varicela - intrebare

varicela - intrebare | Autor: nona_denis

Link direct la acest mesaj

Fiul meu in varsta de 5 ani are varicela. Eruptia a inceput sambata noapte. Nu mai are stare in casa. Poate iesi afara in curte? Nu are cum sa ia contact cu alti oameni, deci nu poate raspandi boala. Sunt si alte motive pentru care trebuie sa fie izolat in casa?

Mami de Denisache

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

La genul asta de boala eruptia nu este numai ce se vede la exterior ci este si pe interior de aceea se tine si o oarecare dieta. Problema este ca in perioada asta sistemul imunitar este deosebit de slabit si nu stiu daca ar fi bine sa mai contacteze si altceva in afara de ce are acum. Pot aparea complicatii pulmonare dupa cum stiu eu. Indicat ar fi sa-l tii macar 7 zile in casa. Imi pare rau pentru el. Va dorim multa sanatate!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Stefan e in a 8-a zi cu varicela. Ne-a disperat deja. Am evitat sa il scot afara, tocmai pentru ca stiu si eu ca are sistemul imunitar slabit in perioada asta. Totusi a mai "scapat" de vreo doua ori in curte, dar nu mai mult de 5 minute.

Multa sanatate!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu stiu ca nu are voie sa iasa din casa pana nu capata toate bubeitele coaja... si nu doar pentru ca e contagios... Nu am intrebat pediatrul de ce Probabil pt. ca sistemul imunitar e la pamant... si poate lua si altele...
Uite un subiect mai vechi: poate gasesti acolo raspuns:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=60714

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Si pt ca este sistemul imunitar slabit nu are voie afara, cat si pt ca trebuie sa se evite schimbarile de temperatura, adeca ii trebuie o temperatura constanta sa erupa acele bubite.....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pe Ozi a prins-o varicela la mare...era inceput de sezon asa ca am tinut-o retrasa, pe un colt de plaja...era insa vara.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Pediatrul "nostru" a spus ca se evita expunerea la variatii de temperatura din cauza ca pot aparea alte afectiuni asociate cu varicela si pentru ca frigul intarzie vindecarea. In popor se spune ca "boala se intoarce" si mult timp am crezut ca e o aiureala, dar se pare ca nu e chiar asa, e o constatare venita din experienta. In plus, pediatrul a zis ca un copil nu trebuie tinut in casa un numar fix de zile (10-14), ci pana cand dispar aproape toate pustulele de pe piele, ceea ce depinde de la caz la caz. Din fericire, varicela trece repede!

Mergi la inceput