de ce oi fi vrand sa divortez?
Raspunsuri - Pagina 3
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diala Ruxita, tu vrei sa ai o casnicie, o familie, sau o faci doar de ochii lumii, pentru ca asa se face, dar tu, de fapt, iti doresti sa fi libera? |
diala, au fost momente in care mi-am dorit f. mult sa am pe cineva, sa am o familie... de ex. de-un revelion in care am lucrat apoi am plecat spre casa, mi-am luat de la un suprmarket mancare gatita - ceva la caserole, acasa era frig, m-am culcat pe la vreo 11, dar nu puteam adormi, normal din vecini se auzeau chicote, tipete, puscaturi, petarde, muzica la maxim, incercam sa adorm, inte timp mi s-a facut iarasi foame... de revelion - singura, frig, foame, iar in jur o nebunie de veselie, mi-am zis atunci ca voi face tot posibilul ca sa nu mai am un astfel de revelion in viata mea.
diala spune:
Tisina, nu am spus ca sunt de acord cu acest gen de maritis, am spus doar ca exista, si din pacate sunt multe cazuri. Depinde, cred eu, si de putere, asa cum spui, dar si de modul in care ai fost crescuta.
Ruxita, nu spune nimeni ca e usor sa fi singura, mai ales de sarbatori, dar decat sa stai intr-o casnicie care nu te multumeste deloc, poate ca e mai bine singura. Macar poti spera/ incerca si altceva, asa...nu prea ai multe solutii, decat sa-ti inseli sotul, si nu cred ca asta este cea mai buna solutie.
gabriella1 spune:
Pana la urma,tu stii ce vrei?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Tisina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
diala, au fost momente in care mi-am dorit f. mult sa am pe cineva, sa am o familie... de ex. de-un revelion in care am lucrat apoi am plecat spre casa, mi-am luat de la un suprmarket mancare gatita - ceva la caserole, acasa era frig, m-am culcat pe la vreo 11, dar nu puteam adormi, normal din vecini se auzeau chicote, tipete, puscaturi, petarde, muzica la maxim, incercam sa adorm, inte timp mi s-a facut iarasi foame... de revelion - singura, frig, foame, iar in jur o nebunie de veselie, mi-am zis atunci ca voi face tot posibilul ca sa nu mai am un astfel de revelion in viata mea. |
Ruxita, exemplul tau cu revelionul nu este cel mai potrivit. Si asta pentru ca, pentru a nu fi singura de sarbatori, nu este obligatoriu sa fii casatorita. Acum sa nu crezi ca eu te indemn spre divort. Asta numai tu poti sa iti dai seama daca e necesar sau nu. Doar subliniam ca cele doua nu sunt neaparat legate.
diala, ai dreptate. Depinde si de cum ai fost crescuta si de ce ai "pomenit" in familie.
lorelei_19 spune:
Ruxita, eu am impresia ca tu de fapt deja ai luat hotararea, vrei doar o confirmare ca ai facut bine. Toti avem nevoie din cand in cand de confirmari.
Singurul lucru pe care pot sa ti-l spun e sa vorbesti serios cu "indragostitul" si sa-l intrebi ce parere are el. Daca el are de gand sa ramana pe veci cu sotia lui, atunci ia in calcul si faptul c-o sa ramai singura, fara nici unul.
Mi se pare ca relatia ta actuala e ea insasi "toxica" si ori incercati sa mergeti la un consilier matrimonial, ori daca chiar nu sunt sentimente chiar deloc, atunci pleaca si candva o sa-ti refaci viata.
E usor sa spui- daaaa, l-am intalnit pe marele el, am stiut din prima ce si cum si ne-am casatorit. Nu e deloc simplu si uneori facem greseli in anumite momente ale vietii. Si lista de prioritati ni se schimba de-a lungul vietii, evoluam si cu timpul suntem mai constienti de ce avem nevoie si de ce nu. Si din fericire putem sa sa facem ceva sa fim fericiti. Ne suntem datori noua insine/insane.
vikinga spune:
Pai daca esti indragostita de altul normal ca esti toxica pt sot. Mai bine ai trece la categoria de good old friends pe viitorul mire, ca de era ceva sa fie iesea pina acum, fantezia aia iti da viata peste cap si eu zic ca e numai in capul tau. Un barbat cind iubeste o femeie nu se insoara cu alta, atit de complicati nu sunt. Daca viitorul mire sufocat de casatorie va divorta, sigur va vrea ceva proaspat si nou. Asa ca e tare probabil sa astepti degeaba. Si cind ai sa fii ceva mai eliberata poti da noi sanse relatiei cu sotul ori cu altcineva. O sa treaca si toxicitate si tot.Nu imi e clar cum e cu sexul pt ca e un aspect important. Nu iti place cu sotul nici acum si nici inainte nu ti-a placut? Ori ati avut si voi era voastra fierbinte si acum nu mai obisnuiti sa faceti sex cu toate ca at cind se intimpla era f ok?Ai o singura viata si tre sa incerci sa fii fericita! Si solutia e la tine, fa tu ca lucrurile sa se intimple intr-un fel sau altul, nu lasa timpul si pe altii sa faca in locul tau. Daca gresesti tu pe mina ta e altceva.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
principe spune:
Cred ca ar fi cazul sa cresti,sa te maturizezi,sa te asezi cu picioarele pe pamant si cu capul pe umeri.Nu uita ca esti mama si ca nu-ti poti da luxul de a lua decizii dupa ureche,fara a calcula impactul asupra celor apropriati. stabilitatea emotionala a copilului tau depinde de tine,modul cum el percepe notiunea de familie este modul in care tu i o prezinti...si se pare ca acest mod nu este tocmai cel apropiat.Ai un mod tare controversial intre a gandi si a actiona.
Nu stiu care este varsta copilului tau ,spui ca nu mai este mic,probabil este la o varsta cand este constient de labilitatea ta.
Ai grija, deoarece te poti transforma in mama toxica.Copii au nevoie de parinti siguri pe ei ptru ai lua ca model in procesul de dezvoltarea a self-esteem-ului.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Ruxita spune:
citat din mesajul lui lorelei_19 Ruxita, eu am impresia ca tu de fapt deja ai luat hotararea, vrei doar o confirmare ca ai facut bine. Toti avem nevoie din cand in cand de confirmari. Singurul lucru pe care pot sa ti-l spun e sa vorbesti serios cu "indragostitul" si sa-l intrebi ce parere are el. Daca el are de gand sa ramana pe veci cu sotia lui, atunci ia in calcul si faptul c-o sa ramai singura, fara nici unul. Mi se pare ca relatia ta actuala e ea insasi "toxica" si ori incercati sa mergeti la un consilier matrimonial, ori daca chiar nu sunt sentimente chiar deloc, atunci pleaca si candva o sa-ti refaci viata. E usor sa spui- daaaa, l-am intalnit pe marele el, am stiut din prima ce si cum si ne-am casatorit. Nu e deloc simplu si uneori facem greseli in anumite momente ale vietii. Si lista de prioritati ni se schimba de-a lungul vietii, evoluam si cu timpul suntem mai constienti de ce avem nevoie si de ce nu. Si din fericire putem sa sa facem ceva sa fim fericiti. Ne suntem datori noua insine/insane. |
lorelei, ideea e nu sa raman cu cineva (cu sotul sau ce o mai fi, sa zicem, amantul), ideea e sa repar, poate, greselile trecutului.
cat despre indragostit... am petrecut cel mai aiuritor revelion posibil... a fost ciudat sa-i am pe toti la masa - iubitul, iubita iubitului, sotul si copilul... like a big fucking happy family.
ma macina doar o intrebare, ce voi face dupa divort? ce va face sotul meu dupa divort? ar trebui sa ma preocupe soarta lui?
Ruxita spune:
citat din mesajul lui Letitia1 Ruxita, am impresia ca esti a serial divorcee my darling. |
... sa stii ca m-am gandit si la acest aspect, dar oricum nu am batut niciun record pana acum...