: el si-a asumat un exercitiu spiritual cu tine?Mare ti-e gradina...Poate nu am prins esentialul,am citit pe sarite,deci cu scuzele de rigoare!

Ce inteleg eu e faptul ca tu vrei sa ai fizic linga tine barbatul pe care ti-l doresti(altul).Iar el vorbeste de spiritualitate.O vrea sa te pedepsesca,o fi mirosit ceva? .Sau asa e omu',traieste in sfere mai inaccesibile muritorilor de rind.

Cit priveste faptul ca ai avut de Revelion iubitul,iubita iubitului si (cantitate neglijabila) sotul la masa: senzatii excitante,pline de neprevazut si adrenalina.

Dar ce vei face cind se vor termina,iti vei vedea visul cu okii,vei ramine tu victorioasa cu cel dorit,fara sot si iubita lui.O sa lipseasca sarea si piperul si vei trece(probabil) la o noua senzatie tare.Ai un copil,ar merita daca nu pt tine,macar pt el putina stabilitate in viata.Viata e frumoasa si plina de aventuri si ceva mai tirziu,doar sa iti stabilesti prioritatile.

Tashi

... potrivit scenariului meu, eu divortez, el se insoara, eu fac cariera, iubita lui - vreo 3 copii, eu fac cariera si sunt vesnica tentatie inaccesibila a sotului ei... viitorul fostul meu sot isi gaseste o alta iubita cu care probabil se si insoara si-l face urgent tatic... eu ma bucur de toate avantajele libertatii, o savurez la greu si inca sunt foarte frumoasa si uluitoare (vorba iubitului). end of story.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

mai si io mi-l doresc fix pe Keanu Reeves, dar nu ma dau in laturi nici de la un barbat care seamana cu Keanu Reeves, si nu e doar parerea mea ca ar semana ci al sotului.
Nu, nu se rezuma doar la sex, dar altfel putem fi doi foarte buni amici, ceea ce de altfel sper ca vom fi dupa divort, pentru mine se rezuma la iubire si cum fix iubirea e buba, nu prea am alte optiuni... am zis ca-i fac un copil si nu-mi reuseste (ma rog, nu ne reuseste), probabil ar fi fost un liant ceva mai puternic.

adica iubitul tau seamana cu Keanu Reeves?
Daca nu te hotarasti mai repede ce sa faci, divortez io si ti-l fur!

"Daca dragoste nu e, nimic nu e", deci unde mai e dilema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

... am petrecut cel mai aiuritor revelion posibil... a fost ciudat sa-i am pe toti la masa - iubitul, iubita iubitului, sotul si copilul... like a big fucking happy family...

Cata lipsa de respect!!! Fata de sotul tau, sa-l pui la masa cu amantul, fata de copilul tau, fata de iubita amantului, ca s anu mai spun fata de tine insati! Cum ai putut face asa ceva??? Nu te supara, dar, sincer asta imi provoaca.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
am zis ca-i fac un copil si nu-mi reuseste (ma rog, nu ne reuseste), probabil ar fi fost un liant ceva mai puternic.

Aceste cuvinte ne doare
Un liant puternic, asa cum a fost primul copil pentru casnicia cu primul sot, nu?
Faza cu revelionul in foursome avea macar ceva picant. Asta cu pruncul e chiar dureroasa. Si cam...rudimentara.

Citat:

deschizand acest subiect, am sperat ca cineva ma ia la trei parale sa-mi zica ce prostie fac ca intentionez sa divortez... si ca motivele de divort, alea serioase, sunt altele.

Eu ma cam 'indoi' ca astea au fost intentiile tale. Dar sunt convinsa ca o sa imi explici astfel incat sa inteleaga si mandea, care-i mai grea de cap.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:

... am petrecut cel mai aiuritor revelion posibil... a fost ciudat sa-i am pe toti la masa - iubitul, iubita iubitului, sotul si copilul... like a big fucking happy family...

Cata lipsa de respect!!! Fata de sotul tau, sa-l pui la masa cu amantul, fata de copilul tau, fata de iubita amantului, ca s anu mai spun fata de tine insati! Cum ai putut face asa ceva??? Nu te supara, dar, sincer asta imi provoaca.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

formatia a fost pur accidentala, in virtutea unei invitatii a unei familii prietene comune... cum am putut sa ce? cu amantul care nu mi-e amant mancam zilnic la firma, gata pe acest subiect...

Mergi la inceput