Cireasa de pe tort

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Eu chiar nu inteleg atitudinea lui Moni fata de Horia! s-a razbunat pe el ca i-a zis atunci ca n-a gatit ea si altele sau ce? Sa critici un bucatar cu experienta lui Horia mi se pare ceva pueril si ridicol...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Aproape ca n-am putut urmari emisiunea de nervii care mi i-a facut. Se lua de orice chichita, critica gratuit tot, nu i-a placut nimic, ironiza in stanga si-n dreapta,nu stiu...a fost deplasata rau. Zau...a fost stupida ...chiar crede ca se poate compara cu cineva cu experienta reala in bucatarie si de profesie bucatar?A fost super rautacioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Super rautaciosa Columbeanca...si faza cu firul de par...Horia e foarte cumsecade si critica de obicei d-soare ifosate care isi taie unghiile atunci cand curata o ceapa, nu se spala pe maini cand vin de la cumparaturi etc Nu inteleg de ce trebuie sa participi la o emisiune despre gatit daca nu stii/nu iti place sa gatesti. Nu e ceva rau in asta, insa daca nu ai habar mai bine stai in banca ta si o lasi naiba de publicitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

dar cine-i aia Mariana nu-stiu-cum, pictorita sau cam asa ceva, de la ultima editie ? ca eu n-am mai auzit de ea ?!

edit:
http://209.85.129.132/search?q=cache:VlPvQkxKUWcJ:www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-mariana-calfa-o-artista-cu-suflet-sensibil.html+artista+mariana+ca&cd=5&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&lr=lang_ro

Mergi la inceput

Da, si io ma intrebam cine e aia care radea ca kurka-n lemne si urata ca noaptea! Cica-i pictorita sau asa ceva...o face zugraveli, ceva, cine stie? Isi face si ea nitica p.o.p.u.l.a.r.i.t.a.t.e pe spinarea astora de la Prima...V-a placut ce a gatit Mira? Mi-a placut de Fintescu..."ma gandeam sa fac paine cu unt si cu sare..."

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu stiam ca Mariana Calfa fusese iubita lui Gheorghe Gheorghiu. Nu imi placea nici el si nici ea. Chiar ca radea ca o idioata. Cica ea nu face copii, adopta ca..nu are timp de pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

M-au scarbit.Daca pana acum mai acceptam un cvasinecunoscut,tura asta cu Tarky si celalalt manelist m-au pierdut de fan.Mare greseala au facut carcotasii promovandu-i.

Mergi la inceput

Aolio, cand a fost si Tarky la cireasa, ca nu vazui???

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

CAnd e tarky ma?Ca asta cu siguranta vreau s-o pierd!
Cat despre emisiunea de Paste cu columbeanca...ce sa zic,s-a vazut tzoapa doamna si face comentarii de tzoapa evident,ca doamna n-a avut timp sa ajunga,in indiferent cat de multe restaurante elegante a fost sau la cate cumparaturi la Milano!
Mi-e mi-ar placea ca la fiecare emisiune,sa aduca 4 vedete si un om de pe strada,asa sa intrebe pur si simplu o doamna,daca vrea sa participe,alaturi de persoanele publice!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Cred ca le-ar da o lectie de gatit, sa te tii! Se fac de cacao vedetele alea, daca fac asa, iti dai seama...eu una de asta ma si uit, sa-i vad cum ard mancarurile alea pe acolo...si pentru sfaturile lui Horia,ca inca am nevoie de ele...

"Trust no one!"

Mergi la inceput