Puiuti de Randunici 2008!! (173)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miha, eu am vazut poza, am admirat si am uitat sa iti spun!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of...pana cum ne-am luptat cu Stef...s-a trezit dupa o ora si daca nu s-a frecat si a marait, de nu mai stiam ce sa-i facem...a baut si restul de lapte de noapte...apoi apa, zuza o scuipa, nu vroia in nici un fel, nici in brate, nici in pat...i-am facut si putin de lapte simplu...a baut vreo 50 ml...pana la urma a adormit, cred ca de la oboseala facea asa...febra ii mai scazuse, nu mai ardea...nu i-am mai pus termometru...

Tuchi, asa o sa fac...oricum eu ii alternez nurofen cu panadol si o sa-i pun novocalmin daca sare de 39...o sa-l urmaresc pana ma culc...

Multumesc pt. raspunsurile pt. verisoara.

Ati mai scris 2 pagini intre timp, ia sa vad ce

Miha, e super tiramisu, neaparat sa iei mascarpone Exquisa!! o sa scriu si reteta cand am timp...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

cine m-o fi pus sa beau cafea la ora 7

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

mihatmare dreptate ai.Si inca ce musafiri alesi am avut!Si am economisit si cozonacul!
Cuscra,sa va fie de bine masa copioasa!Un mare pt ginerele meu cuminte.
gudinde,of,ai dreptate cu cainii,din pacate.Si eu am o mare frik de ei,mai ales de cand am vazut-o pe sormea facand drumuri zilnic la spital nu stiu cate zile pt injectii din cauza ca a muscat-o rau o javra pe strada..asta a fost acum cativa ani,dar am ramas traumatizata.Iar eu a trebuit sa ocolesc blocul pt a pleca la serviciu,o perioada lunga,sa evit o haita de caini..acum ma cunosc si nu ma mai feresc de ei.Nu stiu de ce trebuie sa induram atatea in tara asta...parca am fi oamenii nimanui.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

se vede clar diferenta Miha!
Cuscra,ce povestesti de caini..Doamne-fereste!in Bv nu am vazut haite de caini..asa cate unul pricajit,da,dar mai multi,NU!si saraca Gudinde,prin cate treci si tu !nasol de tot!
Oana,sa dea DD sa doarma bine Stef!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

am pus ieri sa vedeti diferenta intre 2007 si 2008, cu Luca ascuns si la vedere
si cum nu s-a mirat nimeni de cat eram de umflata, insist

Craciun 2007 si Craciun 2008

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Da maaaaa, eu am vazut de ieri, dar am uitat sa zic!!la cate poze s-au pus, eu le deschideam in bara, le vedeam si le comentam...dar uite ca am sarit
Toate eram umflate anul trecut, Miha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

miha,eu am vazut,ma,dar nu am comentat ca si eram la fel.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Nici nu v-am povestit de la nashu' . Cea mai tare faza a fost ca am baut pt. prima data tequila , cat un deget, tot faza tare a fost ca n-am simtit ce gust are ca am dat-o peste cap si faza si mai tare e ca m-a ars apoi pe gat
Vlad cu Matei, baiatul nasilor, e cu 1 an mai mare si s-au jucat astia doi de nu le-am auzit gura. Stef a stat in brate la toti, a adormit in brate la buni lui Matei si apoi a dormit acolo vreo 45 de min. Si asta a fost somnul pe ziua asta...cat am stat la nasu' i-am luat temperatura de 3 ori la diferite intervale si avea mereu 38,2. A treia oara i-am dat nurofen...am facut si poze, sa le descarc si va arat

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bunaaa tequila, Bubu!!..cu anumite ocazii, mai ales cea Gold, care se serveste cu scortisoara si portocala!
maine suntem invitati la niste prieteni, dimineata ar trebui sa treaca pe la noi cumnata-miu..asa ca voi absenta!
va pup!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Aseara i-a dat randunoiul lui Stef o bomboana de ciocolata de pom, sa se joace cu ea, ca fosnea...si noi puneam vasele la loc si cand ne uitam la el...era plin de ciocolata, pe maini, pe masa de la scaunel si lingea de zor si cand i-am luat-o ne-a certat rau de tot!
...ce parinti zapaciti...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput