Puiuti de Randunici 2008!! (173)
Raspunsuri - Pagina 18
mihatp spune:
pentru a vedea atmosfera de aseara![]()
http://good-times.webshots.com/video/3086605760103392202bBkRcb
iar crama e bestiala. poate fi inchiriata pentru tot felul de evenimente (printre care si chefuri
). e un subsol, intr-o cladire refacuta din centrul vechi, nu e bar.
ne-am hotarat ca incepand cu ianuarie sa o inchiriem in fiecare luna, sa facem chef
. bine ca cine a venit cu ideea voia s-o inchiriem saptamanal
. pana la urma am convenit ca redusa frecventa la 1/luna e super misto. chiria e de 60euro
. deci nimica toata. am dat cate 10 roni fiecare.
http://good-times.webshots.com/album/569401267zPHEEf
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
simo, ce scumpi sunt! e asa simpatica diferenta de atitudine dintre ei doi, unul voinic
si unul delicat
! cu siguranta Sam isi va apara fratele, chiar daca e mai mic! si ce-mi place geaca lui! foarte sic!
si de Luca ma distrez, c-o sa-si terorizeze toti verisorii si prietenii (copii prietenilor nostri) ca e zdravan bine, il mosteneste pe randunoi, fost rugbist.
iara de finuti...e placut sa ai, dar extrem de costisitor! in conditiile financiare existente...casa incepute, departe de a fi terminata, credite de e greu sa le tin sirul
... dar asta e, ne sunt prea apropiati ca sa le punem nu!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mstela spune:
Cuscra,super pozici
...ce va mai distrati.
Iar gineremeu e asa scump!
Am vazut-o si pe Andreea fericita cu ai ei Mosi!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
bubu05 spune:
Am vazut si eu pozicile cu Andreea, cu Sam si cu Miha petrecareata 
Mumos, mumos, mumos!
Da, mai, e un ger! brrr...-5 grade arata la mine! Stefu doarme cu tati si nu stiu ce facem azi...lenevim...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihatp spune:
am uitat sa zic ca si Luca isi lungeste ... din dotare. cum e fara scutec, cum a pus mana...probabil sa vada daca e tot acolo
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
mimooooooooo
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:

Sunt si eu prin zona, am vazut toate pozicile, nu mi-a scapat nimic,dar nu prea pot sa scriu ca sunt cu amandoua piticele si ma tortureaza.
Cu centrala tot pe avarie suntem,noroc ca avem 3 aparate de AC in toata casa si nu murim de frig,mai rau cu apa calda, caa tre sa incalzesc pt baie. Poate rezolvam maine ca-i luni.
Sper sa pot face o scrisorica mai incolo dupa ce o duc pe Alexia la bloc sa doarma si pe Antonia o plasez la soacramea in camera ca-si termina treaba.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
bubu05 spune:
Baietii mei au plecat la Mc sa faca rezervare pt. ziua lui Vladut, Stefu s-a trezit si a papat un castron maaare cu pilaf...nu m-am riscat sa ies si cu el pe gerul asta, mai bine la caldurica in casa! in continuare e bine, fara febra ![]()
Am incarcat si eu pozici de la nasu' si de ieri, de-aici in colo http://good-times.webshots.com/photo/2891224180102227597LPiZJY?vhost=good-times
Enjoy!

Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
http://www.bucataras.ro/terina-de-ficat-cu-sos-de-afine/
Aici e o reteta excelenta, rafinata, pt. revelion! pt. cine sta acasa si vrea sa faca ceva deosebit! e foarte usor de facut si e divinaaaaa!!!![]()
![]()
![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze